Overheid wil ook medische experimenten op zwangere vrouwen

Met de medewerking van overheden worden zelfs zwangere vrouwen en ongeboren kinderen opgeofferd aan de praktijken van Big Pharma!


Een kleine week geleden meldde RTL Nieuws o.a. het volgende:

Zwangere vrouwen kunnen zich veilig laten vaccineren tegen corona. Dat staat in een nieuw advies dat is opgesteld door werkgroep COVID-19 & Zwangerschap, waar ook het RIVM deel van uitmaakt.
Uit veiligheidsoverweging gold voorheen het advies om alleen kwetsbare zwangere vrouwen met onderliggende ernstige aandoeningen te vaccineren.Vanmiddag lezen we op dezelfde site het volgende:

Alle gezonde zwangere vrouwen kunnen zich veilig laten vaccineren tegen Covid-19, stelt het RIVM. Maar behoorlijk wat zwangere vrouwen twijfelen. Wat is het effect van het vaccin op de baby? En is het niet slimmer die vaccinatie na de bevalling te doen?


Maken zwangere vrouwen zich terecht zorgen over wat er kan gebeuren als zij gevaccineerd worden?

Nog maar een paar maanden geleden, begin januari, was de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het erover eens dat zwangere vrouwen géén experimentele mRNA-vaccins mogen krijgen vanwege onvoldoende veiligheidsgegevens. Maar tegen het einde van de maand draaide de WHO haar aanbeveling terug en sloot zich aan bij de Amerikaanse CDC om experimentele mRNA-vaccins voor zwangere vrouwen te promoten.

In het Verenigd Koninkrijk werd al groen licht gegeven om zwangere vrouwen en pasgeboren baby's op het altaar van de vaccinwetenschap te leggen. Johnson en Johnson hebben hun dochteronderneming Janssen al ingeschakeld om zwangere vrouwen ervan te overtuigen dat ze hun lichaam moeten aanmelden voor de nieuwe mRNA-vaccinstudies om het "grotere goed" van toekomstige generaties te promoten. Volgens Hanneke Schuitemaker van Janssen is het uiteindelijke doel om de vaccins bij baby's te krijgen. Oxford-AstraZeneca gaat verder met hun experimenten en zal de komende maanden beginnen met het prikken van kinderen vanaf zes jaar oud (!).

Deze experimenten kunnen veel zwangere vrouwen acuut verwonden en verergerende negatieve effecten hebben op het ongeboren kind, dat via haar placenta is verbonden met de bloedtoevoer van de moeder. De klinische proeven voor het Moderna-vaccin werden uitgevoerd op slechts vijfenveertig mensen, die in drie groepen van vijftien mensen waren verdeeld. Elke groep ontving een lage dosis, een gemiddelde dosis of een hoge dosis van het mRNA-vaccin.
Verbazingwekkend genoeg werden drie mensen (20%) in de groep met hoge doses na de eerste injectie in het ziekenhuis opgenomen. Er was zelfs een probleem in de groep met lage doses, waarbij één persoon na de vaccinatie in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Deze problemen kwamen naar voren in een zorgvuldig geselecteerd cohort van mensen zonder voorgeschiedenis van gezondheidsproblemen, onderliggende aandoeningen of bijwerkingen van vaccinatie.
De klinische onderzoeken gebruikten - zoals we destijds al verduidelijkten - uitsluitingscriteria om de gezondste kandidaten te selecteren, maar er waren nog steeds ziekenhuisopnames nadat het vaccin was toegediend! Omdat zwangere personen werden uitgesloten van de eerste klinische fase 3-onderzoeken met COVID-19-vaccins, zijn er beperkte gegevens beschikbaar over hun werkzaamheid en veiligheid tijdens de zwangerschap.

In plaats van de problemen met de vaccins op te lossen, werd het brouwsel met spoed naar de volgende klinische proef gestuurd en kreeg het uiteindelijk goedkeuring voor noodgebruik voor populaties over de hele wereld. Toestemming voor noodgebruik, want de definitieve goedkeuring kan nog jaren op zich laten wachten.
Aangezien de vaccinletsels worden geëxtrapoleerd naar de bevolking, worden ziekenhuizen gedwongen vaccinletsels gewoon te accepteren als een "normaal" voldongen feit, en mee te gaan met het waanidee van onze minister De Jonge dat mensen niet sterven dóór vaccinatie, maar erná. Het introduceren van de bestaande problemen in het lichaam van zwangere vrouwen zal uiteindelijk leiden tot onnodige miskramen en spontane abortussen, terwijl het complicaties toevoegt aan het toch al kwetsbare zwangerschapsproces.
In het Verenigd Koninkrijk zijn er al meldingen dat zwangere vrouwen een spontane abortus krijgen (na gevaccineerd te zijn).

Vele miljoenen doses zijn bij burgers geïnjecteerd en honderdduizenden problemen zijn al opgedoken. Omdat het vaccin nu dus voor zwangere vrouwen wordt "goedgekeurd", kan dit experiment nu een gevaarlijk vaccin-experiment worden genoemd, omdat de risico's nu zijn geregistreerd en bekend. Desalniettemin zijn zwangere vrouwen fysiologisch anders dan "gezonde" mensen, ondergaan zij belangrijke veranderingen in hun lichaam en zijn ze gevoeliger voor contra-indicaties. Hun cardiovasculaire systeem is anders, evenals de hemodynamica, hun opname van voedingsstoffen, hun immunologie en hun farmacodynamiek. De mRNA-technologie is nooit officieel erkend als veilig voor mensen, laat staan voor mensen in de meest cruciale ontwikkelingsstadia, met een laag bloedvolume en toegenomen lichaamsgewicht.

