Hoe geloofwaardig is het coronabeleid nog?

De irrationele politici en medici die binnenkort bijeenkomen om over de rechten van de burgers te beslissen, iets wat in een echte democratie nauwelijks voorkomt aangezien het parlement er dan bij betrokken wordt - deze mensen willen de paniek over niets waarschijnlijk in stand houden. De maatregelen die genomen zijn en worden naar aanleiding van de Omicron-variant tonen in ieder geval aan hoe belachelijk het corona-beleid van de regering was en is. Een ingezonden bijdrage.



In dit verband is het in elk geval triest wanneer een kind op 5-jarige leeftijd in India van de honger sterft omdat de ouders geen voedsel meer konden krijgen vanwege verbroken toeleveringsketens, ontbrekende toeristen uit Europa, de VS of China enz., om maar wat te noemen.

En in deze crisis hebben we nu dus te maken met een nieuwe variant. Omicron. Het Verenigd Koninkrijk heeft momenteel bijna alleen nog maar Omicron-gevallen, maar slechts half zoveel sterfgevallen door of met corona dan andere westeuropese landen.

De paniek moet daarom in stand worden gehouden, hoewel we uit alle landen weten hoe ongevaarlijk Omicron is. In het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, waar ook de winter heerst, of Zweden, waar Omicron ook wijdverbreid is, sterven slechts weinigen aan deze variant. Er sterven meer mensen in het Verenigd Koninkrijk omdat de overheid er de afgelopen bijna 24 maanden niet zo rationeel heeft gehandeld als die van Zweden. Maar zelfs in het Verenigd Koninkrijk was en is corona op geen enkel moment ook maar in de verste verte een grote bedreiging.

Voor veel mensen, voor tientallen miljoenen mensen, is het vooruitzicht om dagelijks getest te worden pure horror. Het is een totalitaire maatregel die epidemiologisch niet helpt, maar mensen inwendig vernietigt, hun gezondheid schaadt - iedereen die ooit is getest weet hoe walgelijk dat is. Wie nu ziek is - afgaande op de laatste berichten - doet er geen goed aan een ziekenhuis te bezoeken. Een verpleegster, bijvoorbeeld, gevaccineerd of niet, kan gevaarlijker zijn. Een niet-gevaccineerde, gezonde arts is geen bedreiging - maar wordt wel door de beroepsgroep uitgekotst..

Iedereen zou het inmiddels moeten weten: gevaccineerde mensen kunnen net zo besmettelijk zijn als niet-gevaccineerde mensen. Dat blijkt uit talloze onderzoeken, van onder meer het Amerikaanse ministerie van Justitie en de CDC uit de VS. Dus wie 2G, 2G+ of verplichte vaccinaties introduceert - voor wie dan ook - handelt tegen de wetenschap. Dergelijke wetenschappelijke ontkenners maken volop deel uit van de regering en zo goed als de hele media-mainstream van Op1 tot Beau (waar gesprekken altijd positief gehouden moet worden). Het doel is om te vaccineren totdat Pifzer in het geld stikt. Epidemiologische bullshit, maar het is het waard voor het kapitalisme. Maar Pfizer zal, net als wij allemaal, vroeg of laat ten onder gaan.

Het testen van gezonde mensen is volslagen irrationeel. Waarom test niemand op griep? Hoeveel zijn er de afgelopen decennia gestorven omdat ze griep hadden en anderen besmetten? Dat is het leven, dat hoort erbij. Iedereen die dit niet heeft begrepen, en dat zijn nogal wat politici, hebben geen enkel begrip voor democratie, maar willen een dictatuur waar de overheid haar burgers tot van alles kan verplichten.

Dat maakt vaccinatie van medisch personeel zo onuitsprekelijk absurd, irrationeel en crimineel. Ze willen eigenlijk opruimen, de politici: alle dokters, verpleegkundigen en mobiel verplegend personeel, alle medewerkers in dokters- en tandartspraktijken, enz. moeten gevaccineerd worden.

Met andere woorden: er wordt gesuggereerd dat het niet de ongelooflijke schriktactiek van de politiek is die het immuunsysteem van de hele bevolking extreem heeft verzwakt, maar dat het de burgers zelf zijn, de verzorgers, artsen die met het beste geweten en de beste kennis van de situatie geen gentherapie hebben genomen. Want dat de regering de mensen die werken in de zorg en in de ziekenhuizen al lange tijd min of meer wil dwingen zich te laten vaccineren is geen fictie.

De regering streeft zo te zien naar een homogene massa van 100 procent hersenloos in de dokterspraktijken, ziekenhuizen en verpleeghuizen - daar mogen wat haar betreft het liefst alleen gevaccineerde mensen werken. Maar in feite had het vanaf het begin van deze "pandemie" moeten gaan over het beschermen van ouderen en zieken. Sommigen zullen zeggen: dat doen ze sinds 2021 met een vaccinatie - dat klopt, als ze geloven in gentherapie die gevaccineerden om de paar maanden moeten verversen. Maar om het personeel te dwingen zich te laten vaccineren en dus bewust doden te accepteren, puur statistisch gezien, zullen artsen en verpleegkundigen sterven aan deze massale "gedwongen" vaccinatie, aangezien de huidige coronavaccins de afgelopen decennia al een onevenredig hoog aantal doden hebben veroorzaakt in vergelijking met "ouderwetse" vaccins.

