Zijn de geheime nachtvluchten van Merkel feit of fictie?

Wat is er waar van de geruchten dat de regering van de Duitse bondskanselier Angela Merkel in het geheim enorme aantallen moslim migranten binnen laat vliegen bij Duitse (particuliere en militaire) vliegvelden, maar dan wel 's nachts.
Dat is de aanklacht in een artikel van de Duitse schrijver Markus Mahler vorige week in een uitgave van Kopp Verlag. Woordvoerders van de Duitse regering spreken de beschuldigingen tegen, en zeggen dat zij niet op waarheid berusten.
De geloofwaardigheid van Angela Merkel is echter bij het Duitse volk op een dieptepunt beland omdat zij bij het migranten-dossier herhaaldelijk op leugens, misleiding en cover-ups is betrapt.

Officieel, schrijft Mahler, neemt de migrantencrisis in Duitsland af: steeds minder migranten volgen de Balkan route; er worden ook bijna geen bus- en treinladingen met migranten waargenomen. Geen wonder, zegt Mahler in zijn artikel, kennelijk worden ze per vliegtuig aangevoerd. Door bijna niemand waargenomen komt volgens Mahler de ene chartervlucht na de andere binnen op Duitse vliegvelden.

Volgens de schrijver, die zich baseert op diverse verschillende (niet met name genoemde) bronnen, komen de gearriveerde vliegtuigen uit Turkije en Griekenland. Ze landen 's avonds laat. Vervolgens worden de migranten met bussen vervoerd naar het centra van het federale bureau voor migranten en vluchtelingen (BAMF).

De Duitse mainstream media zwijgen hierover. Zij beschuldigen Kopp Verlag ervan regelmatig rechtsextremistische berichten te publiceren, en dat het artikel niets publiceert wat geverifieerd kan worden. Dat willen we wel eens zien, en iets verderop staat een afdruk dat het verhaal van Mahler lijkt te bevestigen. Volgens een woordvoerder van Merkel's regering publiceren de nieuwsmedia hier niet over omdat het niet gebeurt. Ondertussen gonst het van de geruchten op de Duitse social media.

Mahler geeft specifieke vluchten weer uit Turkije en Griekenland. Een blik op de vluchtschema's van 8 augustus (vliegveld Kleulen/Bonn) laat zien dat vanaf half één 's nachts de migrantenspits begint. Om de haverklap landen er vluchten uit Turkije en Griekenland.
Die activiteiten schijnen de hele nacht door te gaan tot een uur of zes 's morgens. Er arriveren 11 vluchten. Overdag landt er slechts één vliegtuig uit die regio - wat logisch is want door de vele terroristische aanslagen en de toestand in Turkije is het toerisme naar dat land ingezakt..



00:30 uur: Heraklion (Griekenland), 00:55 uur: Istanboel (Turkije), 00:55 uur: Adana (Turkije),
01:25 uur: Izmir (Turkije), 01:55 uur: Antalya (Turkije), 02:40 uur: Antalya (Turkije),
02:50 uur: Antalya (Turkije), 03:55 uur: Istanboel (Turkije), 04:10 uur: Marsa Alam (Egypte),
05:30 uur: Istanboel (Turkije) en 06:05 uur: Izmir (Turkije).

Volgens de verslaggever van Kopp Verlag brengen soortgelijke vluchten ook migranten/vluchtelingen naar de vliegvelden van Hannover en Düsseldorf. Tussen 01:35 uur en 6:15 uur zes vluchten: Burgas, Heraklion, Izmir, Antalya, Antalya, Ankara. En als de betreffende toestellen weer vertrekken dan blijkt als bestemming op de borden te staan "onbekend".  En wie kijkt op het officiële vluchtplan van de luchthaven Düsseldorf die ziet dat er 's nachts geen vluchten hebben plaatsgevonden.... officieel.

Een woordvoerder van het ministerie bestrijdt de genoemde vluchten. Wel zegt hij dat er een paar honderd migranten zijn binnengekomen, maar dat was als gevolg van de "1 voor 1"-afspraak met Turkije, waardoor per saldo het aantal vluchtelingen/migranten hetzelfde is gebleven.



Wat wij er van denken?

