BioNTech kondigt kankermedicijn middels een MRNA-vaccin aan

Ronald Plasterk heeft voor 32 miljoen euro zijn startup bedrijf verkocht aan het Duitse CureVac. Deze Duitse farmaceut heeft o.a. een MRNA-vaccin ontwikkelld tegen Covid-19. Het gebruik van dit soort medicijnen is extreem 'controversieel'. In de schijnwerpers staat vandaag de dag vooral MRNA-kankerbestrijding. Waarschuwende woorden zijn op hun plaats.De opwinding over de MRna-kankerbehandeling die door Genentech & BioNTech een 'genezing' wordt genoemd, is enorm overdreven. Twee studies zijn momenteel in de eerste testfasen; de ene heeft een einddatum van november 2023 met 29 deelnemers en de andere februari 2024 met 242 deelnemers. Er zijn geen resultaten gemeld. De criteria om in aanmerking te komen voor de testfasasen zijn enorm en er worden aanvullende medicijnen, waaronder chemo, toegediend!

Eén van die geneesmiddelen is Atezolizumab, waarvan de “veelvoorkomende” bijwerkingen zijn: vermoeidheid, anorexia, misselijkheid, urineweginfectie, koorts, constipatie, infectie, polyneuropathie, perifere neuropathie, hoest, perifere sensorische neuropathie, paresthesie, dysesthesie, zwakte, overgevoeligheidspneumonitis, interstitiële longziekte, abnormale leverfunctie, colitis en hyperbilirubinemie.

Het andere medicijn is mfolfirinox, een mengsel van 4 verschillende chemomedicijnen in een beerput van toxicologie die specifiek worden gebruikt voor alvleesklierkanker. De meeste mensen kunnen de bijwerkingen van dit krankzinnige brouwsel niet verdragen.

Het is opmerkelijk dat alvleesklierkanker wordt vermeld als bijwerking van de Covid-vaccins, evenals long- en borstkanker. Het is ook relevant dat Pfizer aankondigde dat het de CoVid-markt in november/december 2021 wil gaan verlaten om zich te concentreren op kankervaccins.

Het feit dat volgens wetenschappers de MRNA-vaccins kanker kunnen veroorzaken was de hele marketingstrategie voor de overstap naar een kankervaccin. Een veel grotere omvang van aantallen slachtoffers!

Er bestond echter al een 'genezing' van kanker - GcMAF gemaakt door Dr. Jeff Bradstreet. GcMAF is een natuurlijk voorkomend eiwit dat bij mensen voorkomt. Dr. Bradstreet ontdekte dat dit specifieke eiwit schaars was of ontbrak bij patiënten met de diagnose kanker en tal van andere ziekten. Dr. Bradstreet behandelde meer dan 11.000 patiënten met zijn GcMAF-injectie zonder bijwerkingen en een genezing van 90% tot 95% of een significante vermindering van de symptomen.

Toen Big Pharma lucht kreeg van deze kanker-eiwitgenezing, riepen ze de handlangers van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) op om het pand van Bradstreet te plunderen en al zijn aantekeningen, flesjes en documentatie te stelen/in beslag te nemen. Drie dagen later in 2015 pleegde Dr. Bradstreet, een christen, "zelfmoord", door zichzelf in de borst te schieten terwijl hij aan het zalmvissen was in een rivier. Zijn aantekeningen en alle relevante documentatie werden aan Glaxo Smith Kline en een Israëlisch farmaceutisch bedrijf gegeven. Destijds werd een lopende rechtszaak aangespannen door Dr. Bradstreet tegen Glaxo Smith Kline, waarin was bepaald dat hun kindervaccin ervoor had gezorgd dat de zoon van Dr. Bradstreet autisme kreeg. GSK ontkende de connectie, maar de rechtszaak moest nog worden opgelost. Na de dood van Bradstreet werden de feiten van de rechtszaak vernietigd. Zijn naam wordt sindsdien bezoedeld, en zijn onderzoeken door de mainstream media in twijfel getrokken. Hij was één van de 12 artsen die binnen een periode van 90 dagen overleed, een aantal van hen onder "bijzondere omstandigheden".

Probleem: het natuurlijke eiwit dat door Bradstreet werd toegediend, bevat geen andere farmaceutische chemische brouwsels en was daarom niet octrooieerbaar. Toen verschillende farmaceutische bedrijven, waaronder GSK, probeerden hun eigen flesje met wetenschappelijke bijwerkingen toe te voegen, werkte het eiwit niet meer en werd het hele project opgeschort! Waarom? Omdat het niet octrooieerbaar was - en dus geen grote hoeveelheden dollars meer in het laatje bracht!

Snel doorspoelen naar 2022; Glaxo Smith Kline heeft beweerd dat ze een MRNA-kankergeneesmiddel hebben (met enorme vaak voorkomende bijwerkingen). Bijwerkingen zijn natuurlijk de steunpilaar van elk farmaceutisch geneesmiddel op de markt - zonder uitzondering. Het geeft Big Pharma de mogelijkheid om aanvullende medicijnen te verstrekken om de effecten van de oorspronkelijke niet-genezende te verminderen - die vervolgens meer bijwerkingen veroorzaken......

Voordat Twitter en de media helemaal gek worden van een 'kankerbehandeling' die nog in de kinderschoenen staat van proeven met pagina's vol met 'ongeschiktheidsmandaten van deelnemers', en een doorlooptijd van 1 tot 2 jaar in de toekomst voor fase 1.... misschien is men beter toegerust om de invaliditeits- en overlijdensgevallen aan te pakken die vandaag de dag voortkomen uit dezelfde Pfizer en GSK CoVid-vaccins.

Of het ooit tot een universele kankerbehandeling komt betwijfelen we. Hetzou de winstgevendheid van de zeer lucratieve kankerindustrie vernietigen en de vele stichtingen ter bestrjding van kanker, ziekenhuizen, oncologische klinieken en farmaceutische bedrijven die afhankelijk zijn van inkomsten uit chemotherapie om winstgevend te blijven, doen instorten. Dit betekent dat iedereen die dichter bij het ontwikkelen van een remedie voor kanker komt, als een extreme bedreiging voor het medische establishment zal worden beschouwd en waarschijnlijk tot elke prijs kan worden gestopt.

Dr. Bradstreet toonde aan dat de natuur veel geeft wat we nodig hebben om ziekten op natuurlijke wijze te genezen. Hij heeft zelfmoord gepleegd. Kary Mullis, de uitvinder van de PCR-techniek, een Nobelprijswinnaar, die alles wat met Fauci en de NIH te maken had onvermurwbaar bekritiseerde, en vocaal de levensvatbaarheid van de PCR-test bij een virale ziekte ontkende, werd ook het zwijgen opgelegd. Zelfmoord in 2019.

Wees voorzichtig. Het voornaamste doel van de farmaceutische industrie is niet het genezen van mensen - het is zoveel mogelijk winsten genereren. Zelfs als mensen daarvoor opgeofferd moeten worden.[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's][10 juni 2022]

 

Afdrukken Doorsturen