"Oekraïne-conflict is al een wereldoorlog"

Hoe is het mogelijk dat meer dan 190 regeringen van over de hele wereld de COVID-19-pandemie uiteindelijk op bijna precies dezelfde manier hebben aangepakt, waarbij lockdowns, mondkapjesmandaten en vaccinatiekaarten massaal, bijna synchroon, werden ingezet? Het antwoord kunnen we wellicht vinden in de Young Global Leaders-school, die werd opgericht en beheerd door Klaus Schwab van het World Economic Forum, en waar veel van de huidige prominente politieke en zakelijke leiders zijn gehersenspoeld op weg naar de top. Deel 2 in onze nieuwe artikelenreeks over het World Economic Forum.



Het verhaal begint met het World Economic Forum (WEF), een ngo die werd opgericht door Klaus Schwab, een Duitse econoom en werktuigbouwkundig ingenieur, in Zwitserland in 1971, toen hij nog maar 32 was. Het WEF is vooral bekend bij het publiek vanwege de jaarlijkse conferenties die het elk jaar in januari in Davos, Zwitserland houdt, met als doel politieke en zakelijke leiders van over de hele wereld samen te brengen om de problemen van de dag te bespreken. Tegenwoordig is het een van de belangrijkste netwerken ter wereld voor de globalistische machtselite, gefinancierd door ongeveer duizend multinationale ondernemingen.

Het WEF, dat tot 1987 oorspronkelijk het European Management Forum heette, slaagde er al tijdens de allereerste bijeenkomst in februari 1971 in om 440 leidinggevenden uit 31 landen samen te brengen, wat een onverwachte prestatie was voor iemand als Schwab, die hier aan voorafgaand weinig internationale of professionele ervaring bezat. Misschien heeft Schwab dat te danken aan de contacten die hij tijdens zijn universitaire opleiding heeft gelegd, waaronder het studeren met niemand minder dan de Amerikaanse voormalig nationaal veiligheidsadviseur en staatssecretaris Henry Kissinger. Schwab was ook op de Harvard Business School bezig met het opzetten van een eigen managementforum, en het is zeer wel mogelijk dat Harvard uiteindelijk de taak om het te organiseren aan hem heeft gedelegeerd.

Het Forum bracht aanvankelijk alleen mensen uit het economische veld samen, maar al snel trok het ook politici, prominenten uit de mainstream media (waaronder BBC en CNN) en zelfs (rijke) beroemdheden.

In 1992 richtte Schwab een parallelle instelling op, de Global Leaders for Tomorrow-school, die in 2004 nieuw leven werd ingeblazen als Young Global Leaders. Deelnemers aan de "school" moesten oorspronkelijk toelating aanvragen (tegenwoordig worden zij "uitgenodigd", vooral als zij in een regering zitten) en worden vervolgens onderworpen aan een streng selectieproces. Tot de allereerste klas van de school in 1992 behoorden al velen die later belangrijke liberale politieke figuren werden, zoals Angela Merkel, Nicolas Sarkozy en Tony Blair. Er zijn momenteel grofweg 1.350 afgestudeerden van dit instituut, en de lijst met alumni bevat verschillende namen van degenen die later leiders werden van de gezondheidsinstellingen van hun respectieve landen. Vier van hen zijn voormalige en huidige ministers van Volksgezondheid van Duitsland, waaronder Jens Spahn, die in 2018 federaal minister van Volksgezondheid werd. Philipp Rösler, die minister van Volksgezondheid was van 2009 tot 2011, werd in 2014 door Schwab benoemd tot algemeen directeur van het WEF.

Andere opmerkelijke namen die we aantreffen zijn Jacinda Ardern, de premier van Nieuw-Zeeland wiens strenge lockdown-maatregelen zijn geprezen door de wereldwijde gezondheidsautoriteiten. Klaus Schwab beschouwt - o, de horror! - de premier van Canada Justin Trudeau en onze eigen Markt Rutte als jonge "wereldleiders" waar hij trots op is. Maar ook Volodoymr Zelensky, president van Oekraine en Emmanuel Macron, de president van Frankrijk; Sebastian Kurz, die tot voor kort de kanselier van Oostenrijk was; Ursula von der Leyen van de Europese Commissie; Karien van Gennip, onze minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid; Viktor Orbán, premier van Hongarije; Jean-Claude Juncker, voormalig alcoholist premier van Luxemburg en dito voorzitter van de Europese Commissie; en Annalena Baerbock, de leider van de Duitse Groenen die de eerste kandidaat van de partij was voor bondskanselier bij de afgelopen federale verkiezingen. We vinden ook de Californische gouverneur Gavin Newsom op de lijst, die werd geselecteerd voor de klas van 2005, evenals voormalig presidentskandidaat en huidige Amerikaanse minister van Transport Peter Buttigieg, een zeer recente alumnus, die is geselecteerd voor de klas van 2019.

