Doden spreken niet

De Jeffrey Epstein-sage gaat door, hoewel de veroordeelde pedofiel Epstein zelf dood is aangetroffen, opgehangen in zijn gevangeniscel in Manhattan. Velen vragen zich af  hoe hij zichzelf heeft kunnen doden, als dat inderdaad het geval is, omdat hij naar verluidt in de gevangenis streng werd bewaakt. Hij beschikte hij over accessoires die bruikbaar zouden zijn geweest voor dat einde. Kennelijk is hij nu dood, maar als dat waar is: heeft hij het zelf gedaan of is hij geholpen?

Het Algemeen Dagblad meldde het volgende:

Jeffrey Epstein, de Amerikaanse miljardair die ervan verdacht wordt tientallen minderjarige meisjes te hebben misbruikt, heeft zelfmoord gepleegd in zijn cel. Dat melden de Amerikaanse persbureaus en media. Vanmorgen is hij gevonden in zijn cel in het Manhattan Correctional Center, melden zij op basis van anonieme bronnen binnen justitie.
...
De Amerikaanse zakenman was eerder al op mysterieuze wijze gewond geraakt in zijn cel in New York. Hij zou gewond zijn geraakt aan zijn nek. Daarna werd hij in de gaten gehouden in het kader van zelfdodingspreventie.Epstein, die vanwege een "mislukte" zelfmoordpoging 24/7 in de gaten werd gehouden - om te voorkómen dat hij het weer zou doen - is vanmorgen rond half acht plaatselijke tijd levenloos aangetroffen in zijn cel?
Naar verluidt werd zijn levenloze lichaam uit zijn cel gehaald (hij zou opgehangen zijn aangetroffen) en naar een ziekenhuis in New York gebracht, een ziekenhuis dat in de Amerikaanse mainstream media niet met name wordt genoemd?!?

De dood van Epstein komt slechts 24 uur nadat explosieve rechtbankdocumenten werden ontsloten, waarbij de namen van verschillende machtige mannen die betrokken waren bij de seksschandalen van Epstein, werden onthuld.

Binnen een uur na het bekendworden van het nieuws was de hashtag #ClintonBodyCount trending op Twitter, met al spoedig 84.000 vermeldingen. Al spoedig haalde Twitter de hashtag uit de lucht, kennelijk was het te beschadigend voor de Clinton's en de Democratische partij. Wel werd de hashtag #TrumpBodyCount - met veel minder vermeldingen - gehandhaafd.

Het verhaal van vandaag begint al vreemd, want als de man al dood was aangetroffen, waarom zou men hem dan naar het ziekenhuis brengen?  Misschien om te verbergen op welke wijze hij stierf, en omdat de Amerikaanse regering wist dat dit specifieke ziekenhuis volledig ondergeschikt is aan haar eisen, en de artsen van dat ziekenhuis nooit enig bewijs zullen leveren van hoe de man gestorven is?

Hoewel bevestigde details schaars zijn, stelt vrijwel iedereen die bekend was met de zaak Epstein dezelfde vraag: hoe kon een spraakmakende gevangene die betrokken was bij een brede ring van kinderhandel, zelfmoord plegen, enkele weken na wat heel erg op een eerdere poging leek?  En toch meldden NBC News en de New York Times beide dat hij op het moment van zijn dood niet op "suicide watch" was....

De Daily Mail meldt dat Jeffrey Epstein recentelijk gevangenisbewakers en medegevangenen vertelde dat hij geloofde dat iemand hem weken voor zijn dood had geprobeerd te vermoorden. De bron van de krant, een insider die de miljardair verschillende keren tijdens zijn gevangenschap in het Metropolitan Correctional Center had gezien, beweert ook dat de normaal gereserveerde Epstein opgewekt leek.

Misschien komen er straks ook nog berichten in de mainstream media dat er genoeg Russen in de rolodex (of computerbestanden) van Epstein genoemd worden (herstel: er verschijnen al dat soort berichten), zodat degenen in de Russische Deep State zich zeer ongemakkelijk gaan voelen........
Wij vragen ons dan ook af of er nog een autopsie zal volgen en of de resultaten van de autopsie openbaar worden gemaakt. Wij houden er nú al rekening mee dat dat niet gaat gebeuren.
Hiervoor verwijzen we naar het artikel "Jewish Mourning",  met informatie over Joodse tradities in verband met de dood en het rouwproces.
In dit artikel lezen we het volgende:

Waarom vinden Joodse begrafenissen meestal zo snel na de dood plaats en is het in orde om langer te wachten om familieleden te laten reizen?
De traditionele Joodse wet vereist dat een persoon binnen 24 uur wordt begraven. De bron voor deze vereiste is te vinden in het boek  Deuteronomium, waarin staat dat het lichaam van een geëxecuteerde man die op een paal is gespietst niet van de ene dag op de andere mag worden gelaten omdat het een "belediging" voor God is.Sinds de moord op president Kennedy, in een ongelooflijke en complexe dans tussen macht en losbandigheid, hebben de VS en de wereldwijde Deep State keer op keer laten zien dat zij nergens voor terugdeinzen, en dat zij de praktijk van "openbare misleiding", zowel nationaal als wereldwijd, tot kunst hebben verheven. En voor de mensen die de berichten in de mainstream media voor zoete koek slikken, hebben we nog wat (niet-bestaande) massavernietigingswapens van Saddam Hoessein in de aanbieding!

Ongetwijfeld zijn er heel wat mensen die de komende maanden wat rustiger zullen slapen, nu Epstein "geneutraliseerd" is; misschien de "Gruesome Twosome", Bill en Hillary Clinton.

Clinton's presidentschap is tot op heden het enige presidentschap geweest met een bekend aantal overleden "lastpakken"; en vergeet niet: Hillary pleitte krachtig voor de moord op Moamar Ghadaffi omdat hij de tijd had gehad om na te denken over de introductie van een door de goudstandaard gesteunde dinar, die de bodem onder de Amerikaanse dollar zou hebben weggeslagen.
Hillary Clinton's e-mails onthullen het ware motief voor de interventie in Libië - en zij lachte hardop toen Moammar Ghaddafi werd vermoord.

Het is de vraag hoe het onderzoek nu voortgezet wordt. Los hiervan achten wij de kans groot - gezien het aantal hooggeplaatste personen dat dreigde verwikkeld te worden in de komende rechtszaken - dat de èchte Epstein niet eens dood is, maar in het geheim  naar elders is overgebracht.

Wij baseren dat niet op tweets van mensen die menen dat zij bewijs hebben dat niet Epstein, maar een dubbelganger op een brancard werd "afgevoerd". Dat bewijs denken zij gevonden te hebben in het oor van het slachtoffer, zoals te zien is op bijgaande foto (rechts het slachtoffer, links Epstein). Ziet zijn oor er daadwerkelijk wat anders uit? Het oordeel laten we aan u....


We zijn niet zo van de samenzweringen, maar wanneer een zeer rijke, mrachtige man die verbonden is met vele andere rijke, machtige mannen in een vermoedelijke ring van kinderhandel "zichzelf vermoordt" terwijl hij in hechtenis is bij een van de veiligste faciliteiten in de VS, nou dan.......

Er is een prachtige regel uit de volgende week stopgezette tv-show "Elementary", waarin Sherlock Holmes  aan Joan Watson zijn vader  karakteriseert als iemand die "moordenaars op speed-dial" heeft; een dergelijke observatie is misschien veel dichter bij de waarheid dan de meeste Amerikanen zouden willen toegeven.

Afdrukken Doorsturen