Welcome to Schwabland!

WEF-koning benoemt WEF-premier. De illusie van democratie in het Verenigd Koninkrijk is niet eens meer in stand te houden.




We hadden toch nog altijd een illusie van democratie in het Verenigd Koninkrijk, maar net als in veel westerse landen is die sluier nu ook in het VK opgelicht. Zelfs de illusie kan niet langer worden gehandhaafd. We wisten dat de linkervleugel en de rechtervleugel deel uitmaakten van dezelfde vogel, maar nu is de vogel onthuld. Kennelijk geven niet genoeg mensen nog om de illusie van democratie, dus daar kan nu afscheid van worden genomen.

Vorige maand nam de Britse koning Charles III de teugels over toen koningin Elizabeth II stierf. Zoals de meeste mensen weten, heeft Charles nauwe banden met het World Economic Forum en lanceerde hij al vroeg in de pandemie hun ‘Great Reset’, "een gouden kans om iets goeds uit deze crisis te halen", zei hij. In bijna dreigende taal zei hij ook: "... tenzij we de nodige maatregelen nemen en op een groenere, meer inclusieve en duurzame manier bouwen, zullen we steeds meer pandemieën krijgen".

Maar blijkbaar was het hebben van een WEF-koning niet genoeg. Het was duidelijk dat de globalisten ook een WEF-premier wilden. Het Verenigd Koninkrijk had duidelijk niet het juiste pad gevolgd, misschien vanwege de Brexit, misschien vanwege het vroegtijdig opheffen van covid-beperkingen, wie weet.

Boris Johnson was verwijderd en nu was de perfecte kans om een echte internationalist op zijn plaats te krijgen. In elite-kringen zou Rishi Sunak aan de macht komen, hoe kon hij ooit verliezen van Liz Truss. De doorgewinterde conservatieve leden hadden echter andere ideeën. Omdat de meerderheid van hen Brexit- en Boris-fans waren, wilden ze niet dat Rishi hen zou leiden. 57% van hen stemde voor Liz's vrije markt 'Trussonomics', velen klaagden dat Rishi, als kanselier, het land in de eerste plaats in de puinhoop had gebracht waarin we het zich nu  bevindt.

We weten inmiddels allemaal hoe dat is afgelopen. De financiële markten keerden zich snel tegen Liz en dwongen haar haar aangestelde kanselier te ontslaan. Globalist Jeremy Hunt werd in Downing Street 11 (de residentie van de kanselier) geplaatst, waar hij snel bijna al het beleid en de manifestbeloftes van Liz in de prullenbak deponeerde. Door dit te doen, ondermijnde hij haar macht en als gevolg hiervan kon ze op geen enkele manier blijven. 44 dagen in functie en weg was ze.

Dus wie is Jeremy Hunt?
Jeremy was minister van Volksgezondheid, waarbij hij van de NHS een puinhoop maakte en verschrikkelijk werk afleverde. In 2016 werd hij verkozen tot de meest gehate Britse frontliniepoliticus. Zelfs Stephen Hawking sprak zich tegen hem uit door te zeggen dat Hunt de krenten uit de pap van onderzoek had gezocht, waardoor het vertrouwen tussen de regering en de medische professie verwoestend was verbroken. Hij voerde campagne om in de EU te blijven tijdens het Brexit-referendum, wat hem waarschijnlijk het premierschap heeft gekost. In het leiderschap van de Conservatieve Partij van 2019 werd hij tweede na Boris Johnson, omdat de Tories de Brexit wilden afronden. Hunt probeerde voortdurend een tweede referendum te krijgen om het eerste resultaat teniet te doen, dus dit viel niet in goede aarde bij de conservatieven.

Het establishment was woedend. Hij probeerde het dit jaar opnieuw in de leiderschapswedstrijd, maar werd al snel uitgeschakeld.
Maar het wordt erger. Hij is een voorstander van dezelfde netto nul-agenda als Bill Gates.


Hij is een supporter van China en zijn Chinese vrouw (die hij verwart als zijnde Japans - raar!) verschijnt regelmatig op de Chinese staatstelevisie die ervan wordt beschuldigd de mensenrechtenschendingen van de Communistische Partij te hebben 'vergoelijkt'. Maar het ergste van alles is dat hij een covidvaccinatie-supporter en voorstander van vaccinpaspoorten is. In feite vocht hij het hardst om veel van de draconische maatregelen in te voeren en te behouden. Deze man riep op tot verplichte vaccinatie en wilde dat mensen uit hun huizen zouden worden gesleept en naar Covid-kampen zouden worden gestuurd.

Jeremy vertelde de voormalige minister van Cultuur dat “je een “nul covid”-beleid moet volgen… wanneer iemand positief test, neem je hem mee van huis en breng je hem naar een isolatiecentrum en laat je hem daar achter.” Hij bewonderde openlijk de Chinese reactie op Covid en was medeondertekenaar van Tony Blair voor verschillende aanbevelingen, van massatests tot vaccinpaspoorten. Gelukkig werd hij ontslagen als minister van Volksgezondheid voordat hij verplichte griepvaccinaties kon invoeren.

De financiële markten reageerden verheugd op de installatie van Hunt, ze konden nu hùn man op nummer 10 krijgen. Het pond steeg in waarde en de rendementen op staatsobligaties daalden, wat wijst op goedkeuring van de financiële markten. Maar ineens viel er een moersleutel in het raderwerk. Boris Johnson zou een snelle comeback maken en het leek erop dat hij favoriet was. Obligatierendementen sprongen in afkeer op het nieuws.