En nog even over de Canadese premier Trudeau: hij heeft al regelmatig laten zien hoe regeringen hun bevoegdheden zullen misbruiken. Justin "Blackface" Trudeau bevroor de bankrekeningen van zijn critici en sommigen zeiden dat dit een proef was voor toekomstige controle over andersdenkenden en tegenstanders. In staat zijn om je tegenstanders met een druk op de knop uit te hongeren, is het soort macht dat geen enkele regering zou moeten hebben, zeker niet in het "democratische" Westen.

De lijst met alumni is niet beperkt tot politieke leiders. We vinden daar ook veel van de leiders van de particuliere industrie, waaronder Microsoft's Bill Gates, Amazon's Jeff Bezos, Virgin's Richard Branson en Chelsea Clinton van de Clinton Foundation. Ze spraken allemaal hun steun uit voor de wereldwijde reactie op de pandemie, en velen hebben aanzienlijke winsten behaald als gevolg van de maatregelen.

Ook de toegewijd marxist António Manuel de Oliveira Guterres, secretaris-generaal van de Verenigde Naties, is één van de drijvende krachten achter het WEF. In een nog te verschijnen artikel zullen wij hier uitgebreid op ingaan.

De mensen achter het WEF en de Global Leaders-school (niet Schwab - die is slechts een marionet en faciliteert het geheel) zijn degenen die echt bepalen wie politieke leiders worden. Het zijn niet alleen Amerikanen en Europeanen zijn, maar ook mensen uit Azië, Afrika en Zuid-Amerika, wat aangeeft dat het bereik echt wereldwijd is.

In 2012 richtten Schwab en het WEF nog een andere instelling op, de "'Global Shapers Community", die degenen samenbrengt die volgens hen leiderschapspotentieel hebben van over de hele wereld en jonger zijn dan 30 jaar. Ongeveer 10.000 deelnemers hebben dit programma tot nu toe doorlopen, en ze houden regelmatig bijeenkomsten in 400 steden. Ook dit is een proeftuin waar toekomstige politieke leiders worden geselecteerd, doorgelicht en verzorgd voordat ze in het politieke apparaat van de wereld worden geplaatst.

Opvallend is het dat maar heel weinig afgestudeerden van de Global Leaders-school het op hun cv zetten. Een snelle zoektocht vond de naamvan de Duitse econoom Richard Werner, een bekende criticus van het establishment. Men wil zelfs critici van het systeem in de gelederen opnemen, omdat de organisatie zichzelf als eerlijk en evenwichtig wil presenteren, hoewel ze er ook voor wil zorgen dat haar critici gecontroleerde oppositie zijn.

Iets anders dat de "afgestudeerde"n van Global Leaders gemeen hebben, is dat de meesten van hen zeer schaarse cv's hebben, afgezien van hun deelname aan het programma voordat ze tot machtsposities werden verheven, wat erop kan wijzen dat hun connectie met de instellingen van Schwab de beslissende factor is bij het lanceren van hun carrière. Dit is het duidelijkst wanneer de alumni van de school publiekelijk worden ondervraagd over kwesties waarover ze niet van tevoren zijn geïnstrueerd om over te praten, en hun strijd om met antwoorden te komen is vaak vrij duidelijk. Hun rol is alleen bedoeld om als spreekbuis te fungeren voor de gespreksonderwerpen die degenen in de schaduw achter hen in het publieke debat willen bespreken.