We weten dat sinds enige maanden er geruchten in Bonn de ronde doen dat tijdens chartervluchten uit Griekenland en (vooral) Turkije richting Duitsland migranten lege plekken krijgen toegewezen. Voor de Merkel-regering is dat een gunstige uitvoering van haar beleid: onopgemerkt stromen vluchtelingen samen met toeristen het land binnen - en de media weten er niets van. Vooral de laatste tijd zijn er erg veel lege plekken in de chartervliegtuigen omdat het toerisme naar vooral Turkije door de ontwikkelingen in dat land enorm ingezakt is.

Overigens moet niet worden onderschat hoeveel migranten er in Duitsland binnenkomen als gevolg van gezinshereniging. De Duitse regering heeft daarvoor een programma in het leven geroepen met de naam "Familiennachzug für syrische Schutzberechtigte in Deutschland" In 2015 kwamen er 428.000 Syrische migranten naar Duitsland en in de eerste vijf maanden van dit jaar 72.000. Een half miljoen voornamelijk mannen, en de Duitse autoriteiten houden er rekening mee dat na gezinshereniging dat aantal is opgelopen tot ca. 2 miljoen. Syriërs.

We kennen de regering Merkel inmiddels als een instituut dat niet gauw de waarheid vertelt, en als zij iets loslaat gebeurt dat in fragmenten (de bekende salami-tactiek), terwijl het verleden aantoont dat er vaak gelogen is over bepaalde zaken. Dat vinden niet alleen wij, maar waarschijnlijk ook veel Duitsers, gezien de fors gedaalde populariteit van Merkel bij de autochtone bevolking.
We noemen een paar feiten waar de Duitse regering tekortschoot:

• de invasie — voorafgaand aan de enorme instroom vorig jaar van migranten in Duitsland werd de bevolking voor gehouden dat het totaal aantal vluchtelingen zou uitkomen op zo'n 100.000. Herhaaldelijk werd dat aantal naar boven bijgesteld:  250.000, 350.000, 450.000. In augustus 2015 werd dat vastgesteld op 750.000. Maar aan het eind van het jaar bleek er bijna het dubbele zijn ingestroomd, tussen de 1-1,5 miljoen "nieuwe Duitsers".
In antwoord op vragen uit het parlement was de Merkel-regering gedwongen toe te geven dat er 130.000 vluchtelingen "zijn verdwenen", en waar ze zijn weet niemand... en ze worden door de Duitse regering dus ook niet meer meegeteld.

• toedekken van misdadige feiten — de regering van Merkel, de Duitse politie en de Duitse media hebben zichzelf verbonden aan een enorme campagne van zelfcensuur en het verzwijgen van nieuwsberichten. Gewelddadige misdaden - inclusief sexuele - begaan door mannelijke moslims werden, en worden, zoveel mogelijk buiten het nieuws gehouden. Die politiek-correcte zelfcensuur kwam duidelijk aan het licht door de beruchte massale verkrachtingsgolf tijdens oud en nieuw in onder meer Keulen. Zelfs toen werd er mondjesmaat toegegeven dat er het een en ander fout gegaan was.... een proces dat weken tot maanden duurde voor de volledige omvang bekend werd.

• Brexit sabotagee — tijdens de aanloop naar de Brexit (het Britse referendum om uit de EU te stappen) sloot Merkel zich aan bij de “Project Fear” campagne van president Obama, de Britse premier David Cameron, IMF topvrouw Christine Lagarde, EC-drankneus Jean-Claude Juncker en - daar heb je hem weer - miljardair/puppetmaster George Soros, en in hun kielzog andere globalisten die de Britse bevolking angst moesten aanjagen en over te halen vooral tegen de Brexit te stemmen. Dat gebeurde met valse voorspellingen en de grootst mogelijke doemscenario's.

• EU Superstaat— in een poging het Brexit referendum te verslaan en het groeiende anti-EU sentiment in Europa de kop in te drukken, ontkenden Merkel en andere regeringsleiders dat de EU van plan was te veranderen in één superstaat. Echter: onmiddelijk na de stembus-uitslag van het Brexit-referendum werd hun verborgen gehouden plan om de macht(poltiek, sociaal en financieel) binnen de EU te centraliseren, maar al te duidelijk.

Deze en andere voorvallen van misleiding, bedrog, en extreme poltieke correctheid — samen met Merkel’s obsessieve drang om méér vluchtelingen/migranten naar de EU te halen (haar "wir schaffen das"-programma) geeft ons inziens genoeg aanleiding om de ontkenningen van de Duitse regering en de mainstream media over de Merkel-vluchten in twijfel te trekken.

Afdrukken Doorsturen