Dood op afroep: het nieuwe mRNA-vaccin is er

De goedkeuring van de niet-geteste Omicron-booster is een farmaceutisch schandaal van historische proporties. De verontwaardiging is marginaal. De studie met acht muizen dringt nog niet tot de massa door. Niettemin is één ding duidelijk: de farmaceutische industrie heeft - ten koste van talloze slachtoffers - haar dood en verderf zaaiende mRNA-platform gekregen.



Economedian deed uitgebreid verslag van de bivalente Omicron-booster, de nieuwe mRNA-behandeling die is goedgekeurd in het VK, de VS en de EU. De noodgoedkeuring van de mRNA-vaccins in Europa heeft men alleen kunnen doordrukken door gebruik te maken van een list. Die zit hem in de Europese wetgeving en specifiek in de Europese Geneesmiddelenwet. De eisen van de Amerikaanse FDA wijken slechts marginaal af van de Europese richtlijnen. De vaccins werden dan ook snel goedgekeurd in de VS.

Deze gebruikte trucs, zowel in Amerika als in Europa, hebben de farmaceutische bedrijven aanzienlijke winsten en economische macht opgeleverd. Er is geen andere manier om uit te leggen dat Pfizer zijn macht in Amerika wilde gebruiken om de publicatie van zijn goedkeuringsdocumenten met bijna 70 jaar uit te stellen met de hulp van de Amerikaanse goedkeuringsinstantie, de Food and Drug Administration (FDA). Om deze reden overspoelde Pfizer de FDA letterlijk met goedkeuringsdocumenten van ongeveer 400.000 (zegge: vierhonderdduizend) pagina's om te bereiken dat de autoriteit een oneindige verwerkingstijd nodig zou hebben en dat het probleem zou worden opgelost.

Het principe is eenvoudig. De toezichthouder wordt zó overstelpt met documenten dat de trage ambtenaren die er werken niet weten of ze liever zelfmoord plegen of aan hun stoel gekluisterd blijven tot ze met pensioen gaan. Als deze 400.000 pagina's ooit doorgespit zijn, zijn de betrokken ambtenaren al lang over de houdbaarheidsdatum heen. Pfizer zou willen voorkomen dat gevoelige gegevens openbaar worden gemaakt en de FDA probeerde dit te ondersteunen met het argument van een gebrek aan personeel! Zoals al duidelijk is, gaat het om meer dan alleen gepatenteerd materiaal. Het zijn de vele doden en de ernstige schade veroorzaakt door vaccinatie die men niet met het publiek wil delen. Een zijsprongetje: er wordt niet alleen in de VS maar ook in de EU veel wetgeving panklaar aangeleverd door multinationals, en ongecorrigeerd (en gecontroleerd) door ambtenaren "verwerkt". Dat die multinationals die wetgeving naar zichzelf toe hebben geschreven moge duidelijk zijn.

Het feit dat er geen humane studie achter het nieuwe vaccin zit, en dat de nieuwe stof maar op acht muizen (!) is getest, wordt nog maar mondjesmaat door de mainstream media gemeld. Boosteren is het nieuwe toverwoord.

De Financial Times publiceerde maandag een uitgebreid artikel. De titel is ondubbelzinnig en verwijst, zij het impliciet, naar het onderzoek met acht muizen: "US criticised for rolling out Covid boosters without human trials". Het artikel gaat dieper in op de kritiek en komt over als een gemeenplaats: "Sommige gezondheidsexperts zeggen dat vaccinatiecampagnes het vertrouwen van het publiek kunnen ondermijnen." De nieuwe campagne "kan" het vertrouwen in het farmaceutische complex schaden. De afgelopen twee jaar hebben daar waarschijnlijk niets mee te maken.

De nieuwe genbehandelingen worden deze week in de VS uitgerold. "Een mijlpaal", zoals Amerikaanse functionarissen beweren. Het is de tweede mRNA-stof op de markt. Voor de politiek en de farmaceutische industrie de eerste stap op weg naar het feit dat u straks alleen nog een “jaarlijkse boostervaccinatie” nodig heeft.

