Vakbonden zijn de baas in het Witte Huis

De twee meest invloedrijke vakbonden in de VS zijn de Teamsters en de United Auto Workers. De UAW heeft niet alleen betrekking op autoarbeiders, maar is ook uitgebreid met "landbouw en ruimtevaart". Vandaar dat haar naam tegenwoordig International Union, United Automobile, Aerospace and Agricultural Implement Workers of Americad is. Vreemd genoeg werden hiervan de beide vakbondsleiders in 2021 nieuw gekozen:  Sean O'Brien als voorzitter van Teamsters en Ray Curry van UAW. De vorige UAW-president werd in 2021 veroordeeld tot bijna 2 jaar gevangenisstraf wegens verduistering.Als onderdeel van hun interne "grondwet", aangenomen in 2018, staat in een preambule: “De UAW moet een actieve rol spelen op alle overheidsniveaus om de levens en rechten van haar leden en hun families te beschermen. We moeten voortdurend werken aan de politieke en wetgevende problemen waarmee de hele samenleving wordt geconfronteerd”.

De vakbond Teamster Union is al een jaar in mislukte onderhandelingen met US Foods - zonder oplossing. De vakbond dacht dat een staking van chauffeurs de beslissende klap zou geven. In plaats daarvan bedacht de president van US Foods, Pietro Santiano, een meer innovatieve manier om hun eigen chauffeurs in dienst te nemen via interne opleidingen en promoties en – immigranten. Immigranten kunnen visa krijgen voor korte- of langetermijn werk. Momenteel vertegenwoordigen immigranten ongeveer 20% van alle Amerikaanse vrachtwagenchauffeurs. De overgrote meerderheid komt uit Mexico, India, Cuba en Guatemala, maar ook Oekraïne en Polen zijn vertegenwoordigd.

Sinds zijn aantreden heeft de "vakbondsvriendelijke" Amerikaanse president de kaarten geschud en uitgedeeld: Biden benoemde voormalig vakbondsfunctionaris Marty Walsh tot Labour-secretaris, stapelde de National Labour Relations Board op met vakbondsleden en heeft een golf van vakbondsvriendelijke uitvoerende executive orders uitgevaardigd.

Als gevolg van corruptie en fraude is het vakbondslidmaatschap in de VS de afgelopen tien jaar gestaag gedaald. Onder Biden is het lidmaatschap echter booming. Federale werknemers komen in aanmerking voor vakbondsvorming. Techreuzen hebben de strijd tegen vakbonden verloren. Werknemers bij Google en Amazon hebben zich gedeeltelijk verenigd sinds de staatsgreep van Biden in het Witte Huis. De macht is weer in Washington geïnstalleerd!

Recentelijk begonnen vakbonden hun pijlen te richten op Tesla, maar Musk heeft beleefd geweigerd.

De Uni Workers Union wordt gesponsord door het World Economic Forum en is een internationale coalitie. Het motto is "ervoor zorgen dat meer democratische werkplekken leiden tot meer democratische samenlevingen." Hierin zijn de extreemlinkse liberalen het eens... voorlopig. De claim is "eigen vermogen". Natuurlijk vertaalt deze "gelijkheid" zich niet naar Bezos, Musk, Zuckerberg of een van de elite die de ondergeschikte $ 50 miljard aan nettowaarde-gelijkheid hebben overtroffen! Het lijkt meer afgestemd te zijn op een gemeenschappelijk vakbondsloon voor alle arbeiders.

Het feit dat Amerikaanse vakbonden door velen synoniem worden gezien met georganiseerde misdaad, oftewel de maffia, lijkt het Biden-regime te omzeilen. En gezien de corrupte monetaire allianties van de familie Biden met Oekraïne en China, houdt deze maffia de Biden's waarschijnlijk bij de spreekwoordelijke "ballen".

Decennia lang worden in de VS de vakbondsbonzen die vakbonden runnen gekarikaturiseerd als moreel failliete, gangsterachtige schurken die meer om macht en geld geven dan om hun hardwerkende, contributiebetalende leden te dienen. Het is een perceptie die sommige vakbondsfunctionarissen graag in stand houden. Een Teamsters-functionaris zou zichzelf voorstellen als "Jimmy the Bull" voordat hij bedrijven en non-profitorganisaties bedreigde als ze zijn werknemers niet inhuurden voor banen die niet eens bestonden (omdat ze niet nodig waren). Ironisch genoeg waren de allerbeste banen die hij sterk afgedwongen had speciaal bestemd voor vrienden en familieleden, van wie sommigen niet eens vakbondsleden waren.