Er mag dus geen verplichte vaccinatie voor iedereen, oud en zwak, komen. Voor niemand een verplichte vaccinatie tegen corona - mensen hebben immers een eigen verantwoordelijkheid. Die nemen ze ook. Veel gevaccineerden (die het ongetwijfeld hebben laten doen om "anderen te beschermen") hebben de wintersport opgezocht - en komen besmet terug om anderen te infecteren. Niet-gevaccineerden zijn niet naar de wintersport geweest, omdat zij toch nergens toegang toe zouden krijgen.

Lang leve solidariteit en rationeel, op verstand gebaseerd handelen. Tegen het irrationalisme van de regering, de door de farmaceuten gesubsidieerde medici en de mainstream media: weg met onzin als het Nieuwe Normaal: omarm het leven! Het Omicron-virus moet niet worden gestopt, maar moet men laten woekeren: het levert de in het begin gepropageerde kudde-immuniteit op. Zo snel mogelijk, want zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Dat had al eerder gekund, als de politiek de zorg op orde had gehouden en gemaakt.

Op 19 december stond op de site van Economedian het artikel "Lockdown of wanhoopsoffensief", waarin een video geplaatst werd van de in het Verenigd Koninkrijk bekende dr. John Campbell, uit het noorden van Engeland. Campbell is doctor in de sociale wetenschappen en gepensioneerd verpleger. Hij doceert verpleegkunde, heeft in Europa, Afrika, Azië gewoond en gewerkt en heeft al jaren een YouTube-kanaal. Hij heeft een heel open, benaderbaar, vriendelijk karakter, is inderdaad een zeer door de staat gesteunde burger, maar hier en daar heeft hij behoorlijk massale kritiek op het coronabeleid in Engeland en wereldwijd. Zijn kanaal heeft 1,8 miljoen abonnees.

Op het eerste gezicht is hij volledig mainstream, promoot hij alle mogelijke maatregelen, leidt kijkers van zijn video's door zijn uitzending als een leraar, markeert vervolgens op afdrukken met vinkjes, stippen, onderstrepingen, haakjes, cirkels, lijnen of korte opmerkingen, waarover het gaat goed. Ja, en hij heeft ook gevoel voor humor, want op zijn vensterbank zie je een kleine zwarte foxterriër of een kleine knuffelhond met een mondmasker op, terwijl ervoor een blikje staat met het stoutmoedige label "Vit. D ”, iets wat je nooit zult zien in een video met Ernst Kuipers, Mark Rutte of een mainstream-media bekendheid.

Campbell is gewoon niet esoterisch, als u dat nu denkt. In twee actuele video's gaat hij in op Omicron en vitamine D.

Omicron komt vermoedelijk uit Zuid-Afrika. Binnenkort zal Omicron de Delta-variant daar zo goed als geheel hebben verdrongen en wereldwijd dominant worden, dat is althans wat velen hopen. Zoals gezegd is volgens onderzoeken Omicron veel veiliger dan Delta, het verspreidt zich veel sneller, maar is vooral ongevaarlijk.

In een bepaalde setting, een medische faciliteit in Zuid-Afrika, waar in de eerste drie golven alle (dus 100 procent) patiënten afhankelijk waren van zuurstoftoevoer, is dat nu nog maar 10 procent. Dit is natuurlijk slechts een case study, maar het toont zulke duidelijke verschillen dat er sterke aanwijzingen zijn dat Omicron veel onschadelijker is dan Delta. Campbell doelt op een Britse professor die hoopt dat Omicron zou kunnen werken als een “natuurlijke vaccinatie”, wat bij elke Corona-variant het geval is, maar hier mogelijk nog ongevaarlijker dan voorheen.



Aan het einde van zijn video zegt Campbell dat hij niet overdreven pessimistisch is over de snelle verspreiding van Omicron. Wij vinden het fascinerend hoe onwetenschappelijk de toonaangevende Joodse krant en een van de oudste Joodse tijdschriften van allemaal, de Jewish Chronicle, nu meldt dat het Verenigd Koninkrijk op de "rode lijst" staat ​​van landen waar vandaan men helemaal niet meer - zelfs niet met 10 boostervaccinaties - Israël mag binnenkomen. De Jewish Chronicle publiceert dat gewoon.

Aan het einde van zijn video over Omicron zegt Campbell vooral dat het jammer is dat de Britse overheid nog steeds niet zegt dat de inname van vitamine D en zink een enorme invloed heeft op het al dan niet ernstig ziek worden van Covid.