Maar de Financial Times schrijft ook: "Verschillende gezondheidsexperts wezen er echter op dat de boostervaccinaties slechts beperkte gegevens hebben opgeleverd uit een klein aantal tests op muizen. Ze zeiden dat er geen bewijs was dat ze een betere bescherming boden tegen infectie of ernstige ziekten dan eerdere vaccins.” Er wordt niet expliciet vermeld dat de stof slechts op acht muizen is getest, maar in werkelijkheid vindt men het een doorbraak. De FT citeert Eric Topol, een vooraanstaande Covid-prediker. Hij zegt: “Er zijn al groepen die het het muizenvaccin noemen. We hebben al een vertrouwensprobleem in dit land en we hoeven het niet erger te maken."

Maar de mainstream media stellen niet meer al te hoge verwachtingen. Er is een "boostermoeheid" onder mensen, ze verwachten niet veel vraag naar de nieuwe Omicron-booster. Dat mensen nu gevraagd worden zich op te geven als proefkonijn nadat de stof een muisstudie heeft ondergaan, is veelzeggend.

Waar het natuurlijk ook om gaat is dat er een nieuwe markt in twee jaar tijd uit het niets is ontstaan: de mRNA-behandelingsmarkt. Hierdoor zijn ongeteste vaccins mogelijk, hoeveel er dan op dit moment gevaccineerd worden is op dit moment niet relevant. Talloze mRNA-stoffen zitten in de pijplijn. De farmaceutische industrie heeft ten koste van veel mensenlevens ronduit gewonnen tijdens Covid.

In de VS zijn de meeste mensen al na twee vaccinaties gestopt met het "abonnement". Slechts ongeveer een derde van de Amerikanen heeft een derde injectie gehad. In EU-landen is dit vaak tot tweederde. In Oostenrijk nam minder dan 60% de booster, maar slechts 6% nam de vierde injectie, hoewel er al maanden reclame voor was gemaakt. De Duitse "Die Welt" publiceerde dinsdag een interview met Peter Doshi, hoogleraar farmacie en hoofdredacteur van de BMJ. De titel is daar nog duidelijker: "Amerikaanse gezondheidsautoriteiten lieten zich overtuigen door acht laboratoriummuizen".

Waar ook vraagtekens bij gezet kunnen worden is het volgende: uit onderzoeken is gebleken dat veruit de meeste mensen antistoffen hebben tegen het S-antigeen en bijna de helft antistoffen tegen het N-antigeen. Desalniettemin willen de autoriteiten burgers ouder dan 12 jaar nog een dosis geven en dan nog een en nog een dosis. Beschermen de antistoffen dan niet, zoals veel onderzoeken in opdracht van farmaceutische bedrijven beweren? Blijkbaar niet bij mensen die zijn ingeënt en/of hersteld, en alle mogelijke mengsels daarvan. Studies hebben ons herhaaldelijk beloofd dat de eerdere vaccinatie antilichamen zal produceren die beschermen tegen infectie, ziekte of op zijn minst tegen ernstige aandoeningen en sterfgevallen.

Ook de Wereldgezondheidsorganisatie WHO zegt dat de antilichamen ons beschermen:
"Vaccines train our immune systems to create proteins that fight disease, known as ‘antibodies’, just as would happen when we are exposed to a disease but – crucially – vaccines work without making us sick. Vaccinated people are protected from getting the disease in question and passing on the pathogen, breaking any chains of transmission." Vertaald:
"Vaccins trainen ons immuunsysteem om eiwitten te maken die ziekten bestrijden, ook wel 'antilichamen' genoemd, net zoals zou gebeuren wanneer we worden blootgesteld aan een ziekte, maar - cruciaal - vaccins werken zonder ons ziek te maken. Gevaccineerde mensen worden beschermd tegen het krijgen van de betreffende ziekte en het doorgeven van de ziekteverwekker, waardoor eventuele overdrachtsketens worden verbroken."

