Skull and Bones

De Amerikaanse oud-president George H.W. Bush is vrijdag overleden, op 94-jarige leeftijd. Dat meldt zijn familie. Bush senior was de 41ste president van de Verenigde Staten. Maar was hij werkelijk zo'n goed, rechtvaardig politicus als de mainstream media ons wil doen geloven?

We lezen in de "kwaliteitskrant" NRC het volgende:

Het korte presidentschap van George Herbert Walker Bush was van grote historische betekenis, voor Amerika maar ook voor Europa. Daar heeft de 41-ste president van de Verenigde Staten (1989-1993) te weinig waardering voor gekregen.


We hadden wel verwacht dat de mainstream media, niet alleen in ons land maar overal in het Westen, deze oud-president van de VS posthuum een veer in de kont gestoken wordt. Deze zogenaamde "kwaliteitsmedia" hebbenhet dan maar niet over de miljoenen slachtoffers die deze meneer op zijn geweten heeft. De nieuwsartikelen van vandaag bewijzen dat de meeste nieuwsredacties een totale morele aftakeling hebben die bijna grenst aan het asociale en ook dat ze geen menselijke waarden meer vertegenwoordigen.

George H.W. Bush, de 41ste president van de Verenigde Staten, is dood.

Al op de middelbare school in Massachussetts kreeg hij greep op elke leidinggevende positie die er bestond: klassevertegenwoordiger van het laatste jaar, secretaris van de studentenraad, bestuurslidmaatschap van de schoolkrant en captain van de honkbal- en footballteams. In 1942 werd hij op zijn eenendertigste piloot bijn de Amerikaanse marine en vocht hij in het Aziatische gebied tegen de Japanners, de aartsvijand van China.
Zelfs vóór zijn militaire carrière kreeg hij het aanbod om te studeren aan de elitaire Yale University. Na zijn vertrek bij de Amerikaanse marine rondde hij in slechts twee en een half jaar in plaats van vier zijn studie in Yale af. Het geheim van zijn succes is het geheime genootschap Skull & Bones. Zijn vader was ook een "Bones"-man en ook zijn zoon, de latere George W. Bush, werd lid van deze sekte.

Deze geheime organisatie aan de Yale University heeft sinds de oprichting slechts 15 nieuwe leden per jaar geaccepteerd van de studentenorganisatie. Oprichter in 1832 was generaal William Russell, wiens transportbedrijf later de Amerikaanse kant van de Chinese opiumhandel domineerde.

De oprichters van Yale and Bones waren weinig meer dan frontmannen en frontorganisaties van de Guelph-adel. Ook hier werkte men gedeeltelijk met verwante relaties. Wat gunstig voor Bush uitpakte was dat zijn vrouw Barbara een afstammeling van de 14e president van de VS, Franklin Pierce, was. George H.W. Bush zelf was een verre neef van de Britse koningin.

De mainstream media schrijven niet zoveel over Skull and Bones, maar in de alternatieve media lezen we bijvoorbeeld dat Bush van 1974 tot 1975 (onder president Gerald Ford) hoofd van het Verbindingsbureau van de Verenigde Staten in de Volksrepubliek China was, en van 1976 tot 1977 was hij directeur van de CIA (waarvan de oprichting ook terug te voeren is naar de Skull and Bones-organisatie).
Volgens klokkenluiders was niet alleen de CIA, maar vooral George Bush, deze periode en erna betrokken bij de cocaïnehandel:


Van 1981 tot 1989 diende Bush onder Ronald Reagan als vice-president en van 89 tot 93 was hij zelf president. Hij was betrokken bij geheime onderhandelingen met de Sovjet-Unie, die al halverwege de jaren tachtig waren begonnen, om het officiële einde van de Sovjet-Unie in te luiden en een ordelijke transformatie van het Oostblok mogelijk te maken.

Bedrijven die banden hadden met de Bonesorganisatie en de Bilderberg-groep hebben tientallen jaren lang belangrijke technologie verkocht aan het Oostblok. Bush werd vervolgens geëerd voor zijn verdiensten aan de Duitse hereniging op 20 december 1993 met de speciale onderscheiding van het Grootkruis in de Orde van Verdienste van de Bondsrepubliek Duitsland. Na slechts één termijn was het afgelopen met het Witte Huis. Bush verloor van Bill Clinton omdat Texas-miljardair Ross Perot een niet-partijkandidaat was en het de conservatieve kiezers uiteen dreef.

Hij is waarschijnlijk wel de meest wrede kindermoordenaar in de menselijke geschiedenis, en de voormalige Amerikaanse president George H.W. Bush kon, anders dan zijn miljoenen slachtoffers, vredig inslapen.
Wij beschouwen hem als één van de meest inhumane presidenten in de Amerikaanse geschiedenis. Miljoenen mensen werden gedood in verschillende oorlogen, militaire operaties en embargo's tijdens zijn ambtstermijn van 1989 tot 1993.

