EMA keurt nieuw vaccin goed voor menselijke proefkonijnen

De nieuwe COVID-19-boosterinjecties die naar verluidt op Omicron zijn gericht, zullen worden vrijgegeven voordat de proeven bij mensen zijn voltooid. Wat zou er in hemelsnaam mis kunnen gaan?



De Telegraaf meldde het volgende:
"De Europese geneesmiddelenautoriteit EMA heeft de ’omicronvaccins’ van Pfizer en Moderna goedgekeurd. Dat maakte de instantie donderdag bekend. Daarmee is het ook zeer waarschijnlijk dat dit vaccin in ons land toegediend gaat worden tijdens de herhaalprikcampagne vanaf half september. Wel vraagt het ministerie van Volksgezondheid eerst nog advies aan het Outbreak Management Team Vaccinatie (OMT-V)."

De nieuwste booster-injectie vol mRNA-technologie (een experimenteel gentherapie-shot) is dus door de EMA goedgekeurd voordat de proeven bij mensen kunnen worden voltooid. De vraag is gerechtvaardigd wanneer de volgende variant zich aandient die ook aan dit vaccin zal ontsnappen.

Een terechte vraag, aangezien dit een "Omicron-specifieke" booster-injectie zou moeten zijn. Maar het is meer dan duidelijk dat de originele Covid-shots Covid niet stoppen, dus waarom zou deze werken? Onze speculatie is dat dit niet het geval zal zijn en in plaats daarvan zullen we te horen krijgen dat er een nieuwe en dodelijke vreselijke vaccinresistente variant is die zelfs door vijf injecties niet gestopt zal worden.

Volgens een rapport van de Amerikaanse NPR zullen de nieuwe injecties naar verwachting in de VS deze week worden goedgekeurd door de Food and Drug Administration, nadat er alleen proeven met muizen zijn gehouden. Inderdaad, voor het eerst beoordeelt de FDA hoe goed de vaccins werken zonder resultaten van tests die rechtstreeks bij mensen zijn uitgevoerd. Om tijd te besparen, evalueert de FDA de vaccins in eerste instantie met tests bij muizen, samen met de resultaten van tests die zijn gedaan op mensen van een eerdere versie van een bivalent vaccin (De mainstream media zeggen: "Aan de verschillende onderzoeken voor de Pfizer-boosterprik namen in totaal meer dan 1.800 mensen deel. Voor de Moderna-boosterprik deden ongeveer 800 deelnemers mee." Wat ze er niet bij vertellen is dat dat de eerste, experimentele proeven betreft).

Sommige deskundigen maken zich zorgen dat muisstudies niet erg betrouwbaar zijn om te voorspellen hoe goed vaccins bij mensen werken- het heeft de Europese geneesmiddelenautoriteit er echter niet van weerhouden om toe te staan dat mensen met dit brouwsel worden geïnjecteerd. Het betekent wel dat alle gegevens die ze hebben om deze injecties goed te keuren onvolledig zijn en dat vertraagde bijwerkingen of sterfgevallen niet worden beschouwd als onderdeel van het goedkeuringsproces van de EMA. Niet dat ze dat ook waren toen de eerste Covid-shots werden uitgebracht, dus dit is niet echt een verrassing.

Die "behandelde" mensen kunnen vervolgens ook denken afdoende beschermd te zijn tegen het nieuwe virus. Maar pas op!  "Het zou problematisch kunnen zijn als het publiek denkt dat de nieuwe bivalente boosters een supersterk schild zijn tegen infectie, en daardoor hun gedragsrisico vergroten en zichzelf blootstellen aan meer virussen", zegt John Moore, een immunoloog bij Weill Cornell Medicine.

Volgens een nieuw bericht van de Wall Street Journal zijn de nieuwe boosters vergelijkbaar met de Covid-vaccins die momenteel beschikbaar zijn, met kleine aanpassingen die de ontvangers beschermen tegen de nieuwste versie van de Omicron-variant. Dat is goed nieuws, aangezien er nu mensen sterven aan SADS (sudden adult death syndrome) en aids krijgen als gevolg van de eerste paar injecties.

