De creatieve vernietigers uit Davos

Wij willen u er even aan herinneren dat de georkestreerde waanzin niet zal eindigen met de "plandemie". De messen worden al geslepen om de volgende slachting te veroorzaken met "het klimaat redden". Wie meegaat met de gevaarlijke kring uit Davos wordt betrokken bij de ondergang van de democratie en de rechtsstaat. Creatieve destructie is hun ideologie, een ideologie die al tientallen jaren actief wordt beoefend door zelfverklaarde weldoeners uit de al even zelfverklaarde elite-rangen...De leidende figuren uit de kring van het World Economic Forum in Davos (WEF) gedragen zich als goden, arrogante heersers over een domme massa, bij wie ze alle rechten kunnen ontnemen en plichten kunnen opleggen. Mensen die zo functioneren (op de foto ziet u twee partners in crime) zijn naar onze mening meelijwekkend, en tegelijkertijd iets wat ons diep verontrust. Politici en ceo's hebben ze in hun denken en doen op de sokkel gezet en weten niet wat wij, de burgers over wier hoofden dit allemaal afspeelt, hen ook weer zonder geweld van deze sokkel af kunnen halen. Omdat wij de sokkel zijn - en we zijn ervan overtuigd dat we deze rol kunnen opgeven door zelfbekrachtiging. Vanuit dit perspectief volgt hier een bijtende meningsuiting.

We moeten de verwarde fantasieën en criminele daden van de zelfverklaarde elites niet simpelweg onbeantwoord accepteren. Daarom is hier onze mening over de verklaringen van twee hoofdpersonen die verantwoordelijk zijn voor de huidige situatie. We hebben het dan over de strafrechtelijk veroordeelde topvrouw van de ECB Christine Lagarde en de psychopatische oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab. Beiden waren niet te dom voor een geposeerde discussie in Time magazine op 1 september jongstleden.

De geschoolde werktuigbouwkundige weet blijkbaar het allerbeste als het gaat om de belangrijkste uitdagingen van het heden: Covid19, klimaatverandering, inclusie (mensen betrekken bij de samenleving), gendergelijkheid, de vierde industriële revolutie tot transhumanisme (inzet voor vooruitgang) [en cyberoorlog].

Over Covid-19 zei hij dat "hoewel er zoveel gevaccineerd zijn, zijn er nog steeds veel vraagtekens."

We zouden hierop willen reageren met de stelling dat OMDAT er zoveel injecties op basis van gentherapie worden gebruikt, er straks alleen nog maar vraagtekens zijn. De steen die hier in beweging is gezet, rolt straks ook over het WEF heen. Dat hij zichzelf op een kruispunt ziet staan ​​klopt. Want de meerderheid van de bevolking zal weigeren hem en zijn lakeien te volgen. In dit kader denken wij er niett ver naast te zitten dat hijzelf niet "ingeënt" is, maar hoe dan ook, het feit dat hij een weg "of no return" ingeslagen is zal dit enorme WEF-zandkasteel alleen maar sneller doen instorten.

Als het aan hem ligt zal klimaatverandering voorzienbaar de volgende duimschroef voor de mensheid zijn. Covid-19 was slechts de opmaat voor zijn beschamende schaakspel. Wel hypocriet zijn over inclusie, gelijkheid en transhumanisme, maar hij mist eenvoudigweg enige empathie en dus de competentie om zelfs maar over dergelijke onderwerpen te beginnen. En wie zegt dat we ons moeten committeren aan vooruitgang en waarom? Er zijn levensvormen en gemeenschappen op de wereld zonder deze pathologische drang (of dwang) maar die heel gelukkig en tevreden in harmonie met hun omgeving en natuur leven.

In het interview speelde hij de bal naar Lagardemet twee vrragen: "Wat is de rol van de centrale banken? We hebben gehoord van het IMF en speciale rechten, waarmee 650 miljard dollar kan worden gemobiliseerd, maar hoe ziet u de weg terug naar normaal?"

Christine Lagarde heeft inmiddels inderdaad zo'n $ 650 miljard van ons geld "gemobiliseerd" met de ECB, het IMF en "speciale rechten" (legitieme diefstal). Waar komt al dat geld nou precies vandaan en waar gaat het heen?

Christine Lagarde en haar loopjongens/-meisjes hebben "heel vreemde, bijna middeleeuwse methoden gebruikt" om de wereldeconomie te verstikken. Deze geruïneerde economie kan gemakkelijk worden opgekocht, net als de rommel in een kringloopwinkel. Waar veel van is kan er altijd nog wel wat bij. Oh ... en de 650 miljard of misschien meer, die zou zomaar uit het gedoemde economische systeem kunnen worden geperst. Zoals altijd mogen de makke schapen van de werkende bevolking hiervoor bloeden.

Zij - dus de topvrouw van een bank, vindt dat als wij (wie zijn wij?) niet de hele wereld vaccineren, Covid-19 op ons terugslaat en ons schade toebrengt. Als bij haar met het alfabet alle alfa-, bèta-, gamma-, delta-varianten op zijn, kan het dan misschien Covid-20 of -21 zijn?

