Wat is er aan de hand met de coronatest?

Covid PCR-tests worden uitgevoerd met behulp van een 15 centimeter lang wattenstaafje dat door de neus en helemaal naar de achterkant van de keel gaat. Maar waarom? Het wattenstaafje raakt de gevoelige plaque van de cribriform en komt rechtstreeks in de buurt van de hersenen. Wordt bij deze tests een heimelijke agenda gevolgd?

De Covid PCR-test die wereldwijd wordt uitgerold, in overeenstemming met het 1-3-30 plan van de Rockefeller Foundation (PDF hier), is de belangrijkste focus van de huidige fase van in de strijd tegen het coronavirus.

Voordat wij doorgaan op ons eigenlijke onderwerp: de wattenstaafjes-test, iets meer informatie over dat Rockefeller-plan.
Het originele 1-3-30 plan roept op tot het testen en opsporen van alle Amerikanen - aanvankelijk 1 miljoen per week, dan 3 miljoen per week en tenslotte 30 miljoen per week, totdat elke Amerikaan in een vaccinatiedatabase is opgenomen. Daartoe moet een korps van 100 - 300 duizend personen worden gerekruteerd, uitgerust met digitale tracking, realtime databasetoegang tot medische dossiers van patiënten en testfaciliteiten.
Dit jaar heeft het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) twee definitieve regels vrijgegeven die het blokkeren van informatie in de gezondheidszorg zouden verbieden en een meer naadloze uitwisseling van gezondheidsgegevens zouden bevorderen.

Het plan stelt voor om deze tests te koppelen aan een de facto gedwongen gezondheidscertificaat gekoppeld aan een identiteitsbewijs, aangezien de tests "de infectiestatus van de meeste Amerikanen toegankelijk maken en valideren in een paar vereiste en veel vrijwillige instellingen" en (...) "infectie status bekend moet zijn voor mensen om deel te nemen aan vele maatschappelijke functies" (...)
Waar mogelijk moeten prikkels worden gebruikt om het vrijwillige gebruik van deze apps te stimuleren in plaats van ze te vereisen. Maar de gegeven voorbeelden laten zien dat het in feite verplichtingen zou zijn, aangezien men niet kan reizen of toegang kan krijgen tot diensten door te weigeren als men niet in het bezit is van de opgedrongen certificaten..

Degenen die worden gescreend, moeten een uniek patiëntidentificatienummer krijgen dat zou linken naar informatie over de virale, antilichaam- en uiteindelijk vaccinstatus van een patiënt onder een systeem dat gemakkelijk de hand kan schudden met andere systemen om de terugkeer van normale maatschappelijke functies te versnellen. Scholen zouden dit kunnen koppelen aan presentielijsten, grote kantoorgebouwen aan ID-kaarten van werknemers, airlines aan passagierslijsten en concert- en sportlocaties aan kaartkopers.

Hoe hoger het aantal geteste mensen, hoe groter het aantal geregistreerde positieve gevallen, wat het officiële angstgevoel voedt en haar in leven houdt om een nieuwe tirannie te rechtvaardigen.
Er kan echter ook iets anders aan het werk zijn. We moeten ons afvragen of deze Covid PCR-tests in feite geen list zijn om in het geheim toegang te krijgen tot ons interne organisme, in het bijzonder onze hersenen. De gebruikte neusuitstrijkjes - nasofaryngeaal of orofaryngeaal genoemd - zijn ongelooflijk lang aangezien ze ongeveer 15 cm lang zijn, wat betekent dat ze de achterkant van onze keel raken. Is er een medische reden waarom deze wattenstaafjes zo lang moeten zijn? Een andere vraag die al gauw het stempel van "complotdenken" kan krijgen, is: kunnen deze tests worden gebruikt om mensen stiekem te infecteren met een ziekteverwekker, en het vaccin toe te dienen waarvan ze beweren dat het nog in ontwikkeling is, of erger: zelfs mensen te implanteren met nanotechnologieën zoals microchips?

Covid-tests: heeft het toegang tot de cribriform-plaat of richt het zich erop?

In de menselijke anatomie is de cribriform-plaat een belangrijk middenbeen dat deel uitmaakt van zowel de schedel als de neus en dat de reukzenuwen overbrengt die de reukzin dragen. Het is een zeer delicaat en kwetsbaar lichaamsdeel.
Noot van de samensteller: de cribriform-plaat is smal en diep gegroefd; het ondersteunt de bulbus olfactorius en wordt geperforeerd door foramen voor de doorgang van de reukzenuwen. De foramen in het midden van de groef zijn klein en brengen de zenuwen over naar de boog van de neusholte; die in de mediale en laterale delen van de groef zijn groter - de eerste brengen zenuwen over naar het bovenste deel van het neustussenschot, de laatste naar de bovenste neusschelp. Een gebroken cribriform plaque kan leiden tot olfactorische disfunctie, septumhematoom, cerebrospinale vloeistof, rhinorroe  en mogelijk infectie die kan leiden tot meningitis.Rinorroe (heldere vloeistof die uit de neus stroomt) is zeer ernstig en wordt beschouwd als een medisch noodgeval.

Waarom bevat de Covid-test in godsnaam een tampon - een gewatteerde stok - die dit delicate deel kan prikkelen?



Sorry..... de rest van dit artikel is uitsluitend bestemd voor onze abonnee's.