Gezien de groeiende ontevredenheid over de anti-Covid-maatregelen die in praktijk zijn gebracht door de afgestudeerden van de school, die nu nationale leiders zijn (geweest), denken wij dat deze mensen mogelijk zijn geselecteerd vanwege hun bereidheid om te doen wat hen wordt verteld, en dat ze worden voorbereid te falen, zodat het daaropvolgende verzet kan worden uitgebuit om de oprichting van een nieuwe mondiale regeringsvorm te rechtvaardigen. Het is inderdaad zo dat politici met unieke persoonlijkheden en sterke, originele opvattingen zeldzaam zijn geworden, en dat het onderscheidende karakter van de nationale leiders van de afgelopen 30 jaar hun zachtmoedigheid en vasthouden aan een strikte globalistische lijn die van bovenaf werd gedicteerd, is. Dit was vooral duidelijk in de reactie van de meeste landen op de cooronapandemie, waar politici die twee jaar geleden niets van virussen wisten, plotseling verkondigden dat Covid een ernstige gezondheidscrisis was die het rechtvaardigde om mensen in hun huizen op te sluiten, hun bedrijven te sluiten en hele economieën plat te leggen. We zien het ook in veel regeringen, ook in ons land. WEF-persoonlijkheden vervullen functies waarvan zij in het geheel geen verstand van hebben: Wopke Hoekstra als minister van BZ, Sigrid Kaag als minister van financiën, Kajsa Ollongren als minister van defensie, om er maar een paar te noemen. Geen verstand van zaken, maar uitermate bedreven in het afbreken van een natie.



Het is niet gemakkelijk om er de vinger achter te krijgen hoe de school precies werkt, maar door intensief op het internet te zoeken komt er wel wat informatie vrij. In de beginjaren van de school kwamen de leden van elke klas meerdere keren bijeen in de loop van een jaar, waaronder een tiendaagse 'executive training'-sessie aan de Harvard Business School. Afgestudeerden konden dan hun klasgenoten ontmoeten en deel uit maken van een breder netwerk, contacten leggen op wie ze in hun latere carrière kunnen terugvallen. Tegenwoordig omvat het programma van de school cursussen die in de loop van vijf jaar met onregelmatige tussenpozen worden aangeboden, die in sommige gevallen kunnen overlappen met het begin van de politieke of professionele carrières van sommige deelnemers - wat betekent dat ze regelmatig Davos zullen bezoeken. Emmanuel Macron en Peter Buttigieg, bijvoorbeeld, werden minder dan vijf jaar geleden voor de school geselecteerd, wat betekent dat ze mogelijk regelmatig programma's hebben gevolgd die verband houden met Young Global Leaders terwijl ze een politiek ambt bekleedden, en dat ze daar nu nog steeds onderdeel van uit maken.

Afgestudeerden van de Young Global Leaders-school, en Global Leaders for Tomorrow vóór hen, bevinden zich in een zeer goede positie, aangezien ze dan toegang hebben tot het netwerk van contacten van het WEF. De Board of Trustees van het WEF omvat(te) beroemdheden als de justitieel veroordeelde Christine Lagarde, voormalig algemeen directeur van het Internationaal Monetair Fonds en huidige president van de Europese Centrale Bank; Koningin Rania van Jordanië, die door Forbes is gerangschikt als een van de 100 machtigste vrouwen ter wereld; en Larry Fink, CEO van BlackRock, de grootste internationale vermogensbeheerder die jaarlijks grofweg $ 9 biljoen (!) beheert. Door de connecties tussen de afgestudeerden van de school te traceren kun je zien dat ze op elkaar blijven vertrouwen voor ondersteuning van hun initiatieven, lang nadat ze hebben deelgenomen aan de Global Leaders-programma's. Inderdaad: ons kent ons.

Wat dat betreft kijken wij met belagstelling uit naar wie de nieuwe premier in het Verenigd Koninkrijk wordt. Volgens de mainstream media in dat land moet de strijd gaan tussen Liz Truss, Penny Mordaunt en Rishi Sunak (voorstander van digitale ID en social credit scores)- allemaal bekenden van het World Economic Forum.

Gezien de uitgebreide omschrijving op de site van het WEF (zie afbeelding) zetten wij ons geld in op Penny Mordaunt (en als het iemand anders wordt zal de ontbrekende omschrijving "as soon as possible" op de site worden aangepast). De vrijwel onbekende vrouw (ook een pluspunt) lijkt o.i. de volgende premier van Groot-Brittannië te worden, en als ze daarin slaagt, zal dit een nieuwe overwinning zijn voor Klaus Schwab, die er prat op gaat dat hij 'jonge wereldleiders' heeft ingebed in regeringen over de hele wereld (zie onze eerdere Schwab-artikelen en kijk vooral naar de onthutsende video hieronder):



Mordaunt heeft haar eigen versie van Schwab's Great Reset voor haar land geschreven, genaamd Greater Britain After the Storm, waarin ze dezelfde soort beweringen doet als Schwab over de wereld, de samenleving en de economie. Een boek dat de Telegraph noemde: "Het belangrijkste politieke boek dat nog niemand heeft gelezen". Het voorwoord inn het boek is van ene Bill Gates, een persoonlijke vriend van Mordaunt en iemand die aan het dashboard van de wereldelite zit.

