Door Gates gefinancierd vaccin veroorzaakte polio-uitbraak in Afrika

Dit zou echt een van de grootste volksgezondheidsschandalen van het decennium moeten zijn, maar in plaats daarvan krijgt het weinig of geen aandacht in de mainstream media- vooral vanwege het opvallende karakter van de betrokken mensen en organisaties..


De Verenigde Naties zijn gedwongen toe te geven dat een groot internationaal vaccininitiatief in feite een dodelijke uitbraak heeft veroorzaakt van de ziekte die het moest uitroeien.
 

Terwijl internationale organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) regelmatig opscheppen over het ‘"uitroeien van polio’" met vaccins, lijkt het tegenovergestelde het geval, met vaccins die de dood veroorzaken van tientallen jonge mensen in Afrika.

Gezondheidsfunctionarissen hebben nu toegegeven dat hun plan om "wilde" polio te stoppen averechts werkt, aangezien tientallen kinderen verlamd raakten door een dodelijke stam van de ziekteverwekker die is afgeleid van een levend vaccin, waardoor een virulente golf van polio zich verspreid heeft.

Deze door geneesmiddelen veroorzaakte pandemie begon in de Afrikaanse landen Tsjaad en Soedan, waarbij de boosdoener werd geïdentificeerd als van het vaccin afgeleid poliovirus type 2. Ambtenaren zijn nu bang dat deze nieuwe gevaarlijke soort binnenkort  van continent naar continent kan overspringen" waardoor er over de hele wereld nog meer dodelijke uitbraken zullen ontstaan.

Hoe schokkend het ook klinkt, dit Big Pharma-debacle is niet nieuw. Na meer dan 30 jaar ongeveer $ 16 miljard besteed te hebben aan het uitroeien van polio, hebben internationale gezondheidsinstanties de ziekte "per ongeluk" opnieuw geïntroduceerd in Pakistan, Afghanistan en ook Iran, omdat de regio in Centraal-Azië werd getroffen door een virulente polio-stam die werd voortgebracht door een farmaceutisch  vaccin. In 2019 beval de regering van Ethiopië ook de vernietiging van 57.000 flesjes type 2 oraal poliovaccin (mOPV2) na een soortgelijke uitbraak van door vaccinatie geïnduceerde polio.

Hetzelfde incident heeft zich ook in India voorgedaan.

Het is belangrijk op te merken dat het orale poliovaccin wordt gepusht door het Global Polio Eradication Initiative (GPEI), een consortium dat wordt ondersteund en gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation.

Dit alles zou reden tot bezorgdheid moeten leiden, vooral nu westerse regeringen en transnationale farmaceutische reuzen zich allemaal haasten om hun nieuwe, door Gates gefinancierde experimentele coronavirusvaccin voor de wereldbevolking uit te rollen.

Gates gebruikt al lang het liefdadigheidsfineer van zijn stichting om het publieke discours over wereldwijde gezondheid te sturen en vorm te geven. In het geval van COVID-19 en vaccins wordt aangenomen dat Gates zijn miljarden gebruikt om zowel toegang als gunstige berichtgeving te delen. Een recent onderzoek uitgevoerd door de Columbia Journalism Review (CJR) onthult een aantal verontrustende bevindingen die wijzen op een miljarden-dollars-netwerk van informatiecontrole en narratief management - met Bill Gates volledig in het middelpunt.

Tot juni dit jaar heeft Bill Gates niet minder dan $ 250 miljoen aan stichtingssubsidies doorgesluisd naar de reguliere (mainstream) journalistiek. Ontvangende partijen zijn onder andere BBC, NBC, Al Jazeera, ProPublica, National Journal, The Guardian, Univision en zelfs de Financial Times, The Atlantic, Gannett News en Le Monde - om er maar een paar te noemen. Veel andere mainstream media ontvangen geld in voor "contracten" die ze hebben met de Gates Foundation. Deze media beweren dat er geen voorwaarden zijn verbonden aan dit "gratis geld"’ van Gates, maar bij nader inzien blijkt deze relatie beladen te zijn met invloedrijke personen en duidelijke belangenconflicten.

