Archief november 2018

Incident Straat van Kertsj door Westen voorbereid

Het ligt nog vers in onze herinnering dat de Verenigde Staten en Israël in 2014 de staatsgreep van Kiev hebben gepland en uitgevoerd. We hebben daar in het verleden uitvoerig over geschreven. Nu hebben we dat het Kertsj-incident, wat veel weg heeft van een goedkope provocatie, want overal in deze zaak vinden we de voetafdrukken van een Amerikaanse denktank en de NAVO. Uiteraard heeft het Westen de actie van de Russen geïnterpreteerd als “Russische agressie” - en naar de feiten wordt uiteraard niet gekeken. De actie kwam voor de Amerikanen in ieder geval op het juiste moment zodat de Trump-Poetin ontmoeting op de G20-top in Buenos Aires geen doorgang hoeft te vinden.

[30 november 2018]  

Migratiepact vindt oorsprong in "Duitse oorlogsverklaring"

Het niet-bindende, maar wel politiek verplichtende Migratiepact van de Verenigde Naties blijft de gemoederen bezig houden. We blijven waarschuwen voor de inhoud van dit document dat onze soevereiniteit van het vluchtelingenbeleid uit handen geeft, aangezien onze *proest* regering tijdens de top in Marrakesj op 10 en 11 december in hotel De Wereld blindelings zal tekenen bij het kruisje. Nederland capituleert. Dat ons land sowieso tekent komt omdat Merkelland een actieve rol heeft gespeeld bij de totstandkoming van de tekst van het verdrag. Het schoothondje van Merkel gaat zijn baasje toch niet in de hand bijten? En Merkel.... zij krijgt een inlegvelletje om het poepertje van haar schoothondje af te vegen......

[29 november 2018]  

Italië tekent VN-migratiepact niet

Niet alleen Zwitserland, maar ook Italië zal het VN-migratiepact niet ondertekenen. Salvini heeft dat vandaag aangekondigd, onder verwijzing naar het besluit van de Zwitsers en een uitspraak van paus Benedictus XVI.

[28 november 2018]  

Snel uit de euro.... NU!!

Men moet een zinkend schip verlaten terwijl de reddingsboten nog steeds beschikbaar zijn. Daarom is het nú de hoogste tijd afstand te nemen van het dramatische beleid van Merkel en Draghi, en als de wiedeweerga uit de euro(zone) te stappen.

[28 november 2018]  

Twittermans

Het Twitter-account van de eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, is er niet meer. Het is nu slechts het twitter-relaas van die goede ouwe Frans.

[27 november 2018]  

Trump vindt Brexit-deal fantastisch voor de EU

Theresa May probeert haar capitulatie te verkopen, maar juist op dat moment komt die vervelende Donald Trump vertellen dat haar Withdrawal Agreement “een fantastische deal is voor Brussel". Hij waarschuwt alvast dat de overeenkomst met de EU een toekomstige deal tussen de VS en het VK nadelig zal beïnvloeden. We gaan dieper in op Donald's bemoeienis.

[27 november 2018]  

Spanningen tussen Oekraïne en Rusland lopen op

De corrupte oligarch en Oekraïense president Petro Porosjenko heeft het parlement gevraagd om voor een periode van zestig dagen de staat van beleg af te kondigen. Eerder vandaag eiste hij de vrijlating van zes door Rusland gearresteerde zeelieden, die zonder toestemming de Russische wateren waren binnengedrongen.Het Westen staat uiteraard achter Oekraïne. Stoltenberg staat te popelen om Rusland * proest* een lesje te leren..

[26 november 2018]  

De Brexit die geen Brexit is

In vervolg op onze nieuwsbrief afgelopen woensdag over Whitehall en de door de EU geïnspireerde staatsgreep in het Verenigd Koninkrijk blijven we zoeken naar bewijzen hoe er pogingen worden gedaan om de Britse grondwet te verdraaien en het electoraat te bedriegen. We hebben in de nieuwsbrief niet alleen laten zien hoe ongelooflijk gemakkelijk het is voor een overheid om de publieke opinie te manipuleren, we hebben ook gezegd dat een Brexit à la Theresa May verraad is jegens het Britse volk, waarbij vergeleken met haar “deal” de overgave van Frankrijk in 1940 aan Hitler een verzetsdaad genoemd kan worden.

[26 november 2018]  

EU: fascistische dictatuur in een democratische vermomming

Merkel en Macron, en in hun kielzog de Europese Unie, hebben aangekondigd dat de EU haar eigen leger- en inlichtingendiensten moet hebben. Waarom? Europeanen moeten worden beschermd tegen gemene, roofzuchtige, potentiële vijanden. Zoals bijvoorbeeld de VS. En nee, we verzinnen dit echt niet..

