Brussel verklaart burgers EU de oorlog

Daar hadden de heersende plucheplakkers in Den Haag geen rekening mee gehouden. Het Forum voor Democratie is een partij die nu tot het politieke spectrum behoort, en de reden is natuurlijk de uitslag van de verkiezingen, afgelopen woensdag Eeen niet onbelangrijk deel van de bevolking voelt zich niet langer vertegenwoordigd door de gevestigde partijen. Nu is er dan een partij gekomen om rekening mee te houden, iets dat past slecht past in het wereldbeeld van de linkse groene nomenklatura..

In de hele Europese Unie winnen de EU-sceptici terrein. Het politieke monopolie van de systeempartijen is niet langer een vanzelfsprekendheid. De globalistische, linkse, islamofiele EU is in gevaar. George Soros schreeuwt alweer een poosje van de daken dat de EU binnenkort ten onder kan gaan. Voor één keer willen we hem (graag) gelijk geven: de "rechtse populistische" regering van Italië heeft zelfs een datum genoemd: vanaf mei (verkiezingen voor het Europees nepparlement) zal de EU niet meer hetzelfde zijn.

In Frankrijk schudt de Gele-Hesjes-beweging de Staat op zijn grondvesten. De EU-globalistische marionet Emmanuel Macron is eenvoudigweg gehaat, waarbij nog steeds ongeveer 80% van de bevolking achter de beweging staat. Dit zal ongetwijfeld ook worden weerspiegeld in de verkiezingsresultaten.
Italië heeft bij de laatste regionale verkiezingen gezorgd voor een klinkende overwinning van de "rechtse populisten", wat ook wel te verwachten was.
Wat er uit de Visegrad-staten aan nieuwe parlementsleden zal worden gekozen, is hoe dan ook duidelijk.
In Duitsland wint de AfD aan kracht.
In Zweden is er inmiddels een rechtse partij in de regeringscoalitie en zijn hun migratieproblemen "wereldberoemd".
In Spanje zien we ook al opsplitsingen.
De Europese Unie kraakt in haar voegen en de heersende elite in Brussel is in paniek. Verkiezingen zijn in principe een goed idee, is er de gedachte, maar wel als je zeker bent van je overwinning. En juist dat laatste baart hen zorgen, want dat is niet het geval.

Uiteraard worden nu alle registers opengetrokken om de "rechtse populisten" en EU-sceptici zo goed mogelijk zwart te maken. Onlangs zijn de Gele Hesjes door politici en (vooral) de mainstream media beschuldigd van antisemitisme. In de Duitse "Der Spiegel" wordt opgewonden geschreven over de hectische inspanningen van het EU-systeem om op alle fronten actie te ondernemen tegen de weerstand van de burgers jegens de EU en de hieruit ontstane partijen. Een citaat uit het bewuste artikel toont dat duidelijk aan:

In december heeft de EU-commissie een Actieplan tegen Desinformatie gepresenteerd, Facebook en Google nemen voorzorgsmaatregelen, denktanks produceren een reeks strategiedocumenten en komende vrijdag begint de veiligheidsconferentie van München. Daar zal achter gesloten deuren in verschillende rondes gediscussieerd worden over de juiste weg om de Europese verkiezingen veilig te stellen.
Dat dit niet altijd gaat over de Russische trollen en inlichtingendiensten blijkt uit een onderzoek van het in Londen gevestigde in extremisme-onderzoek gespecialiseerde
Institute for Strategic Dialogue (ISD), dat komende vrijdag in München wordt gepresenteerd.


O ja, dat Institute for Strategic Dialogue is natuurlijk nauw verbonden met Soros' "Open Society Foundations". Dat u dat alvast weet,

Het "Actieplan tegen Desinformatie" betekent in gewone-mensen-taal: "Hoe rekenen we af met onze politieke tegenstanders", en zo krijgshaftig is ook de taal: een sleutelrol is weggelegd voor de "Strategic Communication Task Force of the European Externa Action Service".
Nee, dit is geen bewapende zusterorganisatie van de NAVO - dat wil zeggen, in ieder geval niet officieel en waarschijnlijk ook niet met conventionele bewapening. Maar, zoals de naam doet vermoeden, scheelt het niet veel. In de aanloop naar de Europese verkiezingen verklaren ze al openlijk de oorlog tegen politiek andersdenkenden. Het is bekend van Ollongren's EUvsDisinfo. Ollongren, u weet wel, onze minister die de burgers het referendum, een inspraakrecht, heeft ontnomen.