Terwijl voormalige vakbondsleiders Hoffa en O'Brien een machtsspelletje uitoefenden, maakte O'Brien gebruik van de kracht van UPS om zijn benoeming te ondersteunen. Hetzelfde UPS dat in de VS de Democraten hielp bij de staatsgreep van Trump, waarbij de stembiljetten onregelmatig werden gedateerd, vervalst en geoogst werden wegens "ongeldigheid". Met andere woorden, O'Brien was een belangrijke speler bij het creëren van een Biden-verkiezingsoverwinnings-wandeling langs Dementia Lane.

"Het grote publiek is zich niet bewust van de mate waarin vakbonden de Democratische Partij controleren. Op dit punt hoeft men niet te speculeren", zei Musk tegen de interviewers.

Er is een jarenlange speculatie dat Obama één van de marionettenspelers is, maar dat is ons inziens wat kort door de bocht. Een rondetafelcommissie staat waarschijnlijk achter de internationaal gekozen marionetten-politici - en vermoedelijk met de Britse koningin aan het hoofd. Extreme posities weggooien in de wetenschap dat ze met hysterie zullen worden beantwoord, geeft de elite alleen maar meer glorie in hun visie op chaos. En die energietoevoer lijkt straks te worden gedoofd als blijkt dat de Trump-republikeinen bij de eerstvolgende verkiezingen de macht weer in handen krijgen.

Maar terwijl steeds meer gekken van de psychiatrische WEF-inrichting druk bezig zijn met het vergaren van een noodzakelijke afleiding, winnen de Verenigde Naties aan macht. Obama maakt deel uit van de afleidingscommissie, hij heeft volgens ingewijden dan wel de charme, maar niet de wijsheid of het intellect om een ander "klusje" te klaren. Hillary Clinton waggelt tussen beide uitersten, werkt voor de VN en komt af en toe te hulp voor mislukte afleiders.

Miljardair Michael Bloomberg is gastheer van het Qatar Economic Forum. Elon Musk spreekt virtueel op het Qatar Economic Forum. En de Britse prins Charles arriveerde - pakte een koffer met $ 3 miljoen in contanten - en vertrok! Net zoals de maffia hun 10% opeist. De Britse koningin, in feite de Royal Society, zijn de staatshoofden van de maffia. Prins Charles is onlangs naar Roemenië gereisd om naar verluidt Oekraïense vluchtelingen te ontmoeten, en ook ging hij naar Ottawa - betalingen zijn verplicht!

Prins Charles is ook lid van het WEF, een voorstander van de Grote Reset, duurzaamheid, geplande steden, en heeft verklaard dat een wereldwijd Marshallplan in militaire stijl nodig is om deze doelen te bereiken. Plots heeft de NAVO verklaard dat ze hun leger opvoeren van 30.000 soldaten tot meer dan 300.000... Hoewel Charles' verklaarde doelen om de aarde terug te brengen naar haar natuurlijke staat worden gedeeld door Elon Musk, ligt het verschil in de manier waarop ze moeten worden bereikt.

Prins Charles werd opgevoed en opgeleid door zijn grootoom, Louis Mountbatten, een unieke regeling die werd ondersteund door de ouders van Charles. Mountbatten werd ervan beschuldigd een pedofiel te zijn. Zijn chauffeur beweert dat jonge jongens van 8-12 jaar vaak voor "entertainment" naar locaties werden vervoerd. Bewoners van het jongenshuis van Kincora beweerden dat ze werden verhandeld door Mountbatten. En sommigen die hiervan kennis hadden, hebben zelfmoord gepleegd... Diana?
De koningin bereidt zich voor op haar dood. Prins Charles zou dan de hele wereldmonarchie overnemen. Velen vinden dat hij onwaardig is...

Het internet heeft de vloek van deze elites bewezen. Het helpt bij het ontrafelen en onthullen van informatie die voorheen gemakkelijk kon worden verijdeld, of weggezet als valse samenzweringen. Maar wat zeker is, is dat - internationaal gezien - chantage de bestuurder is. En het toekomstige lot van deze cultus staat op onstabiele grond onder de komende leiding van prins Charles. Heeft hij de nodige voorsprong om zo'n grote rol over te nemen?
[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's][29 juni 2022]

 

Afdrukken Doorsturen