[25 november 2018]  

Wordt "Spygate" het Watergate van Obama?

Een artikel in de Britse Telegraph, en ook gepubliceerd via Yahoo News laat de groeiende angst zien binnen de Britse overheid en bij Britse ambtenaren van de inlichtinngendiensten rond president Trump wat er publiekelijk bekend wordt hoeveel ze betrokken waren bij "Spygate".

[24 november 2018]  

Duitsland en Frankrijk willen een Europees Monetair Fonds

De twee gevaarlijkste regeringsleiders van de Europese Unie, Angela "wir schaffen das!) Merkel en Emmanuelle (Jupiter) Macron, willen haast zetten met het centraliseren van de macht in de EU (richting Duitsland en Frankrijk, uiteraard). Daarom moet er vaart gemaakt worden met de vorming van een Europees Monetair Fonds. Kennelijk ziet men de bui al hangen van een op handen zijnde crisis, een die zijn weerga niet kent.

[23 november 2018]  

EU: de grootste misleiding van de eeuw

De grootste misleiding van de eeuw is de oprichting van een totalitaire, fascistische en bureaucratische superstaat die de Europese Unie (eigenlijk al 60 jaar) aan het vervolmaken is. Begonnen met een "vrijhandelszone" is het veranderd in de huidige centraal gestuurde superstaat die de grens tussen het fascisme en het communisme overschrijdt. Vanaf het eerste begin heeft het plan het punt bereikt waar er geen weg terug lijkt. Dat moment is bijna gekomen met voorstellen voor voortgezette centralisatie van de macht, een macht die zal vernietigen van wat er nog west-europees over is, wat niet veel is, in ieder geval niet wat de nationale soevereiniteiten binnen de EU betreft.

[22 november 2018]  

Italië verklaart de oorlog aan Merkel en de EU

Als er ooit enige twijfel bestond dat de leiders van de euroskeptische coalitie die nu Italië runt, een plan hebben om de Europese Unie te trotseren, dan blijkt at nu wel uit haar voorgestelde begroting. Beide vice-premiers, Luigi Di Maio van de Vijf Sterren Beweging en Matteo Salvini van de Lega lijken onvermurwbaar over het sluiten van een akkoord met de technocraten van de Europese Unie. Figuurlijk gesproken denken we: "This means war!"

[22 november 2018]  

En dan hebben we ook nog het Vluchtelingenpact

Na het Migrantenpact van Marrakesh ligt er nu het Vluchtelingenpact, dat drie dagen na dat van Marrakesh ondertekend moet worden. Ook hier worden we niet door onze regering over geïnformeerd.

[22 november 2018]  

Jupiter wil dienstplicht herinvoeren

Onze premier kan dan wel beweren dat hij he-le-maal niets voelt voor een Europees leger, het besluit van de Franse president Macron om de dienstplicht opnieuw in te voeren is een duidelijk stap in die richting. En omdat de baas van ons schoothondje, Angela Merkel, óók voorstander van zo'n leger is, zal het er ook wel komen. Tenzij de weerstand daartegen toeneemt (maar dan moet het wel van de burgers komen)

[21 november 2018]  

Amerikaanse haviken willen oorlog met Iran

De signalen worden steeds sterker dat de Verenigde Staten een militaire confrontatie met Iran zoeken. Het lijkt niet een kwestie van of, maar wanneer het confict uit de hand loopt.

[21 november 2018]  

En ja hoor: het tweede Global Pact ligt al klaar...

Het omstreden Global Pact for Migration is nog niet geratificeerd, of de volgende internationale overeenkomst over "vluchtelingen" ligt al op ons bureau. Een week geleden toverde de Derde Commissie van de Algemene Vergadering van de VN in New York een nieuw pact uit de hoge hoed. Verantwoordelijk hiervoor is waarschijnlijk de vertegenwoordiger van Pakistan, die hier voordelen voor zijn land in ziet. Per slot van rekening is dit één van de belangrijkste gastlanden voor "vluchtelingen". De lasten moeten dus beter verdeeld worden. Daarnaast moeten de eerste ontvangende landen, zoals Turkije of Jordanië, door Europa worden ontlast. Een groot deel van de er binnengekomen migranten zal met behulp van uitgebreide hervestigingsprogramma's naar Europa worden gestuurd.
Het Global Pact on Refugees is wellicht nog ingrijpender dan het Global Pact for Migration! Met dit document wordt de basis gelegd voor het implementeren van een beleid dat is gebaseerd op de eisen van het eerste pact. De ondertekening van dat pact is dus al van invloed op de jurisprudentie en de wetgeving.