Haar campagne voor het leiderschap is ook doorspekt met sleutelwoorden en zinnen die verwijzen naar de 'Great Reset' van het WEF. Tweeten in de derde persoon schreef Mordaunt: "Penny Mordaunt zal de nieuwe economische visie leveren die Groot-Brittannië nodig heeft" en zij bedankte Gerard Lyons voor het herdrukken van haar persbericht en zei dat ze "de economie zal resetten".

Als Mordaunt premier wordt, zal Groot-Brittannië worden onderworpen aan alle neomarxistische ideologieën die door Schwab worden omarmd: totale controle over het geld van de burgers, voedsel, macht en internet. Laat u niet misleiden door het glanzendelaagje fineer -Mordaunt vormt een bedreiging voor de democratie (net als dat met onze eigen WEF-regering het geval is).

Nader onderzoek leert ons ook dat veel elite-universiteiten een rol in het proces spelen dat door het WEF wordt bepaald, en ze moeten niet langer worden gezien als opererend buiten het terrein van politiek en economie. Bijvoorbeeld de Harvard Business School, die elk jaar miljoenen dollars ontvangt van donoren, evenals de Harvard School of Public Health, die werd omgedoopt tot de Harvard T.H. Chan School of Public Health nadat het $ 350 miljoen had ontvangen van de in Hong Kong geboren miljardair Gerald Chan. Hetzelfde geldt voor de Johns Hopkins School of Public Health, die de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health werd nadat mediamagnaat Michael Bloomberg in 2018 1,8 miljard dollar aan de school had geschonken. Johns Hopkins vervulde een grote rol tijdens de coronapandemie.

De invloed van het WEF gaat veel verder dan degenen die de Global Leaders- en Global Shapers-programma's hebben doorlopen, aangezien het aantal mensen dat deelneemt aan de jaarlijkse Davos-conferenties veel groter is dan velen vermoeden; elk jaar vervoeren er  ongeveer 1.500 privéjets bezoekers naar het evenement, waardoor de luchthavens van Zwitserland overbelast raken. Het zijn allemaal mensen die dan komen die erg begaan zijn met het milieu.

Het belangrijkste doel van de activiteiten van het WEF is om de samenwerking op hoog niveau tussen grote bedrijven en nationale overheden te vergemakkelijken en te bevorderen, iets wat we nu al zien gebeuren. Het internationale bereik van de farmaceutische industrie, bijvoorbeeld, is aanzienlijk: Global Leaders-alumnus Bill Gates deed al lang zaken met Pfizer, één van de belangrijkste producenten van de controversiële mRNA-anti-Covid-vaccins, via de volksgezondheidsinitiatieven van zijn Foundation in Afrika lang vóórdat de pandemie begon. Misschien niet toevallig is Gates een van de belangrijkste voorvechters van lockdowns en de Covid-vaccins geworden sinds ze beschikbaar kwamen. The Wall Street Journal heeft gemeld dat zijn Foundation ongeveer $ 200 miljard (!) aan ‘sociale voordelen’ had verdiend met de distributie van vaccins voordat de pandemie zich had verspreid. ja, zelfs begonnen was. Het geeft een beetje een indicatie van de omvang van de vaccinwinsten vandaag de dag (en de komende winter).

Digitale technologie, die nu alomtegenwoordig is, speelt ook een prominente rol in de wereldwijde ontwerpen van de elite. BlackRock, zoals gezegd geleid door Larry Fink is momenteel de grootste adviseur van 's werelds centrale banken is en verzamelt al meer dan 30 jaar gegevens over het wereldwijde financiële systeem, en BlackRock begrijpt ongetwijfeld beter hoe het systeem werkt dan de centrale banken zelf. O ja, ook Klaas Knot valt bij het WEF èrg in de smaak.

Eén van de doelen van het huidige beleid dat door veel regeringen wordt nagestreefd is om de bedrijven van kleine en middelgrote ondernemers te vernietigen, zodat multinationale ondernemingen (vooral die uit de Verenigde Staten) overal het bedrijfsleven kunnen monopoliseren. Met name Amazon, dat tot voor kort geleid werd door Global Leaders-alumnus Jeff Bezos, heeft enorme winsten gemaakt als gevolg van de lockdown-maatregelen die de middenklasse flinke schade hebben toegebracht.

