Amerikaanse CDC manipuleert cijfers over vaccinatiedoden

Terwijl Amerikaanse volksgezondheidsfunctionarissen en mainstream media beweren dat de COVID-19-pandemie nu “een pandemie van niet-gevaccineerden” is, weten we nu dat deze bewering gebaseerd is op zeer misleidende statistieken. Die conclusie kan getrokken worden uit mededelingen op de website van de Centers for Disease Control and Prevention.



In de Verenigde Staten hebben de Centers for Disease Control and Prevention een set regels opgesteld met betrekking tot de classificatie van infectieziekte en overlijden. Deze regels verhogen tegelijkertijd het aantal covid-gevallen bij niet-gevaccineerden en stellen ziekenhuizen in staat om overleden gevaccineerde mensen te classificeren als "niet-gevaccineerde" sterfgevallen.

Ziekenhuizen en laboratoria zijn verplicht deze regels te volgen en op basis van deze regels officiële covid-19-gegevens te rapporteren. Het lijkt erop dat deze regels zó zijn ontworpen om het aantal covid-gevallen bij gevaccineerden te verbergen en om het aantal sterfgevallen als gevolg van de covid-19-vaccins weg te poetsen.

Door deze medische fraude kan de CDC doorgaan met het onjuiste verhaal dat de natie lijdt aan een “pandemie van niet-gevaccineerden”. Mensen die aan het vaccin overlijden worden gebruikt als rekwisieten om valselijk reclame te maken voor de noodzaak van meer van deze dodelijke vaccins.

Wanneer een persoon zijn eerste dosis van een covid-19-vaccin krijgt, worden ze nog enkele weken na de injectie geclassificeerd als "niet-gevaccineerd". Als ze in de maand na de injectie positief testen op covid-19, worden ze officieel geregistreerd als een "niet-gevaccineerd geval". Als het vaccin fysieke ziektesymptomen opwekt (zoals werd gemeld bij 50% van de ontvangers in de klinische onderzoeken), wordt deze ziekte geclassificeerd als een gezonde immuunreactie op het vaccin of wordt gemeld als een mildere ziekte in vergelijking met een hypothetisch geval van covid.

Hoewel er geen manier is om nadelige effecten als gevolg van een vaccin te vergelijken met een hypothetisch, niet-bestaand ziektegeval, wordt gevaccineerde patiënten verteld om dit vermoeden als feit te accepteren. Het maakt niet uit hoeveel medicijnen de patiënt nodig heeft om de pijn te beheersen nadat ze ziek zijn geworden van het vaccin. Het maakt niet uit hoe vaak de gevaccineerde patiënt een arts moet bezoeken of naar de eerste hulp moet gaan nadat die persoon is gevaccineerd. De gevaccineerde patiënt krijgt te horen dat deze problemen veel beter zijn dan een mogelijke covid-infectie.

Na drie tot vier weken krijgt een gevaccineerde patiënt de instructie om terug te komen voor een tweede dosis. Zelfs nadat ze de tweede dosis hebben toegediend gekregen worden ze niet als "volledig gevaccineerd" beschouwd. Als de dubbel gevaccineerde patiënt een reactie op het vaccin heeft of positief test op covid-19 in twee weken die volgen op de tweede dosis, worden ze nog steeds als "niet-gevaccineerd" beschouwd.

Volgens de regels van de CDC wordt niemand als "volledig gevaccineerd" geteld totdat er 14 dagen zijn verstreken vanaf de tweede injectie van Pfizer of Moderna's mRNA-vaccin, of 14 dagen zijn verstreken na de eerste dosis van de Johnson & Johnson-injectie. Deze regel verbergt gemakshalve 80% van de sterfgevallen die plaatsvinden nà vaccinatie en omschrijft deze sterfgevallen sluw verkeerd als "niet-gevaccineerde sterfgevallen".

Dit is hoe de CDC een geval van vaccindoorbraak definieert: “... een vaccin doorbraakinfectie wordt gedefinieerd als de detectie van SARS-CoV-2 RNA of antigeen in een respiratoir monster afgenomen van een persoon ≥ 14 dagen nadat ze alle aanbevolen doses van een door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) geautoriseerde Covid19-vaccin." Zie onderstaande print-screen.


Met andere woorden, als een persoon één dosis Pfizer of Moderna heeft gekregen en symptomatische COVID-19 ontwikkelt, wordt opgenomen in het ziekenhuis en/of overlijdt aan COVID, wordt die persoon geteld als een niet-gevaccineerd geval. Als er twee doses zijn toegediend en de persoon wordt binnen 14 dagen ziek, dan wordt de patiënt nog steeds geteld als een niet-gevaccineerd geval.