[20 november 2018]  

De Franse financiële schijnvertoning

De voormalig Franse president Chirac zei het, en we vertalen even wat hij bedoelde: "Een deel van het geld dat we in onze zakken hebben, is afkomstig van de eeuwenlange exploitatie van Afrika, en we moeten dit geld teruggeven om Afrika te ontwikkelen."  Het gaat hier om de CFA-franc, de franc van de Franse koloniën, later genoemd de franc van de Financiële Samenwerking, een erfenis van Frankrijk en zijn voormalige koloniën. Het is strikt genomen een massavernietigingswapen van Afrikaanse economieën, want als garantie voor de converteerbaarheid van deze valuta hoopt het Afrikaanse kapitaal zich (via de Franse centrale bank) op bij de Europese banken, terwijl de bevolking wordt gedreven door armoede.

[20 november 2018]  

Opkomst en val van een Duitse bondskanselier

Jarenlang gold ze als de machtigste vrouw ter wereld, zou ze hoog-intelligent zijn en door niets of niemand van de wijs te brengen. Vele jaren heeft zij het Duitse volk geleid als bondskanselier, maar nu lijkt haar politieke leven ten einde te lopen. Wie of wat is Angela Merkel? Vandaag een artikel over wat er zoal over haar bekend is - binnenkort een vervolg over wat de meeste mensen juist niét over haar weten.

[20 november 2018]  

Macron's vijandbeeld

Macron wil dus een echt EU-leger dat in staat is om de EU te verdedigen tegen China, Rusland en zelfs de VS. Het trans-Atlantische terreurgenootschap beleefde de afgelopen week niet zijn beste periode aangezien er dus gesproken wordt over de kans dat de EU zich militair moet verdedigen tegen de Verenigde Staten.

[19 november 2018]  

Politici willen méér, méér, méér EU

Dit artikel gaat over de wortels van de Europesche Unie. Nogal wat oprichters van de EU hadden veel op met het communisme, wat veel verklaart over hoe het er nu in de Europese Unie aan toe gaat. De weg naar het Vierde Rijk gaat volgens de principes van het communisme-socialisme-nationaal socialisme-nazisme.... en er lijkt geen houden meer aan! Heeft Duitsland de oorlog dan toch gewonnen?

[18 november 2018]  

VS saboteren vrede tussen de twee Korea's

Noord-Korea is nog niet aan het ontwapenen. Amerikaanse analisten zeggen 16 verborgen locaties te hebben ontdekt waar raketten worden ontwikkeld. Een aantal analisten denkt dat de onthulling van de raketontwikkelingslocaties een boodschap van de Amerikanen is om China ertoe te bewegen druk op de Noordkoreanen uit te oefenen. Een misvatting.

[16 november 2018]  

EU haalt weer eens trukendoos uit de kast

De Italiaanse budgettaire en financiële crisis wordt alleen maar erger. Het conflict tussen de Italiaanse regering en de Europese Commissie over de begroting wordt ook steeds groter. Het lijkt er niet op dat de Italiaanse regering wil toegeven aan de eisen van de Commissie, die zich baseert op in elkaar geflanste, willekeurige rekenmethoden. De Europese Commissie zou voor de verandering eens democratische veranderingen, ditmaal in Italië, moeten accepteren.

[15 november 2018]  

Plan voor Europees leger weer uit de mottenballen

Het zijn de laatste stuiptrekkingen van een regeringszombie: Angela Merkel doet er niet meer toe, maar ze weet het nog niet. Voor het Europees nepparlement zei ze dat de EU moet gaan werken aan een echt Europees leger, en zij schaart zich hiermee achter het pleidooi voor zo'n leger van de Franse president Emmanuel Macron. Twee oorlogshitsers die zichzelf presenteren als reddende engelen......

[15 november 2018]  

NEXIT..... meteen..... nu het nog kan!!

De Italiaanse staat heeft een schuldenberg van € 2,3 biljoen. De Italiaanse financiële instellingen zitten op een stapel leningen met een risico van meer dan € 300 miljard. Deze accumulatie van risico's vond plaats dankzij Mario Draghi als president van de Italiaanse centrale bank. Het aankoopprogramma van staats- en bedrijfsobligaties van de huidige president van de ECB als "lender of last resort" (geldschieter in laatste instantie) voor een bedrag van € 2,6 biljoen (!!) diende waarschijnlijk in de eerste plaats de redding van zijn vaderland. Ons geld verdwijnt straks als sneeuw voor de zon!