Het uiteindelijke doel van deze dominantie door grote platforms is om de introductie van digitale valuta door te zetten. De afgelopen maanden heeft het Chinese International Finance Forum, dat vergelijkbaar is met het WEF, de introductie van de digitale yuan voorgesteld, die op zijn beurt kan worden geïnternationaliseerd door het op blockchain gebaseerde valutanetwerk van Diem. Interessant is dat Diem de opvolger is van Libra, een cryptocurrency die voor het eerst werd aangekondigd door Mark Zuckerberg's Facebook, wat aangeeft dat een wereldwijde valuta die de macht van de dollar of de yuan zal overstijgen en beheerd wordt door de samenwerking van Chinese, Europese en Amerikaanse bedrijfsnetwerken, momenteel wordt besproken. De raad van toezicht van het International Finance Forum omvat namen als (daar heb je d'r weer) Christine Lagarde van de ECB; Jean-Claude Trichet, de voormalige president van die instelling; en Horst Köhler, voormalig hoofd van het Internationaal Monetair Fonds.

Armenië laat zien waar dit naartoe gaat.
De meeste grote financiële transacties in Armenië - het kopen van een auto of zelfs een huis - worden meestal contant uitgevoerd, waarbij kopers een dikke stapel bankbiljetten overhandigen. Maar nu niet meer: volgens een nieuwe wet moeten alle grote aankopen elektronisch worden gedaan, hetzij via een mobiele betaal-app of via een overboeking bij een bank. En voorlopig komt dat met een forse vergoeding: banken rekenen tussen de 1,5 en 3 procent voor de transacties.

De nieuwe wet, aangenomen door het parlement op 9 juni, heeft gevolgen voor zakelijke transacties van meer dan 300.000 dram (ongeveer $ 720) en transacties tussen individuen van meer dan 500.000 dram ($ 1.200). Die limiet voor particulieren wordt in juli 2023 verlaagd naar 300.000 dram. De wet verbiedt ook lokale en centrale overheidsinstanties om contante betalingen te doen of aan te nemen. Sommige instellingen, zoals ziekenhuizen, universiteiten en notarissen, gaan volledig cashloos. Pensioenen en salarissen zullen via banken moeten worden betaald, zelfs pandjeshuisleningen. En transacties die illegaal in contanten zijn gedaan, kunnen worden geannuleerd.

De lockdowns en daaropvolgende reddingsoperaties die de afgelopen twee jaar over de hele wereld werden waargenomen, hebben veel landen op de rand van faillissement gebracht. Om een economische catastrofe te voorkómen, namen de regeringen van de wereld hun toevlucht tot 650 miljard speciale trekkingsrechten, of SDR's, wat aanvullende deviezenreserves zijn die worden beheerd door het Internationaal Monetair Fonds. Wanneer deze uiteindelijk komen te vervallen, zal het dezelfde regeringen in moeilijkheden brengen, en daarom kan het zijn dat tegen die tijd de introductie van digitale valuta een plotselinge prioriteit is geworden – wij denken dat dit altijd al het verborgen doel van de lockdowns is geweest.

Twee Europese landen zijn al bereid om digitale valuta te gaan gebruiken: Zweden en Zwitserland. Misschien niet toevallig heeft Zweden door de coronapandemie vrijwel geen lockdown-beperkingen gehad en heeft Zwitserland slechts zeer lichte maatregelen genomen. De reden hiervoor kan zijn dat de twee landen hun economie niet hoefden te laten crashen door middel van lockdown-maatregelen, omdat ze al bereid waren om digitale valuta te gaan gebruiken vóórdat de pandemie begon. Wij houden er ernstig rekening mee dat er mogelijk een nieuwe ronde van lockdowns wordt voorbereid die de wereldeconomieën voorgoed zullen crashen, wat zal leiden tot massale werkloosheid. Dat zal dan weer leiden tot de introductie van het universele basisinkomen en het gebruik van een digitale valuta beheerd door een centrale bank. Deze valuta kan beperkt zijn, zowel in termen van waar individuen het aan kunnen uitgeven als in het tijdsbestek waarin men het moet uitgeven. George Orwell's 1984 is er vandaag de dag al, maar de vervolmaking laat niet lang op zich wachten.

De inflatie die momenteel over de hele wereld het nieuws beheerst is een onvermijdelijk gevolg van het feit dat nationale regeringen, na leningen van de centrale banken te hebben aangegaan, in minder dan twee jaar ongeveer $ 20 biljoen in de wereldeconomie hebben gepompt. Waar eerdere reddingsoperaties op de markten waren gericht, is deze laatste ronde naar gewone mensen gegaan, en als gevolg daarvan drijft dit de prijzen op van producten waar gewone mensen hun geld aan uitgeven, zoals voedsel.