Het onderwerp vitamine D werd besproken door dr. Campbell op 11 december 2021 met dr. Michael Cohen, een bekende arts in Tel Aviv:



Zijn kliniek is in 2009 opgericht door Engelse artsen en behandelt patiënten met allerlei kwalen; de vier artsen spreken Engels, Hebreeuws en Frans. Wat nu echt opzienbarend is, is dit feit: dr. Michael Cohen heeft sinds het begin van de crisis tussen de 1500 en 2000 Covid-patiënten in de praktijk behandeld. Hij behandelde ze vooral door ze zeer specifieke doses vitamine D, vitamine K2 en zink te geven. Resultaat: geen enkele patiënt hoefde in het ziekenhuis te worden opgenomen. Niet één van rond 2000 personen.

Dit komt overigens niet alleen door het gebrek aan zon. Cohen zwemt zelf bijna elke dag 1 km (in zee) en heeft dus voldoende beweging en zonlicht. Maar hij heeft ook ontdekt dat hij zelf een vitamine D-tekort had. Hij geeft en gaf zijn Covid-patiënten in acute gevallen en als preventieve medicatie 25 milligram zink en 200 microgram vitamine K (wat pas begint te werken vanaf een dosis van 4000+ eenheden vitamine D, naar het schijnt). Als we aan het begin van de crisis vaak hoorden van doktoren die stierven aan Covid - ook in Israël - dan waren dat volgens Cohen vaak mensen met een donkere huidskleur, aangezien naar verluidt de mate van pigmentatie van invloed is op de opname van vitamine D. Uit onderzoeken in de VS is inderdaad gebleken dat mensen met een donkere huidskleur en/of Latino's vaak minder vitamine D in hun lichaam hadden, wat hun soms sterk verhoogde sterfte door Covid-19 kan verklaren, naast factoren als sociale klasse, leefomstandigheden, eerdere ziekten, gewicht, leeftijd.

Deze video is dus een aanrader. Van maximaal 2000 patiënten die dr. Cohen behandelde voor Covid-19 in Tel Aviv hoefde niemand naar het ziekenhuis, ze konden allemaal met succes worden behandeld met zijn mix van vitamine D, zink en vitamine K! En dat is de reden dat dr. Campbell behoorlijk boos is op Boris Johnson, die nu weer in paniek raakt en een noodsituatie afkondigt vanwege Omicron, hoewel alle - alle - bewijzen uit Zuid-Afrika suggereren dat het veel onschadelijker is dan Delta. Het zou zelfs kunnen leiden tot een vroegtijdig einde van de hele crisis, althans wat de verspreiding van het virus betreft.

Waar voor gevreesd moet worden is dat naast de miljoenen (onnodige) doden die zijn omgekomen door het coronabeleid - wereldwijd - er miljoenen kinderen, adolescenten en volwassenen lijden aan krankzinnige maatregelenzoals 2G, 3G, mondkapjes, afstand houden, lockdowns, enz., er miljoenen levensjaren verloren zullen gaan (en zijn gegaan. Dat betekent dat degenen die vandaag 8 jaar oud zijn gemiddeld niet meer 80 jaar oud worden, maar misschien slechts 77 of 75, omdat hun kindertijd zo dramatisch was, met weinig sociale contacten, slechtere toekomstmogelijkheden vanwege slecht onderwijs, langdurige psychologische schade, enzovoort. Om nog maar niet te spreken van het injecteren van kinderen die nog een hele groeiperiode moeten doormaken met een experimentele gentherapie waarvan de langetermijn gevolgen totaal onbekend zijn.

En natuurlijk niet te vergeten volwassenen die met hun 29, 40 of 59 helemaal niet bijzonder door het virus werden bedreigd, maar die hun bestaan ​​als o.a. restauranthouder, bezorger, winkelbediende, fabrieksarbeider of theatermedewerker zijn kwijtgeraakt. Heel wat van deze mensen zijn verslaafd geraakt aan alcohol, depressief geworden, zwaarlijvig (gesloten sportscholen), waarbij er ook mensen zijn geweest die uit wanhoop zelfmoord hebben gepleegd. Dit is geen dystopie, dit is de realiteit. Iedereen die kijkt naar de overvolle psychotherapeutische praktijken of de noodsituatie onder tieners die het risico lopen zelfmoord te plegen, weet dat. Maar ook dat interesseert onze premier niet. Waaarom zou hij? Hij werd tenslotte geen premier van het nieuwe kabinet ondanks de vele schandalen en opgestapte bewindslieden, maar dankzij. De Nederlandse kiezers waarderen dat kennelijk.

Oh, hoe mooi is Omicron. Oh, hoe goed zijn vitamine D, zink en vitamine K. Als we serieuze politici hadden, zouden ze vandaag alle maatregelen beëindigen en de hele bevolking gratis laten testen op hun vitamine D-huishouding en dan het hele jaar door vitamine D-supplementen beschikbaar stellen. Dat zou oneindig veel goedkoper, gezonder en democratischer zijn dan de aanhoudende vaccinatie-apartheid en het veroorzaken van een tweedeling in de maatschappij.





[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's]



[8 januari 2022]

 

Afdrukken Doorsturen