Bilderberg kan het daglicht niet verdragen

Oorlogsmisdadigers, politici, bankiers, mainstream media-eigenaars en staatshoofden zullen deze week in het geheim bijeenkomen in de Bilderberg Groep om het beleid te bespreken hoe de wereld naar hun wensen te buigen. De aanwezige useful idiots moeten dat in beleid gaan vertalen. Waar Davos een min of meer openbare bijeenkomst is voor de globalistische oligarchie, is Bilderberg de insidersbijeenkomst.Ongeveer een week nadat de Demonen van Davos bij elkaar gekomen zijn wordt er op dit moment weer een Bilderbergbijeenkomst gehouden. De heersende elite van de wereld is deze week in het geheim bijeen gekomen. Vandaag is de laatste dag. Er wordt nog steeds geen pers toegelaten, er zal niemand over worden geïnterviewd en Bilderberg zal niet eens binnen de kantlijn van de reguliere media opgemerkt worden. Terwijl de mainstream media berichten over wapenbeheersing, die vreselijke dictator Poetin en de door het Westen bejubelde Jezus van Oekraïne, hebben bankiers, politici, militaire leiders en informatiebeheerders hun plannen voor de wereld achter gesloten deuren en zonder enige transparantie besproken.

Bilderberg-bezoekers moeten zich houden aan de Chatham House Rules, wat inhoudt dat deelnemers de ontvangen informatie weliswaar kunnen gebruiken, maar dat ze niet mogen praten over personen die hun beslissingen hebben aangestuurd.

Van 2 tot 5 juni zaten de hoofden van de CIA en Pfizer, een vice-president van Facebook en topmensen van Microsoft en Google met topvertegenwoordigers van de Europese Unie en de NAVO om tafel. Allemaal als privépersoon, zoals volmondig wordt beweerd, zodat de deelnemers zich niet gebonden voelen aan enige transparantieregels van hun instelling. We gaan er dan ook vanuit dat onze premier, de minister van Buitenlandse Zaken en de Koning hun eigen vlucht naar Washington hebben betaald.

Volgens de elitegroep van machthebbers, bestaande uit mensen die de afgelopen twee jaar vaccins, lockdowns en tirannie over de hele planeet hebben uitgestort, waren de belangrijkste discussieonderwerpen dit jaar tijdens hun geheime evenement:
1. Geopolitieke herschikkingen
2. NAVO-uitdagingen
3. China
4. Indo-Pacifische herschikking
5. Chinees-Amerikaanse technische competitie
6. Rusland
7. Continuïteit van overheid en economie
8. Verstoring van het wereldwijde financiële systeem
9. Desinformatie
10. Energiezekerheid en duurzaamheid
11. Gezondheid na pandemie
12. Fragmentatie van democratische samenlevingen
13. Handel en deglobalisering
14. Oekraïne

Voordat zij deze onderwerpen bespraken hebben zij ongetwijfeld de Amerikaanse Drie-eenheid GOD (Guns, Oil en Drugs) even aanbeden. Weet u meteen waar de zin "In God We Trust" op het Amerikaanse dollarbiljet voor staat. Of "God zij met ons" op ons eigen geld, net wat u wilt.

Moeten we nu wèrkelijk geloven dat EU-functionarissen de financiële, fiscale en privacybelangen van EU-burgers met de nodige vastberadenheid en onafhankelijkheid vertegenwoordigen jegens bedrijven als Pfizer, Facebook en Goldman Sachs, nadat ze net met hen hebben geflirt in Washington en hen naar verluidt duidelijk is gemaakt hoe belangrijk de Amerikaanse digitale, farmaceutische en financiële groepen zijn voor het handhaven van de geopolitieke dominantie van de westerse waarden?

Natuurlijk moeten de hoofden van de CIA en de NAVO soms in het geheim zaken kunnen bespreken met vertegenwoordigers van de EU. Maar moeten Facebook, Pfizer, Goldman Sachs, BP en Palantir er echt bij zijn? Er is geen enkele democratische noodzaak die een dergelijke bijeenkomst rechtvaardigt. In Bilderberg-artikelen in voorgaande jaren hadden we al geschreven dat voormalige presidenten George H.W. Bush en Bill Clinton allebei Bilderberg-conferenties bijwoonden in de jaren vóórdat ze werden gekozen in het Oval Office. Tony Blair was aanwezig bij de Bilderberg-bijeenkomst in 1993 voordat hij premier van Engeland werd in 1997, en Emmanuel Macron, de president van Frankrijk, was aanwezig in 2014 net voordat hij werd gekozen. En Klaus Schwab, de Duitse führer van Davos, is een voormalig lid van de stuurgroep van Bilderberg. Zijn "Great Reset"doemt hoog op boven de conferentie in Washington, met "Disruption of the Global Financial System" centraal op de agenda. Er zal toch niet worden voorgesteld door de globalisten om het globalisme af te schaffen?

Ondanks dit alles is er helemaal niets sinisters aan enkele van de grootste verspreiders van desinformatie ter wereld die in het geheim bijeenkomen om een aanstaande wereldoorlog met China en Rusland te bespreken, terwijl ze plannen maken hoe ze geluiden uit de maatschappij die zij als "desinformatie" kenmerken, het zwijgen kunnen opleggen. Misschien kan onze premier, de grootste leverancier van desinformatie in Nederland, hen nog wat tips geven.