De EUSSR laat langzaam haar masker vallen.

Natuurlijk zijn in de ogen van de heersende politici alle argumenten van EU-sceptici en critici van grenzeloze migratiestromen "desinformatie". Ook dat is een typisch teken van dictatoriale regimes. De bijna klassieke vernietiging van de "contrarevolutionairen". Waarheden die tegen de leer in gaan, zijn desinformatie en moeten worden afgestraft.

Het Actieplan maakt ook duidelijk dat er acties worden ondernomen om de particuliere sector te "mobiliseren" (dwz in overeenstemming te brengen met de dreiging van gevoelige sancties), om "desinformatie" tegen te gaan: om "ervoor te zorgen" dat de particuliere sector hier zijn bijdrage levert om de veerkracht van de samenleving door de "uitdagingen" die zijn ontstaan door "desinformatie" te verbeteren.
Met andere woorden: Facebook (en ook NU.nl), Twitter & Co. moeten nòg meer censureren, wissen, en verbannen. Het wurgen van de vrijheid van meningsuiting in al deze forums en sociale media via het uploadfilter is een effectieve strategie.

Deze strategiedocumenten, die zijn verzonnen door de genoemde denktanks, zijn deskundig vervaardigde propaganda en onderdrukkingsinstrumenten om de volksbewegingen te kraken en te vernietigen. We moeten op alles voorbereid zijn.

Laat dat onderdrukken maar over aan de moderne globalistische dictators. Ze gebruiken immens creatieve taalartiesten die de martelwerktuigen van de meest kwaadaardige intimidatie en ondemocratische onderdrukking verpakken in mooie, positief klinkende zinnen, als fraaie kadootjes in roze pakpapier. En ook NU.nl, lang geleden een "objectief nieuwsmedium", draagt er zijn steentje aan bij.

Echt grappig, als het niet zo droevig was, is de analyse van de tactieken die de kwaadaardige rechtse populisten toepassen in hun campagnestrategieën. Het zijn de bekende handelswijzen: "de politieke tegenstander in diskrediet brengen", evenals "op zoek gaan naar vuil" over politici van de dwarsliggende partijen, en - brrrr - de volledig kwaadaardige, perfide tactieken van de rechtse populisten: de "verspreiding van de eigen boodschap"!

Als mensen gewoon even dóórdenken dan is het duidelijk dat het grootste probleem van het EU-systeem de massale migratie van moslimmigranten is. Dit heeft nogal wat bijna onoplosbare problemen met zich meegebracht, op alle gebieden van het dagelijks leven. De koppige ontkenning van deze problemen door de heersende politieke elite in de EU heeft alleen maar de verschuiving naar rechts en de ontevredenheid over de EU van de bevolking vergroot en bij de burgers in de hele EU een gevoel van onderdrukking gecreëerd. De strategieën die nu worden bedacht om de dwarsliggende partijen en bewegingen ter wille van zichzelf te bestrijden, zullen hen alleen maar nog meer populariteit geven.
Buiten de PVV en het Forum voor Democratie spreekt bijna niemand over het islamprobleem. Er wordt dan ook niets opgelost als men de mensen die wijzen op de negatieve kanten van dit onderwerp, verkettert. De botsing van twee culturen, en de gevolgen daarvan, wil men niet onder ogen zien.

De hierboven genoemde EU-initiatieven bestaan uiteraard naast alle andere maatregelen die de EU heeft getroffen om Europeanen op weg te helpen naar het "juiste denken". Deze maatregelen omvatten de Praktijkcode over desinformatie, die de ondoorzichtige en onverklaarbare online technologische giganten - Facebook, Google, Twitter en Mozilla - in oktober 2018 hebben ondertekend, en hun gedragscode uit 2019 over het online bestrijden van "illegale online haatuitingen".
Europeanen hebben volgens Brussel (en Den Haag) kennelijk behoefte aan de verdere onmisbare begeleiding van de Europese Commissie om te leren hoe het nieuws goed te volgen, lezen en interpreteren, en of de bron nu traditioneel of digitaal is. Hoe en waarom het de taak werd van de EU-bureaucratie om europeanen te leren wat ze moeten lezen en denken, blijft een beetje onduidelijk.