De uiteindelijke conclusie die men uit dit alles moet trekken (en die kan iedereen bevestigen) is dat de democratie zoals we die kenden stilzwijgend is opgeheven, en dat hoewel de schijn van democratische processen in de westerse landen wordt gehandhaafd, het een feit is dat een onderzoek naar hoe bestuur over de hele wereld werkt laat zien dat een elite van superrijke en machtige individuen effectief alles controleert wat er in de politiek gebeurt, zoals vooral duidelijk werd met betrekking tot de pandemische reactie.

Inmiddels verbergen Brusselse technocraten ook de WEF-agenda om uw levensstandaard te verlagen achter nep-Russische sancties. Vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmerschrans suggereerde dat EU-burgers Oekraïne en de embargo's tegen Rusland zouden moeten steunen door minder te douchen, niet auto te rijden en hun kleren te luchten in plaats van ze te wassen. De laatste tijd wordt als argument de lage levering van aardgas en olie genoemd. Die ondersteuning door de burgers van westerse strafmaatregelen tegen Rusland zal levensonderhoud voor honderden miljoenen mensen in het westen verslechteren. Als u idit allemaal bekend in de oren klinkt dan zal dat zijn omdat dat het geval is. Het zijn dezelfde veranderingen in onze levensstijl die ons worden aangepraat vanwege klimaatverandering. Natuurlijk hoeven politici zèlf niets te doen: het heen en weer reizencircus tussen Brussel en Straatsburg blijft onbenoemd.

Ook de Brusselse activist Diederik Samsom, stafchef van Franske, verklaarde: “Energie zal vanaf nu veel duurder zijn. Energie was de afgelopen 40 jaar veel te goedkoop.” Samsom, die meer dan $ 200.000 per jaar verdient, leest Europeanen de les hoe hun vroegere kwaliteit van leven afhankelijk was van de "niet-duurzame" combinatie van Russische fossiele brandstoffen en de verwoesting van het milieu. Zijn advies volgt op de stap van Italië om energie te rantsoeneren door vorige week airconditioning onder de 25 graden Celsius en verwarming van meer dan 19 graden in alle scholen en openbare gebouwen te verbieden. Terwijl de inflatie in Duitsland het hoogste punt in 30 jaar bereikt, wordt de inwoners van dat land verteld om minder te douchen, terwijl "deskundigen" beweren dat ze beter gaan ruiken na 3 weken niet goed wassen.

De beste manier om hun ontwerpen te bestrijden is gewoon om mensen voor te lichten over wat er gebeurt, en voor hen om te beseffen dat het verhaal van het "supergevaarlijke virus" een leugen is die is ontworpen om hen te manipuleren om dingen te accepteren. die in strijd zijn met hun eigen belangen. Als zelfs 10% van de gewone burgers zich hiervan bewust wordt en besluit actie te ondernemen, kan dit de plannen van de elite dwarsbomen en misschien een mogelijkheid bieden voor gewone burgers om de controle over hun eigen lot terug te nemen.

De elite is hier bang voor en gaat tot het uiterste om het burgerlijk verzet de kop in te drukken (daarbij geholpen door de mainstream media, waarover zij ook alle controle hebben).

Dit is ook waarom ze de wereldeconomie laten crashen, waarom elk land wordt neergehaald: Sri Lanka, Ghana, Armenië, Duitsland, Engeland, Italië, Argentinië... zelfs de Verenigde Staten. Daarom hebben ze elke persoon – man, vrouw en kind nodig om hen te kunnen onderwerpen aan een digitaal "gezondheidspaspoort" voor "tracking en tracing". Maar voor de Wereldwijde Plunderaars Klasse van Davos moeten we worden gecontroleerd, onze vrijheden worden ingeperkt, mensen gevangen gezet, geïnventariseerd, gescoord, tot slaaf gemaakt, gestraft, uitgehongerd, ontmenselijkt en, indien nodig, geëuthanaseerd.

Ze houden niet van onze cijfers. We zijn met te veel. Industrialisatie en wetenschappelijke vooruitgang werkten te goed. Ons aantal groeide in een duizelingwekkend tempo, net als onze kracht.

Het is hun màcht die we bedreigen, niet de planeet.





[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's]



[21 juli 2022]

 

Afdrukken Doorsturen