Huisarrest voor burgers, maar een goedkoop werkzaam middel tegen Covid-19 wordt genegeerd

Over de hele wereld zijn regeringen en medici bezig gehaast mensen in te spuiten met zogenaamde levensreddende "vaccins"  tegen de coronavirusziekte (COVID-19). Maar een spotgoedkoop medicijn dat al over de hele wereld beschikbaar is en het coronavirus binnen enkele dagen kan doden weigert men te gebruiken. Het wordt tijd dat de slaven van de farmaceutische industrie, de zogenaamde "deskundigen" en "volksvertegenwoordigers", eens uit hun doppen gaan kijken, en voork├│men dat onnodig veel mensen leed wordt aangedaan.


Over de hele wereld zijn er ook nog wetenschappers die geen dollartekens in de ogen hebben of direct verbonden zijn aan de grote frankenstein-farmaceuten bezig om een vaccin of behandeling te ontwikkelen tegen de coronavirusziekte (COVID-19), veroorzaakt door het ernstige acute respiratoire syndroom coronavirus 2 (SARS-CoV-2).

In april vorig jaar is een team van onderzoekers er al achter gekomen dat een medicijn dat al over de hele wereld beschikbaar is het coronavirus binnen enkele dagen kan doden.

Het medicijn, een antiparasitair geneesmiddel, is een remmer van het virus SARS-CoV-2 in vitro en kan effectief een vermindering van het virus in celculturen na 48 uur bewerkstellingen. Het door de Amerikaanse FDA goedgekeurde medicijn kan worden gebruikt voor herbestemming om pati├źnten te behandelen die zijn getroffen door COVID-19, dat zich heeft verspreid naar 184 landen en gebieden.

De onderzoekers van de
Dit hele artikel is uitsluitend bestemd voor onze abonnee's.
[20 januari 2021]

Afdrukken Doorsturen