Boris had genoeg parlementsleden die hem steunden, en als de stemming naar de conservatieve leden ging, wat de bedoeling was, zou hij duidelijk winnen. Boris vloog terug naar het Verenigd Koninkrijk, van zijn Caribische vakantie-adres, om zijn heroplevingscampagne te beginnen. Maar iemand moet iets in Boris' oor gefluisterd hebben en al gauw kondigde hij aan dat hij van gedachten was veranderd en niet langer voor de leiderschapspositie ging. In een uitermate komische timing werd zijn aankondiging vrijgegeven net toen de kranten artikelen publiceerden van zijn bondgenoten waarin stond dat hij zeker zou winnen en een groot leider zou worden.

Boris trok zich voor het eerst in zijn carrière vroegtijdig terug en 'in het nationale belang'. De financiële markten applaudisseerden en het pond steeg.

"We hebben een geldige nominatie ontvangen en Rishi Sunak is gekozen tot leider van de Conservatieve Partij", zei Graham Brady, voorzitter van het 1922 Committee, die verantwoordelijk is voor de stemming binnen de partij in de British Tories, om 14.02 uur lokale tijd tegen de verzamelde parlementsleden van zijn partij. Hij hoefde niet eens te gaan zitten. Applaus overstemde zijn woorden.

De opvolger van Liz Truss als premier van het VK is dus benoemd zonder dat iemand zelf daadwerkelijk heeft gestemd of iets heeft gezegd. Zoals gezegd had zijn belangrijkste tegenstander Boris Johnson zondagavond laat zijn ontslag aangekondigd zonder zelfs maar officieel te zijn begonnen.

Dat brengt ons terug bij Rishi Sunak, die in de eerste plaats altijd bedoeld was om de positie van Boris Johnson in te nemen. Terwijl we dit artikel aan het voorbereiden zijn valt Penny Mordaunt, die de enige andere mededinger was, af. Penny Mordaunt trok zich vandaag om 13.59 uur terug uit de race, letterlijk op het allerlaatste moment voor de deadline van 14.00 uur. Daarmee was alles duidelijk. Er was niet eens een echte verkiezingscampagne binnen de fractie. Een stemming door de partijbasis is sowieso niet nodig. En dat allemaal, terwijl bij de vorige stemming conservatieve leden juist de voorkeur gaven aan Penny bóven Rishi. Nu, zonder die leden toe te staan op hun nieuwe leider te stemmen, is Rishi geïnstalleerd als premier. Zoals het in een bananenrepubliek hoort te gaan......

Wat moeten we weten over Rishi Sunak?

Eerst de pluspunten. Blijkbaar was hij tegen verdere lockdowns en daagde hij de covid-modelleurs uit op hun gegevens. Geweldig als het waar is, maar hij werd weken vóór de eerste lockdowns tot kanselier benoemd (met slechts vijf jaar ervaring) en trok die lockdowns niet in twijfel. Hij heeft ook hersens en studeerde af in Oxford. Daarna ging hij aan de slag als analist bij een investeringsbank.

Nu de minpunten. Die investeringsbank was de criminele organisatie Goldman Sachs. Dat zegt op zich al genoeg.

Zijn schoonvader, Narayana Murthy, is een Indiase miljardair en oprichter van Infosys. In 2005 was Narayana co-voorzitter van het jaarlijkse evenement van het WEF, samen met Bill Gates. Infosys werkt samen met het WEF om digitale diensten te leveren die voor velen lijken op sociale kredietsystemen en biometrische ID's. Infosys beheert India's digitale ID-schema genaamd Aadhar en Rishi's vrouw bezit iets minder dan 1% van het bedrijf. Dat klinkt niet veel, maar het betekent dat ze elk jaar £ 11,5 miljoen aan dividend ontvangt. Rishi is ook een fervent voorstander van digitale valuta's van de centrale bank.

 

Het voormalige hedgefonds van de heer Sunak was zwaar geïnvesteerd in Moderna en hij weigerde te zeggen of hij zou profiteren van het covid-vaccin. Hier is een mooie foto van Rishi met de president van de National Farmers' Union die haar mooie glanzende WEF Agenda 2030-badge draagt.



Hier is Rishi die zijn nieuwe Agenda 30 Green taxes and Sovereign Green Bonds uitlegt, gesponsord door het WEF.



We kunnen ook concluderen dat Rishi de keuze van de globalisten is door te kijken naar wie hem steunde en wat ze zeggen.

Het Britse parlementslid Tobias Ellwood was een vroege Rishi-supporter die aankondigde dat "het vrijemarktexperiment voorbij is en de reset begint"..... voordat hij zijn tweet snel verwijderde.

Tobias is lid van het Global Thinkers Forum, voorzitter van het Defense Select Committee en reservist bij de 77th Brigade, de geheime afdeling van de informatieoorlogseenheid van het Britse leger (niet Dad's Army). Hier roept hij opnieuw op tot een reset.

Twee andere Rishi-aanhangers zijn Tom Tugendhat, voorzitter van het Foreign Affairs Committee en Michael Gove, Chief Westminster King Maker, die beiden in juni van dit jaar de Bilderberg-bijeenkomst in Washington bijwoonden.

Individuele uitspraken of beleid kunnen worden weggeredeneerd als samenzwerings-onzin of toeval, maar als je het allemaal samenvoegt, is het duidelijk dat de onervaren Rishi een paar jaar geleden aan de macht is gekomen met de bedoeling een agenda door te drukken die slechts enkelen ten goede komt.



Welcome to Schwabland!











[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's]



[25 oktober 2022]

 

Afdrukken Doorsturen