En natuurlijk is het doel voor de WHO om kudde-immuniteit te bereiken:
"'Herd immunity', also known as 'population immunity', is the indirect protection from an infectious disease that happens when a population is immune either through vaccination or immunity developed through previous infection. WHO supports achieving 'herd immunity' through vaccination, not by allowing a disease to spread through any segment of the population, as this would result in unnecessary cases and deaths." Vertaald:
"'Kudde-immuniteit', ook wel 'populatie-immuniteit' genoemd, is de indirecte bescherming tegen een infectieziekte die optreedt wanneer een populatie immuun is, hetzij door vaccinatie, hetzij door immuniteit die is ontwikkeld door een eerdere infectie. De WHO ondersteunt het bereiken van 'kudde-immuniteit' door middel van vaccinatie, niet door toe te staan dat een ziekte zich door een deel van de bevolking verspreidt, omdat dit zou leiden tot onnodige gevallen en sterfgevallen."

Dat is ons in 2020 beloofd en dat staat nog steeds op de website van de WHO. De conclusie zou dan ook moeten zijn dat de vaccinaties hun doel hebben bereikt en niet meer nodig zijn. Kudde-immuniteit is bereikt, maar regeringen bestellen honderden miljoenen doses, recentelijk zelfs de bivalente mRNA-preparaten die in 8 muizen zijn getest. Zelfs de muizen beschermden ze niet, maar dat deert niemand.

Geleidelijk aan begint van noord naar zuid het vitamine D-gehalte in de bevolking weer te dalen en wordt de lucht kouder en droger - en verwacht kan worden dat het seizoen van luchtwegaandoeningen niet ver weg is. En dan steekt de griep weer de kop op, inclusief Corona in de verschillende varianten. Maar gelukkig: dan is er zogenaamd immuniteit door middel van antilichamen. Maar ze helpen - zo vertelt men ons - niet omdat ze de verkeerde zijn. Dankzij immuunimprinting door vaccinatie en de oorspronkelijke antigene erfzonde worden steeds weer dezelfde antistoffen aangemaakt die gericht zijn tegen een spike-eiwit dat niet meer bestaat.
Hoewel bijna iedereen antistoffen heeft tegen het S-eiwit, helpt dat niet veel omdat, zegt men, die bijna uitsluitend tegen varianten worden geproduceerd die niet meer bestaan. Maar bijna de helft van de burgers zou wel worden beschermd. Omdat ze ook antilichamen hebben tegen het N-antigeen, dat praktisch de kern van het virus is, dat niet kan muteren. Dit zijn meestal degenen die bewust of onbewust een infectie hebben doorgemaakt voordat ze werden gevaccineerd. Een kleiner deel ontwikkelde het ook na infectie en ondanks vaccinatie.

Als er echter al een derde dosis is gevaccineerd, bestaat het risico dat het immuunsysteem door de IgG4-subtypes van de gegenereerde antilichamen zódanig wordt vertraagd dat de infectie zich kan ontwikkelen tot een ernstiger ziekte en duurt het veel langer om het virus te elimineren.

Het is dus nu zo dat de regelgevende instanties in de EU, de VS en het Verenigd Koninkrijk bivalente vaccins van Moderna en Pfizer hebben goedgekeurd en aanbevolen zonder hun werkzaamheid tegen infectie, ziekte of overlijden bij mensen te (laten) testen. De autoriteiten en sociale media beweren echter het tegenovergestelde. Die beweringen zijn onjuist.

