Een recept voor de dood

Het Amerikaanse CDC en Biden's regering hebben hun pijlen gericht op kanker. Cancer Moonshot is de naam van het programma waarin doelen worden geïdentificeerd om de $ 1,1 miljard aan toegezegde geldelijke steun te rechtvaardigen. Die doelen zijn onder meer: het maken van een website met verhalen van mensen met kanker, het verbeteren van screening, het verbeteren van preventie en het aanpakken van ‘ongelijkheid’. Maar als we de documentatie lezen blijkt kanker racistisch te zijn.Binnen de 100 dagen durende introductie van het programma Cancer Moonshot, waarbij $ 215 miljoen werd toegewezen in de eerste van vijf fasen, riep het Witte Huis het Cancer Cabinet bijeen om een prioriteitsagenda voor de hele regering vast te stellen, inclusief de ontwikkeling van nieuwe programma's en samenwerkingen tussen overheidsinstanties.

Als subsidie van Cancer Moonshot heeft het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden een wetsvoorstel aangenomen om de Advanced Research Projects Agency-Health op te richten. Dat wordt een parallel agentschap met het NIH en afzonderlijk gefinancierd onder de jurisdictie van het HHS voor een bedrag van $ 500 miljoen per jaar. Hun doel wordt beschreven als: "de ontwikkeling bevorderen van nieuwe, baanbrekende capaciteiten, technologieën, systemen en platforms om innovaties op het gebied van gezondheid en geneeskunde te versnellen waaraan niet wordt voldaan door federale programma's of particuliere entiteiten."
Big Government nieuwspraak voor – het wijzigen van goedkeuringsprocessen van de toezichthouder Food and Drug Administration (FDA).

Er zijn in de VS momenteel TWAALF afzonderlijke gezondheidsinstanties onder de federale overheid, waaronder: NIH, CDC, Administration on Aging, Administration on Children & Families, Agency for Healthcare Research, enz... Toch is er nu een dertiende nodig omdat de anderen nog niet veel hebben bereikt, anders dan het verspillen van belastinggeld.

De doelen van de NIH worden op bijna identieke wijze gedefinieerd als de voorgestelde ARPA-H-wet. Toch vallen een paar verschillen op. Bijvoorbeeld:
1) de benoemde directeur kan de vrijgave van medicijnen, apparaten en biologische 'producten' bespoedigen
2) de directeur kan de FDA vergoedingen voor uitgaven geven ...
3) ze zijn NIET onderworpen aan de PHS-wet Sectie 492 die van toepassing is op alle andere gezondheidsinstellingen en vereist geen jaarlijkse schriftelijke beschrijving van het door de BSC beoordeelde onderzoek en de resultaten van die beoordeling. Met andere woorden: er is GEEN toezicht.

De begunstigden voor financiering van ARPA-H zijn al bekend en omvatten AstraZeneca en een aantal non-profitprogramma's gericht op etnische minderheden. Het Witte Huis beweert dat zwarten onevenredig het doelwit zijn van kankercijfers en sterfgevallen, gezien de racistische toepassing van de gezondheidszorg. Dus dit bureau, ARPA-H, zal zich concentreren op proeven met menselijke cavia's die alleen op zwarten en hispanics van toepassing zijn.

Hoewel dit de versie van het Witte Huis is, is er ten opzichte van het CDC een verschil met de raciale demografie met blanke mensen met de hoogste incidentie van alle rassen, waar het sterftecijfer onder zwarten 14% is van alle sterfgevallen door borstkanker, en bij hispanics is dat  6,7%. Het is duidelijk dat uit deze demografische gegevens blijkt dat borstkanker voornamelijk een "blanke" ziekte is. De CDC merkt op dat bij het bepalen van de factoren die tot overlijden leiden de hoge leeftijd het grootste risico is.

