Macron stuurt aan op burgeroorlog - zet chemische wapens in

De Franse president Macron verliest in razendsnel tempo aan macht. Om die te herstellen probeert hij een laatste redmiddel: tegen de "gele hesjes" wordt vanaf komende zaterdag het leger ingezet. U leest het goed: een staatshoofd van een Europees land zet het leger in tegen haar eigen bevolking. En chemische wapens. Brussel kijkt de andere kant op.

We lezen zojuist in de Telegraaf het volgende;

De Franse regering zet zaterdag speciale eenheden van het leger in om te voorkomen dat protesten van de Gele Hesjes uit de hand lopen door relschoppers en plunderaars. Daarvoor worden de legereenheden ingeschakeld die al op straat aanwezig zijn om terreuraanslagen te voorkomen.


Na de burgeroorlogachtige scènes in Parijs neemt president Emmanuel Macron nog hardere actie tegen de "gele hesjes". Hij gaat het leger inzetten tegen zijn eigen bevolking.
Vanuit Brussel heeft hij niets te vrezen, daar kijken liever een andere kant op. Maar had de Hongaarse premier Orban zoiets geflikt dan had het Europees nepparlement al op de achterste benen gestaan. Echter: Brussel vindt het gebruik van geweld tegen EU-burgers prima... dat hebben we ook gezien bij de vreedzame demonstraties in Catalonië, waar EU-despoot Frans Timmermans het vreselijke geweld van leger en politie in Spanje, waarbij onder andere oude mensen en invaliden tot bloedens toe onder handen werden genomen, "gepast geweld noemde.

Eigenlijk wilde het Franse staatshoofd Jupiter de "gele hesjes" de wind uit de zeilen nemen met een "nationaal debat". De dialoog (tussen hem en de besturende elite) werkte redelijk goed, alleen niet met de "gilets jaunes". Radicalen onder de demonstranten gingen afgelopen zaterdag op de Champs-Elysées helemaal los en verwoestten restaurants en kiosken.

De foto's van die dag zien eruit als die van een burgeroorlog. Als ze uit Rusland of Venezuela zouden komen, zou de verontwaardiging in de EU zeer groot zijn. Maar in Frankrijk zijn uiteraard andere normen van toepassing. De EU kijkt weg - en laat zich noch over de rellen noch over de massale staatsonderdrukking uit.
Ondertussen haalt Macron zich de woede van de bevolking op zijn hals vanwege zijn drukke werkzaamheden (samen met zijn moeder, links), terwijl zijn land richting de afgrond rolt:


Empathie: nul.
Het is ook wel een rare wereld: terwijl Emmanuel Macron praat over Europese eenheid en vooruitgang, gebruikt hij het ultieme wapen als alle argumenten op zijn: geweld. Dit kan nooit goed aflopen.

Het bericht van vandaag zal ertoe leiden dat het geweld steeds grotere vormen aanneemt. Onder druk van de conservatieven en nationalisten, die de schuld aan het linkse anarchistische "zwarte blok" geven, hebben Macron en zijn premier Philippe daarentegen een hardhandig optreden aangekondigd.

Demonstraties op de Champs-Elysées en enkele andere plaatsen zullen in de toekomst worden verboden. Het verbod geldt voor de zwaarst getroffen districten van Parijs, Bordeaux en Toulouse, waar sprake is van herhaalde vernietiging, sinds de protesten in november begonnen, zei Philippe. Wij vinden het een beleid waar de honden geen brood van lusten.


De "gele hesjes" vechten niet alleen tegen Macron, maar ook iedereen die een dialoog of verkiezingen wil. De spannende vraag is nu of de protesten zullen afnemen tot de Europese verkiezingen (waarschijnlijk niet. We zien eerder gebruik van guerilla-technieken door de hardliners) - of dat ze zullen worden uitgebreid naar andere EU-landen...
Wij kunnen ons niet herinneren welk land in Europa in vredestijd het leger heeft ingezet tegen haar burgers. Het feit dat Frankrijk, samen met Duitsland, haast wil maken met de vorming van een Europees leger doet het ergste -  voor de EU en haar burgers - vermoeden.

Inmiddels bereikt ons ook een verontrustend bericht.

De "gele hesjes" en omstanders zijn, zonder het te weten, proefkonijnen geworden voor 's werelds eerste experiment met menselijke nanodeeltjes en chemische markers, waarvan het effect op biologische organismen nog steeds slecht bekend is. Wat de FRanse regering betreft zijn dit onschadelijke "gecodeerde chemische merkproducten" die de huid, het haar en de kleding van bepaalde mensen doordringen, gedurende een periode variërend van enkele weken tot tientallen jaren.

Officieel is deze dubieuze technologie nooit tegen mensen gebruikt. Echter, accurate informatie verzameld door een aantal beveiligingsdeskundigen geeft aan dat in Acte 18 van de "gele hesjes" (16 maart) waterkanonnen en gassen met DNA-markers en nanodeeltjes werden gebruikt tegen demonstranten, zonder dat die laatstgenoemden vooraf zijn gewaarschuwd.

Naast de chemische markers en nanodeeltjes, waarvan de effecten op de menselijke gezondheid zeer slecht bekend zijn, is de toevoeging van nieuwe psychotrope stoffen aan CS-gassen vergelijkbaar met een grootschalig experiment met nieuwe sociale controletechnieken die vergelijkbaar zijn met die van de ergste dystopieën in science fiction-films en -romans.

Deze "DNA-wapens", die in Groot-Brittannië zijn ontwikkeld en op grote schaal door Israël worden gebruikt (!), bevatten chemische en biologische stoffen waarvan de schadelijkheid voor de menselijke gezondheid opzettelijk wordt genegeerd, vooral in Israël, waar Palestijnse gedetineerden beweren verschillende soorten kanker te hebben opgelopen.  De nanodeeltjes waar we het hier over hebben beschadigen het genetisch materiaal van de cellen van hun organismen.

De Franse regering heeft toegegeven dat ze chemische wapens op demonstranten gebruikte als een experiment (!) tijdens demonstraties op 1 mei 2018. Mensen hadden echter moeten worden gewaarschuwd dat ze het onderwerp zouden zijn van verboden experimenten. Welkom in de wereld van chrmische oorlogsvoering.

Het is bekend dat de impact van de meeste biochemicaliën die op mensen worden toegepast pas na jaren kunnen worden gedetecteerd, aangezien de meeste niet-positieve onderzoeken systematisch worden achtergehouden door de grote bedrijven in de chemische industrie.

Het gebruik van psychotische stoffen voor de beheersing van demonstraties en stedelijke rellen schijnt ook al "normaal" te zijn, en bijzonder gevaarlijk.

In 2014 had de Oekraïense overheid voor de rechtshandhaving gasbommen met LSD - door een Israëlisch bedrijf geleverd - op demonstranten in Kiev toegepast en het resultaat was catastrofaal: een aantal demonstranten kregen hevige stuiptrekkingen, waarbij scherpe munitie óók nog werd gebruikt om hen tegen te houden.

In Brazilië gebruikte de politie in 2016 chemische stoffen die geacht werden de relschoppers te kalmeren, maar de ervaring bleek anders en de politie moest uiteindelijk het geweld de kop indrukken met behulp van oorlogswapens. In feite was de gebruikte stof een zeer gevaarlijk neurotoxisch geneesmiddel dat een directe invloed had op het zenuwstelsel.

Met de inzet van chemische middelen op burgers hebben Israëlische en Franse bedrijven een extra stap gezet in de totalitaire controle van de Saat over het individu, via zijn haarwortels en zijn DNA.

Afdrukken Doorsturen