Zowel Schwab als Lagarde zien de "vaccins" als de grote hoop om de coronacrisis te beëindigen: "In veel opzichten hebben we dankzij de globalisering [...] vaccins in een mum van tijd op de markt gebracht, iets wat ongehoord was. Tegen een pandemie die in februari begon, hadden we vaccins beschikbaar in december. Meestal duurt het meer dan vijf jaar om een ​​succesvol vaccin te ontwikkelen, en duurde het deze keer negen maanden, niet vijf jaar, en dat is vooral een verhaal van globalisering. Als we niet de hele wereld vaccineren zoals we zouden moeten, zal COVID-19 op ons terugkomen en ons schade toebrengen. Om dat te doen, moet de wereld een beetje genereuzer zijn. En als het genereus is, dient het zijn eigen belangen. We hebben ongeveer $ 6.000 miljard aan belastingdollars uitgegeven - daar hebben we één procent van nodig om de wereld te vaccineren. Dus ik denk dat we op weg zijn naar dit nieuwe normaal, of we het nu leuk vinden of niet, we moeten proactief handelen en vaccineren, en dan moeten we lessen trekken uit wat we zojuist hebben meegemaakt."

Valt het u ook niet op dat deze medische experts steeds weer het woord "moeten" gebruiken?

Lagarde heeft daar in Frankfurt dus ongeveer $ 6.000 miljard uitgegeven aan belastinggeld. Zij zei daarover: ""Het is net als op de beurs: of je zorgt dat het steeds groter wordt of je gaat naar huis."  En er is geen politicus die zich afvraagt met welke legitimatie zij dit geld besteedt dat zij zich hebben toegeëigend.  Waar is dit geld nu vandaan gehaald (spoiler alert: lucht) en wie bloedt er - alweer - voor?

"We komen uit deze pandemie met gestabiliseerde economieën die in zekere zin op de lange termijn nauwelijks worden verstoord."  Christine! Zij heeft niet het minste gevoel van schaamte bij de grootste leugens. Wel is het een feit dat haar WEF-maatje Macron opschept dat hij zijn Franse miljonairs/miljardairs in 2020 aan ongekende recordwinsten heeft geholpen. Iets waar je trots op kunt zijn. En ondertussen maakt haar WEF-vriendje Trudeau van Canada een traumatisch, maar wel ontzettend divers, land waar de bevolking opgesplitst wordt in eerste- en tweederangsburgers, en waar scholen al begonnen zijn met boekverbrandingen.

Zij meent in alle ernst “dat we niet meer op dezelfde manier, zo opportunistisch en willekeurig zullen reizen als vroeger. We zullen waarschijnlijk niet meer op dezelfde manier met elkaar omgaan, niet meer zo dicht bij elkaar zijn. En waarschijnlijk gaan we door naar een betere bescherming van de biodiversiteit en een betere bescherming van het klimaat dan we anders zouden hebben gedaan."

Dan moet er wel een steekje bij je los zitten.  Maar het is niet iets van de laatste tijd: al in 1990 op het WEF in Davos werd de vraag gesteld:  "Waarom hebben we wereldwijde ethische normen nodig om te overleven?".

Maar klimaatverandering, ja... daar moeten we als nietige mensjes de natuur gaan veranderen. Geen zorgen, "onze" vrienden van de Verenigde Nazi's Naties staan ​​al in de startblokken. Als het coronaplan door gebrek aan geloofwaardigheid binnenkort achterhaald is, zal de intimidatie van de mensheid moeten dienen om het klimaat te redden: de opwarming van de aarde gaat tegen het einde van de eeuw richting meer dan drie graden, zegt men. De doelen van het Klimaatakkoord van Parijs kunnen niet worden bereikt zonder drastische maatregelen, zegt men. Lagarde: “Klimaatverandering beïnvloedt de waardering van activa omdat het een risico vormt voor bedrijven. Niet alleen voor de assets die ze bezitten, maar ook voor de producten die ze maken." Ongetwijfeld zullen zij en haar vrienden hard op de rem trappen om van deze risico's af te komen.

Nee, dan Schwab. Diee geeft zelfs toe dat "de noodzakelijke fiscale en monetaire beleidsmaatregelen van de afgelopen 18 maanden tot op zekere hoogte hebben bijgedragen tot een toename van de ongelijkheid." Hij bedoelt de gigantische diefstal van nationale rijkdom die nu ontbreekt bij degenen die honger lijden, geen huis hebben, of door hen in een faillissement zijn geduwd.

Hij heeft zich goed gesetteld in Davos, en is er in geslaagd dat industriëlen, regeringsleiders en staatshoofden opnieuw volgzaam achter een Duitser aanlopen. En nu we het over Zwitserland hebben: de meerderheid van de Zwitserse Bondsraad en een aantal politici likken zijn laarzen. Schwab heeft de boeren in zijn wereldwijde schaakspel geplaatst tot aan het kantonnale parlement van Graubünden en de gemeenteraad van Davos. De jaarlijkse afscherming van de Präti-Gau in combinatie met de ongelooflijke dwang van de bevolking die daar woont ter gelegenheid van zijn perverse ontmoetingen tart elke beschrijving.
Hetzelfde kan worden waargenomen op zijn Bilderberg-conferenties. De wreedheden begaan door de Duitse politie tegen de protesterende bevolking blijven voorgoed herinnerd en goed gedocumenteerd. Alleen een onuitsprekelijke angst kan overheden tot zulke ongebreidelde politie- en militaire beschermende maatregelen drijven.

Het geweten van de hele mensheid en vooral van de miljoenen onschuldige, opgesloten gekwelde kinderen zou hem moeten kwellen. Met dit in gedachten wensen we iedereen van het World Economic Forum veel slapeloze nachten toe.
[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's][12 september 2021]

 

Afdrukken Doorsturen