Zo staat er op de site van toezichthouder European Medicines Agency (EMA) een artikel met de kop "First adapted COVID-19 booster vaccines recommended for approval in the EU" (Eerste aangepaste COVID-19-boostervaccins aanbevolen voor goedkeuring in de EU), en daarin lezen we het volgende:
"Vaccines are adapted (i.e., updated) to better match the circulating variants of SARS-CoV-2. Adapted vaccines can broaden protection against different variants and are therefore expected to help maintain optimal protection against COVID-19 as the virus evolves." Vertaald:
"Vaccins zijn aangepast (d.w.z. bijgewerkt) om beter te passen bij de circulerende varianten van SARS-CoV-2. Aangepaste vaccins kunnen de bescherming tegen verschillende varianten verbreden en zullen daarom naar verwachting helpen een optimale bescherming tegen COVID-19 te behouden naarmate het virus zich verder ontwikkelt."

"Studies showed that Comirnaty Original/Omicron BA.1 and Spikevax bivalent Original/Omicron BA.1 can trigger strong immune responses against Omicron BA.1 and the original SARS-CoV-2 strain in people previously vaccinated. In particular, they were more effective at triggering immune responses against the BA.1 subvariant than the original vaccines." Vertaald:
"Studies hebben aangetoond dat Comirnaty Original/Omicron BA.1 en Spikevax bivalent Original/Omicron BA.1 sterke immuunresponsen kunnen veroorzaken tegen Omicron BA.1 en de originele SARS-CoV-2-stam bij eerder gevaccineerde mensen. Ze waren met name effectiever in het opwekken van immuunresponsen tegen de BA.1-subvariant dan de oorspronkelijke vaccins."

En ook:

"The CHMP’s opinion on Comirnaty Original/Omicron BA.1 is based on 2 studies. One study in adults over 55 years old who had previously received 3 doses of Comirnaty (primary vaccination and a booster) found that the immune response to the Omicron BA.1 subvariant was higher after a second booster dose of Comirnaty Original/Omicron BA.1 than after a second dose of the original Comirnaty vaccine (as measured by the level of antibodies against Omicron BA.1). In addition, the immune response to the original SARS-CoV-2 strain was comparable for both vaccines. The study involved more than 1,800 people, of whom about 300 received Comirnaty Original/Omicron BA.1 in its final composition." Vertaald:
"Het advies van het CHMP over Comirnaty Original/Omicron BA.1 is gebaseerd op 2 onderzoeken. Uit een onderzoek bij volwassenen ouder dan 55 jaar die eerder 3 doses Comirnaty hadden gekregen (primaire vaccinatie en een booster) bleek dat de immuunrespons op de subvariant Omicron BA.1 hoger was na een tweede boosterdosis Comirnaty Original/Omicron BA.1 dan na een tweede dosis van het oorspronkelijke Comirnaty-vaccin (gemeten aan de hand van het niveau van antilichamen tegen Omicron BA.1). Bovendien was de immuunrespons op de oorspronkelijke SARS-CoV-2-stam voor beide vaccins vergelijkbaar. Bij het onderzoek waren meer dan 1.800 mensen betrokken, van wie er ongeveer 300 Comirnaty Original/Omicron BA.1 in zijn definitieve samenstelling ontvingen."

"Further data from a study involving over 600 people aged between 18 and 55 years who had previously received 3 doses of Comirnaty showed that the immune response to Omicron BA.1 was higher in people who received a booster with a vaccine containing only the Omicron BA.1 component than in those given a booster with the original Comirnaty vaccine." Vertaald:
"Verdere gegevens uit een onderzoek onder meer dan 600 mensen tussen 18 en 55 jaar die eerder 3 doses Comirnaty hadden gekregen, toonden aan dat de immuunrespons op Omicron BA.1 hoger was bij mensen die een booster kregen met een vaccin dat alleen Omicron BA 1 componen bevatte dan bij degenen die een booster kregen met het originele Comirnaty-vaccin."