[14 november 2018]  

Wat heeft een IQ van 144 en ruikt naar patat?

Het antwoord: 144 Guy Verhofstadt's. Deze Belg, hoofd van de liberale ALDE groep in het Europese nepparlement, is een advertentiecampagne gestart tegen de Hongaarse premier Viktor Orbán waarbij hij een mobiel billboard door de straten van Brussel laat rijden om de mensen te laten weten dat deze Hongaarse anti-EU leider een, zoals hij het zelf zegt, “liberaal regime” in Boedapest wil opbouwen..

[14 november 2018]  

EU-ambtenaren sjoemelen er wat op los

De sjoemelpraktijken van de ambtenaren van de EU-organisatie zijn talrijk. We weten al van het vroegtijdig klokken voor de aanwezigheid om vervolgens snel te vertrekken. Het daggeld is dan veiliggesteld. Of het feit dat parlementsleden niet personeel aannemen van de aan het verstrekte riante toelage, maar het werk door een gezinslid laten doen....
Vandaag een fenomeen dat ook al jaren circuleert in brede eurokringen - maar de mainstream media niet haalt..

[13 november 2018]  

De geheime documenten van Merkel

De dagen van de Duitse bondskanselier lijken geteld. Gisteren sloeg het nieuws van het bestaan van een geheim document uit 2015, dat eerder nooit uitlekte, in als een bom. De gieren in de Bondsdag stortten zich erop, focussen zich op de aangeslagen Merkel terwijl de oppositionele hyena's zich tegoed willen doen aan de rest. Die Welt am Sonntag kwam met een document in de openbaarheid dat zelfs de geplande ondertekening van het VN-migratiepact zou kunnen bedreigen.

[12 november 2018]  

Vive la paix!

Gisteren hebben in Parijs 60 staatshoofden en regeringsleiders van over de hele wereld stilgestaan bij de gruwelen van de Eerste Wereldoorlog, die 100 jaar geleden eindigde - op 11 november 1918 - met de wapenstilstand in het bos van Compiègne (in het noordwesten van Frankrijk). In de stromende regen werd het feest op de Champs Élysées een showcase voor de hypocrieten, die trouw zwoeren aan de 18,6 miljoen gedode soldaten en burgers, met militaire formaties, standaarden en zelfs fanfaregeluiden, terwijl op hetzelfde moment in Syrië en Jemen mensen worden gebombardeerd en hele steden van de aardbodem worden weggevaagd..

[12 november 2018]  

Leugenaar zoekt opvolger - Nederland heeft de geschiktste kandidaat

Het kan ons niet snel genoeg gaan, maar volgend jaar gebeurt het dan toch echt: Jean Claude Juncker, het drankorgel de president van de Europese Commissie, gooit het bijltje er bij neer. De laatste tijd circuleert de naam van onze premier als zijn opvolger. Waar het op liegen aankomt, kan hij Juncker in ieder geval naar de kroon steken.

[11 november 2018]  

Het Duivelspact

Op 10 december ondertekenen vertegenwoordigers van ongeveer 190 landen in de wereld, bijna allemaal, een document in het Marokkaanse Marrakech met de titel: "Wereldwijd Compact voor een veilige, ordelijke en reguliere migratie". Dat onder de staten die hun instemming al hebben uitgesproken, zich ook Nederland bevindt, verbaast ons niets.

[10 november 2018]  

Is het migratiepact nu bindend of niet?

Is het VN-migratiepact nu bindend of niet, een inbreuk op de nationale soevereiniteit of niet, een pact dat nieuwe rechten voor migranten rechtvaardigt of niet, en bedreigt dit pact nu onze vrijheid van meningsuiting of niet? In dit artikel hierop het antwoord, plus het geitenpaadje voor de groep van 400 kinderen, die een kinderpardon willen.

[9 november 2018]  

Het grootste Trojaanse paard uit de moderne geschiedenis

De AfD-fractie in de Duitse Bondsdag heeft het verzet tegen het ondertekenen van het VN-migratiepact ter discussie gesteld, waardoor er vandaag in die Bondsdag over gesproken werd. In plaats van een toelichting en antwoorden op de vragen over het pact, gebruikten de oude gevestigde partijen weer eens propaganda en demagogie tegen de AfD.

[9 november 2018]  

Politici leveren hun burgers en hun land uit aan het Duivelspact

Idealiter zorgt een politicus ervoor dat hij of zij op de hoogte is van zaken waarvan verwacht wordt dat hij/zij daar over gaat, tot en met het stemmen toe. De politicus hoort dus te weten waarover-ie praat. Hij of zij kan de eigen beslissingen verantwoorden, de voor- en nadelen daarvan aangeven. Het mooiste zou zijn dat die persoon zelfs kan zeggen of en zo ja welke onbedoelde gevolgen van diens beslissing te verwachten zijn. Idealiter. Maar dan treedt de realiteit in.