Toch is deze artilleriebatterij met bureaucratische maatregelen om het denken van europeanen richting te geven voor sommige Europese leiders nog steeds niet voldoende. De Franse president Jupiter Emmanuel Macron gaf onlangs een toespraak waarin hij de oprichting van een Orwelliaans klinkende "Europees agentschap voor de bescherming van democratieën" voorstelde: "We zouden Europese regels moeten hebben die alle aanzetten tot haat en geweld van internet verbannen, omdat respect voor het individu de basis is van onze beschaving van waardigheid".

Zoals altijd is het antwoord op de vraag: wie bepaalt wat als "haat" wordt waargenomen, niet te geven. Vermoedelijk, wat de EU-leiders ook anders beweren, is hun eigen voorkeursbeleid in tegenspraak met eerdere ervaringen.
Neem in geval van Macron het volgende voorbeeld:
Marine Le Pen is de leider van de partij Rassemblement National, voorheen bekend als Front National. Zij is aangeklaagd vanwege het "circuleren van gewelddadige berichten die aanzetten tot terrorisme of pornografie of de menselijke waardigheid ernstig schaden".
Het gaat hier om het tweeten van afbeeldingen van gruweldaden, gepleegd door Islamitische Staat in Syrië en Irak in 2015, en omdat het op internet staat kan dat worden bekeken door een minderjarige.
Eén van de beelden toonde het lichaam van James Foley, de Amerikaanse journalist die onthoofd werd door IS-terroristen, terwijl de andere beelden een man toonden in een oranje jumpsuit die werd overreden door een tank, en ook nog een andere van een man die levend in een kooi werd verbrand. "Daesh is dit!", schreef Le Pen in het bijschrift, dat ze een paar weken na de IS-aanval in Parijs in november 2015, waarbij 130 mensen werden gedood, tweette.

"Ik word beschuldigd van het veroordelen van de verschrikkingen van Da'esh (IS)", zei Le Pen. In dezelfde geest als de "heropvoedingskampen" van China of de "rehabilitatiecentra" van de voormalige Sovjetunie (die de psychiatrie misbruikten voor politieke doeleinden) kreeg Le Pen in september vorig jaar de opdracht om psychiatrische tests te ondergaan, vanwege de getweette foto's, ogenschijnlijk om vast te stellen of zij "in staat is om opmerkingen te begrijpen en vragen te beantwoorden".
Het uiten van waarschuwingen tegen islamitisch terrorisme is volgens het Franse rechtssysteem is niet alleen crimineel, maar vormt blijkbaar ook een psychologische afwijking. Le Pen kan maximaal drie jaar cel krijgen en een boete van € 75.000.

Dit Orwelliaans rechtssysteem wil Macron graag naar de rest van de EU exporteren.

Vergis u niet in de Brusselse stilte voor de storm: de Europese Commissie heeft ongeveer 180 media-alfabetiseringsevenementen in heel Europa voor de maand maart geïnitieerd. In Slovenië werden op 6 maart workshops zoals "Mediawijsheidsworkshop voor studenten: Fake News Fighting" en «Real Media Literacy for a Fake News World» aangeboden, en in Londen werden vorige week europeanen uitgenodigd voor een seminar over "nepnieuws versus mediawijsheid: Kritisch denken, Veerkracht, Burgerbetrokkenheid" waar:
"toonaangevende media-onderzoekers uit de VS en het VK samenkomen..... met leraren, bibliothecarissen, journalisten, producenten van digitale media en jongeren om desinformatie aan te pakken door middel van mediageletterdheid..... werken aan een gezamenlijk doel - een praktische strategie om mediageletterdheid te gebruiken om de veerkracht van jonge mensen te ontwikkelen voor "nepnieuws", met een focus op case-studies uit zowel het VK als de VS."
Kost wat, maar dan heb je ook wat.
We kunnen gerust stellen dat de eerste slachtoffers van het EU-beleid inzake mediageletterdheid de verschillen van mening en de vrijheid van meningsuiting zullen zijn.

Het is mogelijk dat het EU-systeem opnieuw de verontwaardiging van de volkeren (desnoods met geweld) overwint, maar dit vergroot alleen maar de pijn en vergroot ook de kracht waarmee nieuwe weerstand tegen de macht van onderdrukking van Brussel zal ontstaan.
Als de dictatoriale machten winnen wordt het globalistische concept verder uitgevoerd en zal er een door de islam gedomineerd Europa gerealiseerd worden, een middeleeuws, achterlijk, armoedig continent van gesluierde vrouwen en sub-minimumloonslaven onder de dictatuur van grote concerns.

Afdrukken Doorsturen