Tot die conclusie kom je als je bedenkt hoe nauw betrokken de Bill and Melinda Gates Foundation is met meerdere wereldwijde belanghebbenden bij de veel gehypte aanstaande introductie van COVID-vaccins - namelijk via GAVI en in samenwerking met transnationale farmaceutische giganten zoals AstraZeneca, Sanofi, Pfizer, Merck, J&J , Eli Lilly, Novartis en anderen. Dit komt bovenop de Gates-financiering van belangrijke spelers op het gebied van het "wereldwijde gezondheidsbeleid", zoals de Wellcome Trust en de Wereldgezondheidsorganisatie, evenals verschillende overheidsinstanties - de kans op belangenconflicten is enorm. Niet in de laatste plaats is het feit dat veel van diezelfde farmaceutische bedrijven ook de beste kopers van advertenties zijn bij alle grote reguliere mediakanalen ter wereld.

Er is ook onthuld hoe Gates de vermeende "factcheckers" financiert die momenteel worden gebruikt door Facebook en andere sociale-mediabedrijven - die agressief alle informatie op hun platforms censureren die kritisch is voor Gates en farmaceutische bedrijven, met name met betrekking tot COVID-19 en vaccins. Op deze manier opereert de Bill and Melinda Gates Foundation effectief aan het hoofd van een internationaal kartel.

Je gelooft het niet, maar Gates financierde zelfs een rapport uit 2016 van het American Press Institute, dat vervolgens werd gebruikt om rapportagerichtlijnen te ontwikkelen die redactiekamers zogenaamd vertellen hoe "redactionele onafhankelijkheid van filantropische financiers" te behouden. Inderdaad. Gates heeft inderdaad al zijn cruciale strategische plaatsen gedekt.

Tijdens de corona-pandemie hebben de mainstream media algemeen naar Bill Gates gekeken als een deskundige op het gebied van de volksgezondheid en op het gebied van het coronavirus - hoewel Gates geen medische opleiding heeft genoten en geen overheidsfunctionaris is. PolitiFact en USA Today (respectievelijk gerund door het Poynter Institute en Gannett - die beide geld hebben ontvangen van de Gates Foundation) hebben zelfs hun platform voor feitencontrole gebruikt om Gates te verdedigen tegen "valse complottheorieën" en "'verkeerde informatie",  zoals bijvoorbeeld de informatie dat de stichting financiële investeringen heeft in bedrijven die coronavaccins en -therapieën ontwikkelen. De website van de stichting en de meest recente belastingformulieren tonen zelfs duidelijk investeringen aan in dergelijke bedrijven, waaronder Gilead en CureVax.

Op dezelfde manier waarop de mainstream media Gates een buitenmaatse stem hebben gegeven in de pandemie, heeft de stichting haar donaties uit liefdadigheid al lang gebruikt om het publieke discours over alles, van wereldwijde gezondheid tot onderwijs tot landbouw, vorm te geven - een niveau van invloed dat Bill Gates heeft geplaatst op Forbes' lijst van de machtigste mensen ter wereld. De Gates Foundation kan wijzen op belangrijke prestaties op het gebied van goede doelen in de afgelopen twee decennia, zoals het helpen bestrijden van polio en het investeren van nieuwe fondsen in de strijd tegen malaria, maar zelfs deze inspanningen hebben deskundige tegenstanders aangetrokken die zeggen dat Gates in feite schade aanrichtte of ons afleidde van belangrijker, levensreddende volksgezondheidsprojecten.

Van vrijwel alle goede daden van Gates kunnen verslaggevers ook problemen vinden met de buitensporige macht van de stichting, als ze maar de moeite nemen er naar te kijken. Maar mensen horen deze kritische stemmen in het nieuws niet zo vaak of zo luid als die van Bill en Melinda. Het nieuws over Gates wordt tegenwoordig vaak gefilterd door de perspectieven van de vele academici, non-profitorganisaties en denktanks die Gates financiert.

Momenteel wordt het eerste experimentele COVID-19-vaccin getest op de Afrikaanse bevolking via GAVI Vaccine Alliance, ook zo'n  organisatie die wordt gefinancierd door de Gates Foundation. Een grote ronde van menselijke proeven vindt plaats in Zuid-Afrika, gerund door de Universiteit van de Witwatersrand in Johannesburg - óók een door Gates gefinancierde instelling.

Deze laatste onthulling uit Afrika zou journalisten en gezondheidsadvocaten ertoe moeten aanzetten om hardere vragen te stellen over de werkzaamheid en veiligheid van het veelbelovende COVID "wonder"-vaccin.