De paradox van grootschalige vaccinatie en positief testen

Hoe kan het zijn dat landen met een hoge vaccinatiegraad zoals Malta, Groot-Brittannië, Israël en ook ons land, momenteel behoren tot de landen waar het relatieve aantal positief getesten bijzonder hoog is?  Vergeefs zoeken we bij de mainstream media naar een antwoord op deze vraag.




Als de vaccins inderdaad meer dan 90% effectief waren in het voorkomen van een infectie, zoals vóór de (voorlopige) goedkeuring werd gezegd, dan zou het voor het VK niet mogelijk moeten zijn om een incidentie (het aantal nieuwe gevallen over 7 dagen per 100.000 inwoners) van 474 te hebben met een hoge vaccinatiegraad van 68% bij de volledig gevaccineerde mensen, Malta met een zelfs 81% een incidentie van 312.  Israël met een vaccinatiegraad van 66% een incidentie van 76. Nederland met een vaccinatiegraad van 48% een incidentie van 301. Ter vergelijking: Duitsland heeft een vaccinatiegraad van 47% en een incidentie van 11.

Voor de goede orde: er mag niet over het hoofd worden gezien dat er ook landen als IJsland zijn met hoge vaccinatiegraad en nul incidentie.

Inmiddels hoor je politieke verantwoordelijken en farmaceutische bedrijven niet meer over hun eerdere standpunt dat vaccinatie primair (en alleen) beschermt tegen ernstige gevallen. Dit is heel anders dan wat ons in het begin werd verteld, en "opmerkelijk": in Engeland wordt 40% van degenen die met Covid-19 in het ziekenhuis moeten, ingeënt. In geen geval mag men verwachten dat landen met een bijzonder hoog percentage gevaccineerde populaties een bijzonder hoog percentage nieuw geïnfecteerde mensen hebben.

Eerder schreven we over het feit dat het aandeel PCR-positieven geen verband houdt met de sterfte in een land, nu lezen we een artikel dat claimt dat er een positief verband bestaat tussen vaccinatiegraad en incidentie.
Onder het kopje "Verband tussen vaccinaties en gevallen: hoe minder vaccinaties, hoe minder gevallen - hoe meer vaccinaties, hoe meer gevallen", heeft wetenschapsblogger Peter F. Mayer zeer interessante feiten over dit onderwerp verzameld. We vatten het hier kort samen:
Dit artikel is zonder toestemming overgenomen van economedian.com
Ten eerste is er de verwijzing naar gegevens van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid, volgens welke het aantal besmette mensen per leeftijdsgroep toeneemt met de vaccinatiegraad voor de leeftijdsgroep en het aandeel van degenen die bij positieve tests zijn gevaccineerd meer dan 50% is. Aan de andere kant zouden degenen die hersteld zijn nauwelijks te vinden zijn onder degenen die positief testten. Dus hoewel de vaccinatie geen bescherming lijkt te bieden tegen het risico op infectie of het risico om anderen te besmetten, is de bescherming van iemand die een infectie goed doorstaat waarschijnlijk veel groter.

Bijzonder bedenkelijk zijn de waarschuwingen van Dr. Luigi Warren, een pionier op het gebied van mRNA-technologie, die Mayer als volgt citeert: "Sommige gevaccineerde mensen worden tijdelijk virus-superverspreiders vanwege lymfocytopenie, ADE (infectieversterkende antilichamen), of het feit dat de vaccins slechts een deelhoeveelheid van de virale antigenen tot expressie brengen."

Er zijn deskundigen die menen dat de tijdelijke lymfocytopenie (verminderd aantal lymfocyten is belangrijk voor de immuunrespons) als gevolg van de vaccinatie en de daaruit voortvloeiende tijdelijke bijzondere gevoeligheid eigenlijk een plausibele en zorgwekkende mogelijkheid is, terwijl de ADE-thesis zeer speculatief is. Daarmee is niet gezegd dat wat Warren zegt waar is, alleen dat hij een bewezen expert is en dat wat hij zegt op zijn minst serieus moet worden onderzocht en overwogen.

Warren waarschuwt ook dat massale vaccinatie van mensen met een laag risico kan leiden tot snellere en meer mutaties, waaronder mogelijk gevaarlijkere.

Het is geen wonder dat de verantwoordelijke pandemie-politici, de farmaceuten en de behulpzame mainstream media niets willen weten van de achtergronden van de hoge incidentie in landen met hoge vaccinatiegraden. Want daarmee wordt de pandemiestrategie - hùn strategie - fundamenteel in twijfel getrokken.

Als vaccinatie niet beschermt tegen infecties en tegen de overdracht van het virus, en het soms zelfs mensen vatbaarder voor covid maakt:
- dan is er geen objectieve rechtvaardiging voor de meeste uitzonderingen van de gevaccineerde personen op de verplichting tot testen, quarantaine en dergelijke, en
- dan kun je je afvragen of men niet-risicopatiënten ècht moet vaccineren, en
- dat vaccinatiepaspoorten als toegangsbewijs tot het openbare leven nog minder gerechtvaardigd lijken dan ze al zijn.

Het wordt tijd dat de Corona-politiek en de mainstream media eerlijk zijn en serieus met de cijfers omgaan. Los van dit alles willen we nog even kwijt dat - nu al na anderhalf jaar aanklungelen met experimentele "vaccins" er nog nooit serieus aandacht is besteed aan de middelen die succesvol zijn gebleken bij het bestrijden van covid-19. Veel politici willen daarvan niets horen (die hebben zich overgeleverd aan de farmaceutische industrie) en veel medici willen er niets van weten (die zijn afhankelijk van de farmaceutische industrie).



[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's]



[25 juli 2021]

 

Afdrukken Doorsturen