Topman Bayer: mRNA-shots zijn als "vaccins" vermomde gentherapie

"Twee jaar geleden zouden we waarschijnlijk een weigering van 95% hebben gehad voor deze injecties, maar de pandemie en het op de markt brengen van de injecties als 'vaccins' hebben ze populair gemaakt bij het publiek, aldus Stefan Oelrich.Stefan Oelrich, president van de farmaceutische divisie van gifmenger Bayer, gaf tijdens een recente globalistische gezondheidsconferentie aan internationale “experts” toe dat de mRNA (messenger RNA) “vaccins” van Pfizer-BioNTech en Moderna helemaal geen vaccins zijn, maar eerder vermomde injecties “cel- en gentherapie".

Op de recente World Health Summit, die van 24-26 oktober in Berlijn plaatsvond, hoorden 6.000 aanwezigen uit 120 landen Oelrich dit zeggen. Ze kregen van hem ook te horen dat als deze injecties op de markt waren gebracht zoals ze zijn, de meeste mensen ze waarschijnlijk zouden hebben afgewezen.

"We nemen echt die sprong [om innovatie te stimuleren] – wij als bedrijf, Bayer – in cel- en gentherapieën… uiteindelijk zijn de mRNA-vaccins een voorbeeld voor die cel- en gentherapie," zei Oelrich. “Ik zeg altijd graag: als we twee jaar geleden publiekelijk hadden gevraagd "zou u bereid zijn om een gen- of celtherapie te nemen en die in uw lichaam te injecteren?" – hadden we waarschijnlijk een weigeringspercentage van 95% gehad."

De enige reden dat er enig "succes" is geweest om bij de massa's de mouwen opgestroopt te krijgen, is omdat Big Pharma wegkwam met liegen tegen het publiek over wat deze dingen zijn en wat ze zogenaamd doen. "Onze successen in deze 18 maanden [de duur van de COVID-pandemie] zouden ons moeten aanmoedigen om ons veel meer te concentreren op toegang, innovatie en samenwerking om gezondheid voor iedereen te ontketenen, vooral als we, bovenop al het andere dat gebeurt, een nieuw tijdperk van de wetenschap binnentreden – veel mensen praten in deze context over de Bio-revolutie”, ging Oelrich verder met zijn borstklopperij tijdens het evenement.

De Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) waren ook medeplichtig en hadden de definitie van het begrip "vaccin" gewijzigd om mRNA-injecties als "vaccins" op te kunnen nemen. Het nep-federale agentschap, dat eigenlijk gewoon een vermomde particuliere onderneming is, besloot dat de oude definitie van vaccin "problematisch" was om de plandemische leugen te verspreiden. Dus het bureau schrapte het volledig en kwam met een geheel nieuwe definitie die bij het verhaal paste.

Deze "Bio-revolutie", waarnaar Oelrich tijdens zijn toespraak verwees, wordt door het McKinsey Global Institute beschreven als "een samenvloeiing van vooruitgang in de biologische wetenschap en de versnellende ontwikkeling van computers, automatisering en kunstmatige intelligentie [die] een nieuwe golf van innovatie aanwakkert.” "Deze biorevolutie kan een aanzienlijke impact hebben op economieën en ons leven, van gezondheid en landbouw tot consumptiegoederen, en energie en materialen", zegt McKinsey verder.

Met andere woorden, dit hele verhaal past naadloos in diverse op het Vierde Rijk gebaseerde plannen (bijvoorbeeld de "Great Reset" van het World Economic Forum) dat de mRNA-injecties van Big Pharma de basis leggen voor een totale transformatie van de mensheid in een door kunstmatige intelligentie aangedreven slavenras - dat dan weer wordt gecontroleerd door alles wat enigszins naar globalisme ruikt.

Oelrich pleitte verder voor het ontvolken van de planeet door meer voorbehoedsmiddelen uit te delen aan "honderd miljoen extra vrouwen" in heel Europa. Die opmerkingen zullen in de smaak vallen bij Bill Gates (waar Oelrich herhaaldelijk naar verwijst) die in woord en daad de wereldbevolking gereduceerd wil hebben. Oelrich: "We hebben dit jaar 400 miljoen geïnvesteerd in nieuwe fabrieken die zich toeleggen op de productie van langwerkende anticonceptiva voor vrouwen in lage- en middeninkomenslanden. Samen met Bill en Melinda Gates werken we nauw samen aan initiatieven voor gezinsplanning."

Voortdurende toediening van covid-shots in combinatie met deze andere ontvolkingsmethoden zal uiteindelijk een "duurzame" wereld creëren, vindt Oelrich. Hij is ook een uitgesproken voorstander van het daarnet genoemde "Great Reset"-initiatief, het superioriteitsplan van de Duitse psychopaat Klaus Schwab, een man waarvan ook onze demissionaire minister-president een groot aanhanger is. "Om een beter resultaat te bereiken, moet de wereld gezamenlijk en snel handelen om alle aspecten van onze samenlevingen en economieën te vernieuwen, van onderwijs tot sociale contracten en arbeidsomstandigheden", vindt Schwab, waarbij hij er niet bij verteld dat vooral de elite daarvan moet profiteren. Voor het "gewone volk" geldt het adagium dat zij "niets zullen bezitten" en "gelukkig zullen zijn".

[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's][19 november 2021]

 

Afdrukken Doorsturen