Omdat de deelnemers altijd in de problemen kwamen toen bekend werd dat ze op de voorheen geheime deelnemerslijst met een geheime agenda stonden, wordt deze lijst al enkele jaren proactief gepubliceerd. Daarom kunnen we zien wie er aanwezig waren. Op de bijeenkomst van dit jaar vinden we de oorlogsmisdadiger Henry Kissinger *), het liefje van Ursula von der Leyen en massamoordenaar Albert Bourla, de CEO van het criminele farmaceutische bedrijf Pfizer, verder het hoofd van de CIA, supersamenzweerder William J Burns, de Heintje Davids secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, de CEO van GlaxoSmithKline, Emma Walmsley, Eric Schmidt, de beruchte voormalige CEO van Google en andere hoofden van de bedrijfsmedia, buitenlandse staatshoofden, militaire functionarissen en de bekende useful idiots.
Bij de tap vinden we waarschijnlijk koning Willem-Alexander, samen met de Peppi en Kokki van de Nederlandse politiek: Mark Rutte en Wopke Hoekstra, wapenleveranciers van beroep. Aan de enorme problemen in hun thuisland hebben ze op dit moment geen actieve herinnering.

En nu we het over wapens hebben: senator Kyrsten Sinema uit Arizona is ook aanwezig. Sinema is een onafhankelijk geworden democraat en werkt momenteel samen met zowel democraten als republikeinen om wapenbeheersing door te drukken. Ze heeft openlijk haar steun uitgesproken voor wijlen oorlogsstoker John McCain en heeft herhaaldelijk aangedrongen op escalatie in Oekraïne.

De reden dat deze bijeenkomst van de mondiale elite erin slaagt uit het zicht te blijven van enige mainstream media-aandacht is geen toeval. Deze groep elite machtsmakelaars bezit namelijk de mainstream media, zij bezitten de politici en, aantoonbaar, zij bezitten de wereld.

Uit Silicon Valley zien we namen van onder andere Yann LeCun, vice-president verantwoordelijk voor kunstmatige intelligentie bij Facebook, Alex Karp, de baas van Palantir, Eric Schmidt, niet alleen de voormalige baas van Google maar ook bekend van de National Security Commission on Artificial Intelligence, evenals de libertaire investeerder en mede-oprichter Peter Thiel (Paypal, Palantir) en Kevin Scott, Chief Technology Officer van Microsoft.

Bijna alle idioten topvertegenwoordigers van de EU zijn aanwezig: voorzitter van de Raad Charles Michel, commissaris voor Justitie Didier Reynders, vicevoorzitter van de Europese Commissie Margaritis Schinas, en Paschal Donohoe, voorzitter van de Eurogroep. Er is ook een ex-voorzitter van de Europese Commissie, José Barroso, in zijn hoedanigheid van voorzitter van de criminele organisatie Golman Sachs International. Uiteraard zijn ook andere grote financiële groepen goed vertegenwoordigd.

De topman van het Springer-uitgeverijconcern is niet de enige persvertegenwoordiger, de Financial Times, de Economist, The Atlantic en andere mainstream media van meer regionaal belang zijn er ook. Maar ze schrijven niet over de ontmoeting, dat mogen ze niet doen. Net zoals andere mainstream media er niet over schrijven, en als ze dat wel doen, dan meestal door te verklaren dat "samenzweringstheorieën" die de Bilderbergers omringen misleidend zijn.

Voor de samenzweerders zal het ongetwijfeld een vruchtbare bijeenkomst geweest zijn.

 

 

*) In een boek met de titel "Henry Kissinger, Hillary Clinton's Tutor in War and Peace" legt Greg Grandin uit hoe corrupt deze vriend van Donald Trump en Hillary Clinton eigenlijk is:
"Laten we eens kijken naar enkele van Kissingers prestaties tijdens zijn ambtstermijn als Richard Nixons belangrijkste buitenlandse beleidsmaker. Hij verlengde de oorlog in Vietnam met vijf zinloze jaren; hij heeft illegaal Cambodja en Laos gebombardeerd; hij zette Nixon ertoe aan om stafleden en journalisten af ​​te luisteren; hij droeg de verantwoordelijkheid voor drie genociden in Cambodja, Oost-Timor en Bangladesh; hij drong er bij Nixon op aan om achter Daniel Ellsberg aan te gaan voor het vrijgeven van de Pentagon Papers, die een reeks gebeurtenissen in gang zetten die het Witte Huis van Nixon ten val brachten; hij heeft de Pakistaanse ISI groot gemaaktt en aangemoedigd om de politieke islam te gebruiken om Afghanistan te destabiliseren; hij begon de wapen-voor-petrodollar-afhankelijkheid van de VS met Saoedi-Arabië en het pre-revolutionaire Iran; hij versnelde onnodige burgeroorlogen in zuidelijk Afrika die, in naam van het ondersteunen van blanke suprematie, miljoenen doden tot gevolg hadden; hij steunde staatsgrepen en doodseskaders in heel Latijns-Amerika; en hij maakte zich geliefd bij de neocons van de eerste generatie, zoals Dick Cheney en Paul Wolfowitz, die het Amerikaanse militarisme naar het hogere rampzalige niveau zouden brengen.[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's][5 juni 2022]

 

Afdrukken Doorsturen