Baas inlichtingendienst Oekraïne voorspelt verdere aanvallen diep in Rusland

Kyrylo Budanov gelooft dat Oekraïnse strijdkrachten de Krim en Donbas kunnen heroveren.
Kyrylo Budanov, de baas van de militaire inlichtingendienst van Oekraïne, vertelde de Amerikaanse verspreider van oorlogspropaganda, ABC News, dat er extra aanvallen zullen komen diep in Rusland, een vervolg op de aanval van 26 december op de luchtmachtbasis Engels, meer dan 1300 kilometer van de grens. Budanov weigerde op de een of andere manier te zeggen of Oekraïne verantwoordelijk is voor de aanslagen. Hij voegde eraan toe dat Oekraïne de verantwoordelijkheid voor de aanslagen op zich zal nemen nadat het de oorlog heeft gewonnen en zijn "geannexeerde" grondgebied heeft heroverd.

Het is heel goed mogelijk dat Budanov wordt gevangengenomen en naar Rusland wordt afgevoerd om ergens in de toekomst voor een tribunaal voor oorlogsmisdaden te verschijnen, tenminste als hij geen verminkt lijk wordt dat begraven ligt onder het verkoolde puin van een verwoest ministerie van Defensie op nummer 6, Povitroflotskyi-laan, Kiev.

Budanov heeft zichzelf voor de gek gehouden door te geloven dat de Oekraïense strijdkrachten in staat zijn de Krim en de oblasten Donetsk, Kharkiv, Kherson, Luhansk, Mykolaiv en Zaporizhzhia te heroveren. En toen hem werd gevraagd naar aanvallen op de Krim, die in 2014 door Rusland werd geannexeerd, zei Budanov: "De Krim is Oekraïens grondgebied, we kunnen elk wapen op ons grondgebied gebruiken."

Niet vermeld is het feit dat de meerderheid van de etnische Russen in deze gebieden ervoor heeft gestemd om de corrupte en door armoede geteisterde Oekraïnse staat te verlaten nadat deze duidelijk had gemaakt, het meest dramatisch na de Maidan-staatsgreep, dat het van plan was om alle Russen etnisch te zuiveren en, volgens een Oekraïense nieuwswebsite, ze naar concentratiekampen af te voeren.

Misschien kunnen de Duitsers en de Britten hierbij helpen, aangezien deze landen pionierden met dodelijke concentratiekampen (laatstgenoemde tijdens de Boerenoorlog in Zuid-Afrika, met de dood van duizenden - voornamelijk vrouwen en kinderen - tot gevolg).

We hebben geen informatie dat die Oekraïense concentratiekampen er zijn gekomen. Het is echter geen geheim dat de regering in Kiev na de door de Amerikaanse regering gesteunde en gefinancierde staatsgreep niets anders dan giftige vijandschap koestert jegens etnische Russen, de Russische taal (die het halve land spreekt), de Russische cultuur en zelfs de Russisch-orthodoxe kerk.

Kort na de staatsgreep van de Amerikanen in Kiev riep de zorgvuldig uitgekozen premier - uitgekozen door Victoria "fuck the EU" Nuland en de Amerikaanse ambassadeur Geoffrey Pyatt - Arseny Jatsenjoek op tot het "uitroeien" van de "untermenschen" (etnische Russen) en "het reinigen van ons land van het kwaad", met andere woorden, etnische zuivering.

Dat kunt u nalezen in het "Witboek: over schendingen van mensenrechten en de rechtsstaat in Oekraïne" (pdf hier).

Het document levert bewijs van herhaalde en ernstige schendingen van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (1948), het Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden (1950), het Internationaal Verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten (1966) en het Raamwerk Verdrag ter bescherming van nationale minderheden (1995).

De Washington Post (een belangrijke Amerikaanse propagandaspeler, CIA's Operatie Mockingbird) houdt vol dat Oekraïne een democratie is, laat staan, zoals het bovenstaande document onthult, dat "democratische" Oekraïense neonazi's journalisten en activisten die tegen de hen zijn, zijn lastiggevallen, geslagen, ontvoerd, gemarteld en vermoord. Of dat de Amerikaanse regering achter de staatsgreep zat waarbij een door het volk democratisch gekozen president, Viktor Janoekovitsj, in 2014 werd afgezet.