Terwijl de Cancer Moonshot-website preventie en genezing benadrukt, lijkt Big Pharma er een andere visie op na te houden:
- de voorschriften voor kanker van AstraZeneca zijn gericht op long- en borstkanker. Hun laatste ontdekking is een alternatief voor chemo dat de tumorgroei vertraagt tot 9 maanden in plaats van 5,5. Bijwerkingen van dit medicijn, Enhurtu, omvatten interstitiële longziekte/pneumonie met ernstige of fatale gevolgen, neutropenie – een ernstige afname van het aantal witte bloedcellen, linkerventrikeldisfunctie, embryofoetale toxiciteit = overlijden. Meer voorkomende bijwerkingen zijn: misselijkheid, verlaagd hemoglobine, lyfociet, witte bloedcellen, aantal bloedplaatjes, aantal neutrofielen, luchtweginfectie, hoofdpijn, pijn, alopecia, enz. enz. In onderzoeken variëerden vaak voorkomende bijwerkingen van 21% tot 78% in onderzoeken.
- Merck werkt aan een adjuvans voor een behandelingssupplement. Keytruda werkt met uw immuunsysteem, hoewel het medicijn uw immuunsysteem kan aanvallen, al uw organen kan uitschakelen en de dood kan veroorzaken. De proeven gebruiken Keytruda in combinatie met chemo versus chemo alleen.
NIET één vooruitgang in de farmacie staat voor ‘genezen’, en geen enkele zijn op zichzelf staande behandelingen. In plaats daarvan wordt het lichaam van een persoon blootgesteld aan nog grotere slopende en ernstige bijwerkingen die zeer zeker tot volledige invaliditeit kunnen leiden. Het medicijn wordt gedurende 2 jaar elke 3 weken toegediend. De kosten per behandeling zijn in de VS $ 10.500 + voor een totale aansprakelijkheid van $ 367.500 - naast chemo - $ 10.000 tot $ 200.000 + chirurgie + andere adjuvante medicijnen.
- Pfizer - idem.

Met Pfizer is er iets vreemds aan de hand. De farmaceut heeft $ 6,7 miljard betaald voor Arena Pharmaceuticals. Op de website van Arena troffen we de volgende tekst aan: *Arena is een farmaceutisch bedrijf dat in de klinische fase geen medicijnen of producten heeft die zijn goedgekeurd voor gebruik door een gezondheidsautoriteit. Hoewel het een aantal medicijnen heeft in klinische onderzoeken, meestal fase 2, zijn er enkele in fase 3. Nu vinden wij $ 6,7 miljard betalen voor een paar patenten op zijn zachtst gezegd vreemd. Iets lijkt er heel erg mis te zijn in de waardering van de onderneming.

Sinds de oprichting in 2005 had heeft Arena één jaar winst gemaakt. Dat was over 2019. De overname van Pfizer zorgde er eind vorig jaar voor dat de aandelenkoers van Arena op één dag, 9 december, met 92% steeg. Maar de aankondiging van de overname werd op 13 december gedaan. Dus wie waren de (niet)-insiders die nooit zouden zweren dat ze illegaal op voorkennis zouden kopen? De grootste aandeelhouders zijn: Wellington Management Group, BlackRock, Goldman Sachs, Janus en Geode Capital.

En dan is er nog deze interessante anomalie: FORA Capital heeft rond die periode een investering gedaan in Arena. FORA is een tweemansbedrijf met twee klanten – zijzelf: Stanislav Shalunov en losif Petviaschvili uit Rusland, met een Amerikaans adres op 1221 Brickell Ave., Miami FL. Shalunov is ook de CEO van Clostra, hetzelfde adres. Clostra is een privébedrijf dat wordt gefinancierd door het ministerie van Defensie, op hun website staat: "Clostra gebruikt ultramoderne machine learning om innovatieve oplossingen te creëren voor defensie, medicijnen en het bedrijfsleven." Alle personen binnen het bedrijf werken op afstand. Het kantooradres is waarschijnlijk voor de ministeriële goedkeuring. Maar de koppeling is duidelijk - geschonden.