Deze frauduleuze regel verhoogt het niet-gevaccineerde dodental en verbergt de echte medische problemen die het gevolg zijn van covid-injecties. De overgrote meerderheid van de sterfgevallen vindt namelijk plaats binnen de eerste twee weken na vaccinatie, maar al deze sterfgevallen worden naar buiten toe genoemd als "niet-gevaccineerde sterfgevallen".

De bewuste verdraaiing van de doodsoorzaak door de CDC is niet het enige proces dat gegevens manipuleert en de burgers in het land bedriegt. De CDC heeft ook een andere reeks testrichtlijnen opgesteld voor gevaccineerde en niet-gevaccineerde personen. De CDC dringt er bij veel industrieën op aan om niet-gevaccineerde mensen te straffen op hun werkplek en in het onderwijs, en dwingt hen om vaker covid-19-testswabs en neusproeven te nemen.

De CDC heeft stilletjes ook de definitie van "vaccin" veranderd, blijkbaar in een poging om de COVID-mRNA-gentherapieën vaccins te valideren. In een gearchiveerde versie van het vaccin van 26 augustus 2021 definieert de CDC het als een "product dat het immuunsysteem van een persoon stimuleert om immuniteit tegen een specifieke ziekte te produceren, waardoor de persoon tegen die ziekte wordt beschermd." Maar een paar dagen later verscheen er een nieuwe definitie op de website van de CDC, die nu zegt dat een vaccin een "preparaat is dat wordt gebruikt om de immuunrespons van het lichaam tegen ziekten te stimuleren". De verschillen in de definities zijn subtiel maar duidelijk: de eerste definieerde een vaccin als iets dat "immuniteit zal produceren". Maar aangezien de COVID-19-vaccins niet zijn ontworpen om infectie te stoppen, maar eerder om de mate van infectie te verminderen, wordt het duidelijk dat de nieuwe definitie is gemaakt om de COVID-vaccins te beschermen.

In een persconferentie van het Witte Huis op 16 juli 2021 beweerde Dr. Rochelle Walensky, directeur van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention, dat “meer dan 97% van de mensen die nu het ziekenhuis binnenkomen, niet gevaccineerd zijn.” Een paar weken later, in een verklaring van 5 augustus 2021, onthulde ze per ongeluk hoe die statistiek tot stand kwam.

Het bleek dat de CDC van januari tot juni 2021 naar ziekenhuisopname- en sterftegegevens keek – een periode waarin de overgrote meerderheid van de Amerikaanse bevolking nog steeds niet was gevaccineerd. De CDC speelt dus ook op andere manieren met statistieken om de valse en onnauwkeurige indruk te wekken dat niet-gevaccineerde mensen het grootste deel uitmaken van infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen.

Ondertussen meldt de CDC alleen covid-gevallen bij gevaccineerden als deze gevallen 15 dagen na de tweede dosis vaccin optreden en alleen als deze gevallen resulteren in ziekenhuisopname of overlijden. Deze fraude wordt nog verergerd door een andere arrogante regel van de CDC, die ziekenhuizen in staat stelt te beweren dat covid-19 de oorzaak is van ziekenhuisopname of overlijden, wanneer het niet kan worden uitgesloten of waarvan wordt vermoed dat het de ziekte veroorzaakt.

Covid-19 was in de VS de enige doodsoorzaak voor slechts zes procent van de gemelde covid-19-sterfgevallen in 2020, wat wijst op wijdverbreide medische fraude. Voormalig CDC-chef Robert Redfield luidde de klok tijdens een hoorzitting door het House Oversight and Reform Select Subcommittee over de coronavirus-crisis. Hij zei dat ziekenhuizen een “perverse economische prikkel” krijgen om het aantal covid-sterfgevallen bij niet-gevaccineerden op te drijven. Er zijn honderden veelvoorkomende infecties die nog steeds worden gerapporteerd als covid-19, zoals blijkt uit de bijna uitroeiing van honderdduizenden griepgevallen in 2020.

Al deze medische fraude en bedrog schetst een schrijnend beeld: de CDC maakt deel uit van een vaccinneer-iedereen-agenda en probeert wanhopig misdaden tegen de menselijkheid te verdoezelen.





[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's]



[8 oktober 2021]

 

Afdrukken Doorsturen