Oekraïne heeft veel aspecten van een democratie. De president, die staatshoofd en opperbevelhebber is, wordt gekozen door middel van volksverkiezingen. De wetgevende macht heeft een mix van "één-zetels" en evenredige vertegenwoordiging. De premier wordt gekozen via een wetgevende meerderheid en is regeringsleider. Het Hooggerechtshof wordt benoemd door de president op voordracht van de Hoge Raad van Justitie.

Hoe is het mogelijk dat de gewelddadige omverwerping van een gekozen regering, het buiten de wet stellen en vervolgen van politieke oppositie, het reduceren van Russisch sprekenden tot tweederangs burgerschap, het verbieden van godsdienstvrijheid en talrijke oorlogsmisdaden tegen burgers en krijgsgevangenen, als een democratie kunnen worden beschouwd? Ook de inmiddels schatrijke Zelensky is niet vies van het verbieden van oppositiepartijen of niet-welgevallige media.

Oekraïene aanhangers in de Amerikaanse propagandamedia, die zichzelf professionele journalisten noemen, beweren dat Oekraïne de staat van beleg heeft afgekondigd als reactie op de Russische Speciale Militaire Operate, en dat de democratie in feite in de wacht is gezet totdat de oorlog voorbij is en Oekraïne zegeviert.

Maar de Oekraïense neonazi's vertoonden dit gedrag jaren vóórdat de Russen besloten, volgens sommigen nogal laat, om Oekraïne binnen te vallen met het doel hen te ontwapenen. Voor de propagandamedia van de nationale veiligheidsstaat van de Amerikaanse regering is het een historisch feit dat kwaadaardige desinformatie alleen wordt verspreid door Poetin, de nieuwe Hitler, en als je iets gelooft dat uit Rusland komt, ben je een Rusland-aanhanger, een bedreiging voor de nationale veiligheid van de westerse wereld, zoals Tucker Carlson in hun ogen blijkbaar is voor het durven uitspreken van de waarheid over Oekraïne.

Zoals we vaker schreven is de Amerikaanse regering niet geïnteresseerd in het bevorderen van democratie in een corrupte hel die wordt geleid door neonazi-terroristen en oligarchen. Dat is feelgood-public-relations, een excuus om de oorlog te laten escaleren. Het primaire doel hier is Rusland om te "verzwakken", zijn regering omver te werpen en, zoals oorlogsstoker Lindsay Graham heeft geëist, Vladimir Poetin te vermoorden.

De Amerikaanse regering en haar CIA hebben decennia besteed aan het voorbereiden van Oekraïne om de frontlinie te zijn in de oorlog tegen Rusland en om zijn gekozen leider uit te schakelen. Dit is normaal gedrag voor de Amerikaanse regering en haar psychopathische functionarissen.

Kyrylo Budanov realiseert zich dat Oekraïne niet in staat is om in zijn eentje aanvallen uit te voeren in Rusland, honderden kilometers van de grens. Hij weet dat deze invallen het werk zijn van de Amerikaanse regering, de CIA (al tientallen jaren in het land), de speciale troepen van het Pentagon, de Britse inlichtingendienst en particuliere huursoldaten van het soort dat verantwoordelijk is voor zoveel dood en ellende in Irak en Afghanistan.

Na de aanval op Makiivka waarbij een onbekend aantal Russische soldaten om het leven kwam, kunnen we verwachten dat Poetin en zijn generaals hun geplande winteroffensief zullen versnellen om eindelijk een smeulende rompstaat van zijn laatste neonazi's te verlossen. Het Russische volk eist dat, naast het straffen van de militairen die verantwoordelijk zijn voor het in gevaar brengen van de Russische troepen.

De oorlog is echter nog lang niet voorbij. De Amerikanen en haar westerse vazalstaten hebben zich voorbereid op een guerrillaoorlog tegen de Russische "bezetting" van de Krim en Donbas en heeft plannen klaar voor een regering in ballingschap. Op deze manier kan Zelensky, als hij dan nog leeft, de nieuwe Juan Guaido worden, de door het Westen uitgeroepen president van Venezuela, afgezien van het feit ​​dat Venezolanen op iemand anders hebben gestemd.

Guaido werd uiteindelijk voor de bus gegooid. Dit zal ook het lot zijn van Zelensky of degene die zichzelf de leider van een vernietigde Oekraïense neonazi-staat noemt.
[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's][6 januari 2023]

 

Afdrukken Doorsturen