Wat het onthult, is het feit dat zelfs Pfizer erkent dat de CoVid-hysterie een chaotische dood zal sterven, samen met gerelateerde winsten. Als zodanig richt de dierenarts-CEO zich op kanker en hartziekten als de volgende niet-genezende therapieën voor 2022 - 2030, waarbij ze algoritmisch een markt van 22+ miljoen personen in de VS hebben berekend. Ondanks miljarden die gericht zijn op wetenschappelijk onderzoek naar kanker en hartaandoeningen gedurende 60-70 jaar, zullen beide ziekten het komende decennium blijkbaar aanzienlijk toe te nemen.

Hoe kan dat nou? En waarom heeft het Amerikaanse ministerie van Defensie Russen gefinancierd terwijl Rusland de gesanctioneerde vijand is?

In november kocht Pfizer Trillium Therapeutics voor 2,2 miljard dollar, ondanks het feit dat het bedrijf verwikkeld was in een rechtszaak die beweerde dat het bestuur de fiduciaire plicht had geschonden. Trillium is gericht op oncologie. Kanker. En vooral gerichte gentherapie in tegenstelling tot chemo en bestraling. Belangrijk in dit verband is te weten dat Catherine (Kitty) Mackey in 2021 werd benoemd tot lid van de raad van bestuur van Trillium – zij is voormalig sr. vice-president van Pfizer. Als het een beetje gekunsteld klinkt, is de kans groot dat het opzettelijk gekunsteld is.

Wat de acquisities van Pfizer onthullen, is de grote finale die we al geruime tijd geleden hebben aangedkondigd met betrekking tot CoVid. Duw de winstmarge tot het uiterste, wetende dat in 2022 de inkomstenstroom gewoon zal opdrogen. En de hype van vaccins en boosters zal voor altijd uitgedragen worden voor mensen die lichtgelovig zijn. Dat gezegd hebbende, positioneren genoemde farmaceuten zichzelf al om de voorhoede te vormen van de nieuwe "koninklijke" pandemie - hartaandoeningen en kanker. En niemand zal deze ziekten ontkennen - maar de oorzaken zullen betwist worden.

Bijvoorbeeld: twee interessante en omstreden bijwerkingen van het CoVid-vaccin zijn hart- en vaatziekte en kanker. In welk geval heeft Big Pharma daadwerkelijk een bijwerking gecreëerd om de bijwerkingen te bespoedigen met verdere farmacologische interactie en medicijnen? Toen aan de lopende behandelingen niet meer voldoende werd verdiend?

Laten we eens kijken naar de inkomstengeschiedenis van Pfizer:

De omzet van Pfizer voor het kwartaal eindigend op 30 september 2021 bedroeg $ 24,094 miljard, een stijging van 134,45% op jaarbasis.
De omzet van Pfizer voor de twaalf maanden eindigend op 30 september 2021 bedroeg $ 69,337 miljard, een stijging van 114,44% op jaarbasis.
De jaaromzet van Pfizer voor 2020 was $ 41,908 miljard, een stijging van 1,79% ten opzichte van 2019.
De jaaromzet van Pfizer voor 2019 was $ 41,172 miljard, een stijging van 0,85% ten opzichte van 2018.
De jaaromzet van Pfizer voor 2018 bedroeg $ 40,825 miljard, een daling van 22,31% ten opzichte van 2017.
Met andere woorden, Pfizer vertoonde vóór CoVid een winstmarge tussen -22% en 1,8%. Plots stijgt hun winst met 135%. Maar wat hebben ze eigenlijk gedaan om de ziekte te voorkómen? Niks. Het enige wat ze deden was een BillGates-vaccin maken, waardoor dan ook nog bevolkingsgroepen een te vroege dood stierven, veel mensen ziek werden en onrecht werd aangedaan. Dat alles zonder enige aansprakelijkheid - waarvoor hen vrijstelling was gegeven door politici (o.a. Ursula von der Leyen).

De komende acht jaar zullen naar verwachting hart- en vaatziekten en kanker aanzienlijk toenemen, waarvoor massale farmaceutische medicatie nodig is om deze effectieve nevenaandoeningen te bestrijden, als een schaduwresultaat van de CoVid-vaccins.

