En dan hebben we ook nog het Vluchtelingenpact

Na het Migrantenpact van Marrakesh ligt er nu het Vluchtelingenpact, dat drie dagen na dat van Marrakesh ondertekend moet worden. Ook hier worden we niet door onze regering over geïnformeerd.

In de mainstream media wordt het Global Pact for Migration (deel 1, zullen we maar zeggen) nog erg onderbelicht. Alleen worden de standpunten van de politieke partijen wat toegelicht, variërend van een ontvangst met open armen voor migranten bij D'66 en GroenLinks, tot en met een "nee" door de PVV, het Forum voor Democratie, de SGP en 50+.
Onze regering heeft geprobeerd het VN-migratiepact onder de radar van de burgers te houden - misschien nog niet eens met opzet, omdat het de meeste politici a) helemaal niets zei - dus zij hadden zich er niet eens in verdiept, en b) zij vinden het niet belangrijk. Erger zou het zijn als het wèl met opzet gebeurde - dan wordt de burgers namelijk een rad voor ogen gedraaid.

Dat laatste zien we nu in ieder geval gebeuren, en de laatste stand van zaken is dat Rutte weer eens met zijn inlegvelletje loopt te leuren bij andere landen, wat er dus op neerkomt dat hij onze soevereiniteit in de handen van buurlanden legt.
Mooie premier, zullen we maar zeggen.

Maar wat gebeurde met het Eerste Pact, zien we nu ook gebeuren met het Tweede Pact, dat specifiek is toegesneden op "vluchtelingen". Daar hebben weinig mensen ook al over gehoord, maar het is daadwerkelijk de tweede "tractatie" die onze vvolksertegenwoordigers in handen hebben: het VN-vluchtelingenpact.

Dit VN-vluchtelingenpact geeft details over het eerste VN-migratiepact dat ons door de strot geduwd moet worden.  In het bijzonder zijn de artikelen na het vijftigste artikel in het tweede stuk erg interessant. Deze VN-vluchtelingenpacten houden zich bezig met de "voordelen die gastlanden moeten bieden aan vluchtelingen en migranten".
Natuurlijk, volgens het VN-migratiepact, is ook dit verklaard als "volledig niet-bindend", maar wel wordt opgelegd dat de punten in de nationale wetgeving moeten worden verankerd. Hoezo niet-bindend.

Na de inhoud van beide pacten goed te hebben gelezen en begrepen, realiseert men zich onvermijdelijk dat het gaat om een ​​enorme instroom van mensen van over de hele wereld richting Europa, en dan in het bijzonder de noordelijke lidstaten - ongeacht de kosten. Het gaat hierbij echt om een ​​hervestiging, zoals we kunnen lezen in artikel 90 van het VN-vluchtelingenpact.

Als u op zoek bent naar het volledige originele VN-document, lees dan even ons artikel over het Tweede Global Pact van eergisteren.

Afdrukken Doorsturen