Een selectie:
In maart 1990 vielen de Verenigde Staten Libanon binnen. In hetzelfde jaar steunde Bush in Colombia paramilitaire eenheden om het Volksleger (rebellen) van het land te bestrijden.

De eerste oorlog in Irak: Koeweit: de Amerikanen, opgeroepen door een onwettige resolutie van de VN-Veiligheidsraad, trekken naar Koeweit en beëindigen met de Operatie Desert Storm Iraakse pogingen om het voormalige grondgebied te heroveren dat ooit door de Britten werd gestolen middels een willekeurige afbakening van de Irakese grenzen", waarbij toen een eigen machthebber werd ingezet.

1992: In strijd met het volkerenrecht het voeren van een oorlog tegen Joegoslavië en vernietiging van de natie met in totaal 25.000 doden.
In hetzelfde jaar, op 27 augustus, mengt Bush zich opnieuw in de binnenlandse aangelegenheden van Irak, legt een no-fly zone op voor Irakese vliegtuigen en hervat de luchtoorlog.
1993: Amerikaanse oorlogsschepen vallen opnieuw Irak aan en vuren 23 kruisraketten af op Bagdad.

Bij alle door Bush gevoerde oorlogen werden meer dan 1,5 miljoen mensen gedood. Alleen al in de eerste 42 dagen van de oorlog in Irak verloren door Amerikaanse bommen 150.000 Irakezen het leven.

Het hoogtepunt van George H.W. Bush vormden de sancties tegen Irak.

In 1990 werden, met de steun van de latere Britse premier Tony Blair, sancties opgelegd aan Irak vanwege de bezetting van Koeweit. Die sancties werden door experts unaniem omschreven als de zwaarste in de geschiedenis. Een studie uit 2006 stelt dat tussen 1990 en 2003 ongeveer 660.000 tot 880.000 Iraakse kinderen onder de vijf jaar een ellendige dood zijn gestorven vanwege  de door Bush opgelegde sancties tegen Irak. De Iraakse regering spreekt van in totaal 1,4 tot 1,7 miljoen mensen. De sancties waren, zoals nogmaals in een VN-rapport wordt benadrukt, zelfs enorme mensenrechtenschendingen.

George H.W. was trouwens niet de enige met veel bloed aan de handen. Neem Madeleine Albright, een linkse Amerikaanse democraat-politicus, voormalig Amerikaanse minister van de Verenigde Staten onder president Bill Clinton en medeplichtige na de ambtstermijn van George H. W. Bush, zei ooit in een interview dat het de 500.000 dode kinderen waard was om Irak met het embargo te straffen.


Op het internet lezen we dat president Trump aanstaande woensdag als dag van nationale rouw heeft uitgeroepen (de beurzen zijn dan ook gesloten).


Als we al die lovende woorden van Donald Trump lezen, vragen we ons af: is hij nu ècht de president die wil afrekenen met de Amerikaanse Deep State of doet alleen alsof?
De banden met het netwerk van de Bush-familie doen het ergste vermoeden:
- Kirstjen Nielsen is de huidige directeur van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid onder president Trump. Eerder diende ze in de administratie van George W. Bush als speciale assistent van de president en senior directeur voor preventie, paraatheid en respons (PPR) in de nationale Veiligheidsraad van het Witte Huis.
- de Amerikaanse centrale bank (de Federal Reserve) staat onder leiding van Jerome Powell, die onder George H.W. Bush een geweldige carrière heeft gemaakt.
- de nationale veiligheidsadviseur is John Bolton, de ultra-neocon die afstudeerde aan de Yale University (zoals de Bushes) en onder George W. Bush Secretary of State was voor wapenbeheersing en internationale veiligheid.
- in het Supreme Court benoemde Trump Brett Kavanaugh, die afkomstig is van Yale en een geweldige carrière heeft gemaakt onder Bush.
- minister van Defensie is James Mattis, die carrière maakte onder Bush. Bush was zo blij met hem dat hij hem tot de rang van generaal promoveerde van het Joint Forces Command in Norfolk, Virginia. De NAVO benoemde hem tot Supreme Allied Commander Transformation.
- op de achtergrond trekkenHenry Kissinger en zijn volgelingen nog behoorlijk aan de touwjtes.
- Minister van Financiën is Steve Mnuchin, een lid van Skull and Bones (Yale), net als Bush.
- het leger en de inlichtingendiensten worden van oudsher gedomineerd door Bones en dergelijke netwerken.

George H.W.Bush. Zijn carrière begon en zal eindigen met Skull and Bones....

Afdrukken Doorsturen