Dus nog even: in plaats van te wachten op gegevens van het testen van deze injecties op mensen, zullen de toezichthouders gegevens gebruiken van proeven bij muizen (die op geen enkele manier op mensen lijken) en het "echte" bewijs van de veiligheid van momenteel beschikbare Covid-vaccins en testresultaten van eerdere herhalingen van boosters gericht op oudere stammen om de nieuwste boosters te evalueren. Dat is ook wat FDA-commissaris Dr. Robert Califf heeft meegedeeld.

De Covid-19-vaccins die momenteel zijn goedgekeurd voor gebruik in de EU en de VS zijn allemaal gebaseerd op de sequentie van het oorspronkelijke SARS-CoV-2-virus, dat begin 2020 in elkaar werd geknutseld. Het virus heeft zich in de afgelopen 30 maanden ontwikkeld, waardoor varianten zijn ontstaan die ofwel besmettelijker, of moeilijker te bestrijden door vaccinatie, of beide. Eind december 2021 verscheen de Omicron-variant (BA.1), die de meest dominante soort in de VS werd. BA.1 is nu bijna volledig vervangen door andere op Omicron gebaseerde varianten. De BA.4- en BA.5-virussen zijn momenteel goed voor 50% van alle circulerende stammen. Eerdere varianten, zoals Alpha en Delta, zijn in wezen verdwenen.

De Omicron-varianten zijn problematischer. Ze zijn zeer resistent tegen neutraliserende antilichamen, die het menselijke immuunsysteem gebruikt om infectie te voorkómen. Als gevolg hiervan kunnen de Omicron-virussen gemakkelijker door deze beschermende barrière heen breken, wat meestal milde infecties veroorzaakt. Gelukkig hebben de meeste mensen voldoende neutraliserende antilichamen om hen sterk te beschermen tegen ernstige ziekte en dood - die belangrijke taak vereist immuungeheugencellen en lagere neutraliserende antilichaamniveaus dan nodig zijn om het virus volledig af te weren.

Tot nu toe is er geen “vaccin” (als we ze al zo mogen noemen) dat als effectief tegen Covid-19 kan worden beschouwd. De heersende elite en haar marionetten bij Big Pharma zijn er niet in geslaagd om effectieve vaccins te maken voor verkoudheid en griep, maar ze verwachten volledig dat u een nieuwe prik zult nemen die niet eens volledig op mensen is getest.

NPR schreef: De hoop is dat de injecties de afnemende immuniteit van mensen zullen versterken en een sterkere bescherming zullen bieden tegen het oplopen van het virus, de verspreiding ervan en het ziek worden met Covid en Long Covid. Maar immuniteit neemt niet af, net als de definitie van immuniteit. Toch beweert Chantal Bleeker- Rovers, hoogleraar uitbraken van infectieziekten, op de site van de NOS het volgende: ""Helaas is het wel zo dat na vaccinatie of infectie de immuniteit relatief snel afneemt. Zeker bij kwetsbare groepen als ouderen en mensen met afweerstoornissen neemt de kans om in het ziekenhuis terecht te komen enkele maanden na vaccinatie of infectie wel degelijk weer toe." Maar zou dat ook kunnen omdat de toegediende vaccinatie niet werkt zoals aanvankelijk werd beloofd?

Wat er in ieder geval wel gebeurt is een volledige degradatie van het immuunsysteem als gevolg van eerdere injecties, en een nieuwe zal dat tempo alleen maar versnellen.

Het is onwaarschijnlijk dat de hierboven genoemde bezwaren er toe doen. Want als de heersende elite injecties wil die neerkomen op genocide, dan zullen ze die krijgen.






[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's]



[1 september 2022]

 

Afdrukken Doorsturen