[8 november 2018]  

Trump voelt zich (terecht) winnaar

Tijdens de tussentijdse verkiezingen in de VS moesten de Republikeinen van Donald Trump het verlies van de meerderheid in het Huis van Afgevaardigden accepteren. De controle in de Senaat, de eerste kamer van het parlement, kan zelfs worden uitgebreid. Met deze meerderheid in de Senaat kan Donald Trump nog steeds het Huis van Afgevaardigden omzeilen en zijn plannen bij decreet afdwingen.

[7 november 2018]  

Westerse media willen niets weten over politieke moorden in Oekraïne

De problemen in Oekraïne zijn bij de westerse burgers nauwelijks bekend. In Europa vierden de politiek en de mainstream media de bloedige Maidanrevolutie in 2014 en beloofde de EU het land democratie en welvaart. Al snel verstomden die geluiden. Van democratie en welvaart is niets terecht gekomen - integendeel.

[5 november 2018]  

Europese Unie wil kritiek (op islam) in de kiem smoren

Het Europees nepparlement heeft gestemd voor een algeheel verbod op organisaties die tegen massale moslimmigratie zijn, en wil een speciale politiemacht om andersdenkenden op te sporen. Je zou toch denken dat Europeanen wel hebben geleerd van de jaren 1940-45. Maar nee.... nu komt er een andere invasie die ze met open armen ontvangen....

[5 november 2018]  

Merkel's geheime agenda

Tot eind van het jaar moet Merkel het nog volhouden, want in december zijn er twee gebeurtenissen die haar levenswerk kunnen voltooien: het verlengen van de sancties tegen Rusland en het tekenen van het Migratiepact. Pas dan kan zij achterover leunen en constaterenn dat de vernietiging van Duitsland en de Europese Unie hun definitieve eindstadia zijn ingegaan.

[4 november 2018]  

Europese Unie verstrekt gelukszoekers creditcards met "graties geld"

Europa moet van de VN zijn ziel verkopen en zijn diversiteit, die in meer dan twee millennia is gegroeid, opgeven voor een ideologische denkfout. De Verenigde Naties willen ons dwingen bij te dragen aan een hervestigingsprogramma voor economische vluchtelingen, dat op een louter humanitaire basis is opgesteld. Migratie naar welk land dan ook zou een mensenrecht moeten worden. Toegang tot sociale systemen moet mogelijk zijn, maar integratie in de cultuur van de immigratielanden is niet expliciet vereist. Europa moet nu klaar zijn om zichzelf te verdedigen.

[4 november 2018]  

De strijd om het Avondland is nog maar net begonnen

Europa moet van de VN zijn ziel verkopen en zijn diversiteit, die in meer dan twee millennia is gegroeid, opgeven voor een ideologische denkfout. De Verenigde Naties willen ons dwingen bij te dragen aan een hervestigingsprogramma voor economische vluchtelingen, dat op een louter humanitaire basis is opgesteld. Migratie naar welk land dan ook zou een mensenrecht moeten worden. Toegang tot sociale systemen moet mogelijk zijn, maar integratie in de cultuur van de immigratielanden is niet expliciet vereist. Europa moet nu klaar zijn om zichzelf te verdedigen.

[3 november 2018]  

De smerige zaakjes rond schone energie

Hoewel "parallelle gerechtigheid" voor bedrijven sinds TTIP en CETA een gevoelig onderwerp is geworden, is bij het grote publiek het Verdrag inzake het Energiehandvest minder bekend. Het is misschien wel de meest gevaarlijke investeringsovereenkomst in de wereld en o.a. de EU wil het uitbreiden naar tal van landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika

[2 november 2018]  

Hoe dom denken ze in Den Haag dat we zijn?

In ons artikel van gisteren over het ons opgedrongen "Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration" gaven wij aan dat als Nederland hiermee instemt, wij onze soevereiniteit op dit punt kwijtraken, en wij als land al helemaal niet meer zèlf bepalen welke migranten zich hier mogen vestigen. Ter verdediging wordt er steeds gezegd dat het verdrag "niet-bindend" is, waarop wij ons dan afvragen waarom je een niet-bindende overeenkomst überhaupt moet tekenen...
Vandaag de bewijsvoering dat het pact uiteindelijk gewoon bindend wordt.

[1 november 2018]