Kanker is een melkkoe van 200 miljard dollar voor zowel de medische maffia als de corrupte big pharma. Er zal nooit een remedie zijn voor kanker die in het reguliere gebruik zal komen, omdat dat de winststroom voor deze boeven zou vernietigen. Hoewel we denken dat kanker wel degelijk een remedie heeft, zal het nooit het daglicht zien. De moderne geneeskunde kan het zich niet veroorloven om kanker te genezen, zegt een opvallend rapport getiteld The Cancer Industry: Hype vs. Reality (link Scientific American hier).

Het bestrijden van kanker heeft een verschrikkelijk trackrecord:
- het levenslange risico op kanker is ~40% bij mensen, maar slechts 4% bij de meeste andere grote diersoorten.
- de 2-jaarsoverleving van nieuw gediagnosticeerde kankerpatiënten is slechts 7% in de afgelopen 27 jaar van de oorlog tegen kanker.
- chemotherapie doodt meestal kankerpatiënten voordat hun ziekte dat doet.
- 70% van de tumoren zijn vaste massa's waarin chemo en bestraling niet kunnen doordringen. Het percentage therapiefalen voor solide tumoren is ~90%.
- resistentie tegen tumoren begint in 100% van de tijd.
- chemotherapie bereikt slechts in 2% van de tijd een 5-jaarsoverleving.
- het sterftecijfer voor alle vormen van kanker in de VS, ~152,4 sterfgevallen per 100.000 mensen, is sinds 1930 niet meer gestegen, maar in de afgelopen decennia is het sterftecijfer door kanker blijven stijgen.
- de oorzaak van kanker blijft een verwarring, maar roken blijft als een grote boosdoener aangemerkt.

Tussen 1975 en 2011 verdrievoudigde in de VS het aantal gevallen van borstkanker terwijl het sterftecijfer constant bleef. Tussen 1999 en 2017 steeg het aantal gevallen van longkanker in de VS met 15%. China vertegenwoordigt de meest significante verdubbeling sinds 2010: 50% van de mannen in China rookt. Vergeleken hiermee valt het in de VS nog mee: 12,5% van de Amerikaanse volwassenen rookt sigaretten.

De chemicaliën in sigaretten worden als mogelijke oorzaak genoemd en omvatten: benzeen, vinylchloride, cyanide, ammoniak, lood en koolmonoxide:
- benzeen: aangetroffen in tapijten, wasmiddelen, meubelwas, nylon en farmaceutica.
- vinylchloride: plastic containers en voedselverpakkingen.
- cyanide: brandende kunststoffen, textiel, papier en fotografie.
- ammoniak: reinigingsmiddelen zoals tegelvloer, tapijt, vlekkenmiddelen, glas en hout.
- lood: tuinslangen, sieraden, plastic speelgoed, batterijen, isolatie en lippenstift.
- koolmonoxide: gebruikt bij de vervaardiging van luiers, waterbehandeling, grasmaaiers, ovens en fornuizen.
Als we moeten geloven dat het aantal rokers in de VS dramatisch is gedaald, waarom zijn dan de gevallen van longkanker gestegen? Misschien omdat dezelfde chemicaliën overal in ons dagelijks leven worden aangetroffen?

Terwijl het farmaceutische productieniveau van chemicaliën exponentieel is gestegen, is (o.a. in de VS) het roken van sigaretten afgenomen en is longkanker toegenomen! Het verbieden van sigaretten zou - uit oogpunt van volksgezondheid - ook een verbod moeten inhouden op elk ander artikel dat dezelfde chemicaliën gebruikt - inclusief de meeste farmaceutische voorschriften! Die worden zelfs ingenomen, en worden gebruikt door 66% van alle volwassenen in de VS.

Kanker wordt vooral veroorzaakt door de westerse levensstandaard. Niet door één product, of twee. En kankermedicijnen? Bezaaid met bovengenoemde chemicaliën, waardoor de kans groot is dat de ziekte daadwerkelijk wordt versterkt!
[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's][4 juli 2022]

 

Afdrukken Doorsturen