Het streven van de overheid om ook zwangere vrouwen in te enten is onethisch en wetenschappelijk absurd. Zelfs de WHO en het American College of Obstetricians and Gynecologists zeggen dat het risico op ernstige covid-19-infectie voor zwangere vrouwen laag is. Met de juiste behandeling en prenatale zorg kunnen zwangere vrouwen met meer begrip en vertrouwen te maken krijgen met deze mogelijke infectie, aangezien ze tijdens de zwangerschap met verschillende andere mogelijke infecties worden geconfronteerd.
Maar vaccinbedrijven zien af van geïnformeerde toestemming over behandeling en prenatale zorg, en in plaats daarvan maken ze zwangere vrouwen bang door hen te laten denken dat ze de experimentele vaccins nodig hebben. De laatste keer dat een experimenteel medicijn bij zwangere vrouwen werd gebruikt, was in de jaren vijftig en zestig. Gedurende die tijd werd thalidomide off-label gebruikt om ochtendmisselijkheid te onderdrukken. Het medicijn bleek later geboorteafwijkingen te veroorzaken; sommige nakomelingen werden geboren zonder armen en benen.

De laatste tijd geven de mainstream media openlijk aan dat het Wuhan-coronavirus (COVID-19) niet meer zal verdwijnen. Pfizer heeft alvast een balletje opgegooid over een derde vaccinatie na 9 maanden, en de Europese Commissie heeft nieuwe vaccins besteld tot en met het jaar 2023.
In feite zal een vaccinatie voor het coronavirus vooral een heleboel niets doen, aangezien "autoriteiten" zeggen dat mondkapjes, anderhalve meter afstand nemen en andere "nieuwe normale" protocollen ondanks de prik nog steeds gevolgd moeten worden. Als we dat allemaal moeten geloven zal het coronavirus (of varianten daarvan) jaren of zelfs decennia blijven circuleren, waardoor de samenleving naast COVID-19 kan bestaan, net zoals het geval is met andere endemische ziekten zoals griep, mazelen en hiv. Het verschil is natuurlijk dat van niemand ooit werd verwacht dat hij voor al die dingen een gezichtsluier droeg.
Pas sinds de politiek en de farmaceutische industrie het coronavirus hebben omarmd is de samenleving volledig op zijn kop gezet in de naam van "veilig" blijven tegen het virus.

Er is een nieuwe en potentieel lucratieve COVID-19-industrie ontstaan. Het omvat - naast natuurlijk de farmaceuten en belanghebbenden - fabrikanten van mondkapjes ook bedrijven die apparaten voor bewaking van de luchtkwaliteit, filters, diagnosekits en nieuwe medicijnbehandelingen maken. De introductie van internationale COVID-19 “vaccinpaspoorten” is een andere lucratieve industrietak die een handvol mensen erg rijk zal maken, terwijl de wereld nog dieper in een nieuwe wereldorde-gevangenis wordt gestort.

Het coronavirus zal hier blijven - niet omdat het er is maar vooral vanwege al het geld dat het opbrengt voor de elites. Het is ook het plan van Johnson & Johnson (J&J) om ervoor te zorgen dat maximale winsten blijven stromen. De CEO van het bedrijf, Alex Gorsky, vertelde voor de Amerikaanse zender CNBC dat de enige manier om het Chinese virus op afstand te houden, is door mensen voor altijd te vaccineren.

"Helaas, als het [virus] zich verspreidt, kan het ook muteren", vertelde Gorsky aan Meg Tirrell tijdens "Healthy Returns Spotlight". "Elke keer dat het muteert, is het bijna als een nieuwe klik op de knop, waar we een andere variant kunnen zien, een andere mutatie die een impact kan hebben op zijn vermogen om antilichamen af te weren of om een ander soort reactie te hebben."

Als Gorsky zijn zin krijgt, wat enorme uitbetalingen en dividenden voor hemzelf betekent, zullen burgers worden ingeënt tegen het  coronavirus (COVID-19) "net zoals we een griepprik zouden doen." Waar dit mysterieuze vaccin van gemaakt zal worden, is nog onbekend, maar Gorsky is er zeker van dat het zal gebeuren, want het moet Big Pharma in staat stellen geld binnen te harken over de rug van mensen die lijden en sterven aan deze injecties.

"Ik denk dat we ons allemaal een toekomst kunnen voorstellen waarin we hiermee leven, maar waar we de wetenschap gelijke tred kunnen laten houden met het virus, zodat we ons leven kunnen blijven leiden", voegde Gorsky eraan toe, terwijl hij vooral aan zijn eigen belangen denkt terwijl hij beweert dat het om "wetenschap" gaat.

[Alle links, bronnen, documenten e.d. zijn uitsluitend bestemd voor abonnee's][29 april 2021]

 

Afdrukken Doorsturen