Tenslotte:

"Based on these data, it was concluded that the immune response to Omicron BA.1 following a booster with Comirnaty Original/Omicron BA.1 in people aged 18 to 55 years would be at least equal to that in people aged over 55. Further, based on previous data in younger people, it was also concluded that the immune response to a booster dose with Comirnaty Original/Omicron BA.1 in adolescents would be at least equal to that in adults." Vertaald:
"Op basis van deze gegevens werd geconcludeerd dat de immuunrespons op Omicron BA.1 na een booster met Comirnaty Original/Omicron BA.1 bij personen van 18 tot 55 jaar ten minste gelijk zou zijn aan die bij personen ouder dan 55 jaar. Verder, op basis van eerdere gegevens bij jongere mensen werd ook geconcludeerd dat de immuunrespons op een boosterdosis met Comirnaty Original/Omicron BA.1 bij adolescenten ten minste gelijk zou zijn aan die bij volwassenen."

Deze beweringen zijn pure propaganda en er is geen bewijs van effectiviteit geleverd. Er zou een observatieperiode moeten zijn geweest tegen een placebogroep, waarin er meer infecties, ziektes of wat dan ook hadden moeten zijn om de effectiviteit te bewijzen. In plaats daarvan werden antilichaamtiters gemeten, die niet verrassend toenamen (de titer van een bepaalde stof in het bloed is de verdunning waarbij deze nog aantoonbaar is). Het is geenszins sluitend om aan te nemen dat de antistoffen iets voorkómen of zelfs de kans op infectie en ziekte vergroten. Als bijvoorbeeld in ten minste een deel van de gevaccineerden een groot deel van de infectieverhogende antilichamen aanwezig is, kan de vaccinatie alleen worden gerechtvaardigd door de winstbelangen van Pfizer.

Antilichaamsubtypen werden ook niet gemeten. We weten nu uit onderzoeken dat een groot deel van het IgG4-subtype wordt gevormd na de derde dosis. Dit vertraagt ​​het immuunsysteem en voorkomt en vertraagt ​​de eliminatie van virussen, waardoor een ziekte wordt geïntensiveerd en verlengd.

Ook van Pfizer is er geen bewijs dat het preparaat enige bescherming biedt tegen wat dan ook. Een persbericht beweerde dat de titers van neutraliserende antilichamen zouden worden verhoogd, maar de gegevens ontbreken en met name de gegevens over de subtypen.

Het is dus waar dat de effectiviteit ervan bij mensen nooit is onderzocht of bewezen. In plaats daarvan moet worden aangenomen dat schade te verwachten is. Wat opvalt is ook dat de goedkeuring alleen geldt voor mensen die al drie doses hebben gekregen.
Wil men de niet-gevaccineerden sparen en ze voortaan gezond houden?

Er is een kleine groep mensen bezig met de documenten die tot nu toe door de FDA in Amerika zijn vrijgegeven. Deze ijverige tijdgenoten, een vereniging van meer dan 30 wetenschappers onder de naam: "Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT)", vinden nu steeds meer vaccinatiecomplicaties en sterfgevallen in de gepubliceerde documenten. Alleen al in een eerste reeks documenten, gepresenteerd in november 2021 en slechts 500 pagina's lang, vonden ze 1.200 vaccingerelateerde sterfgevallen die hadden plaatsgevonden in de eerste 90 dagen nadat het Covid-vaccin was vrijgegeven. De bedoeling van de autoriteiten was natuurlijk om met de gebruikte goedkeuringsstrategie publicatie te voorkómen en de verontrustende informatie nog 70 jaar geheim te houden.

De FDA heeft eerder al aangekondigd dat het bestaande personeel slechts ongeveer 500 pagina's per maand kan verwerken. Dat zou overeenkomen met een verwerkingstijd van ongeveer 70 jaar. Welnu, over 70 jaar zal "geen van de slachtoffers die stierven aan de vaccinatie" waarschijnlijk in leven zijn en zullen de meeste familieleden ook hun tijd hebben gehad. Ook zijn de meeste van de verantwoordelijke ambtnaren bij de FDA misschien de weg van alle aardse dingen gegaan. Na die tijd zou alles in rook zijn opgegaan. Er zouden dus geen eisen worden gesteld aan de fabrikanten, die door de EU overigens al waren vrijgesteld van enige aansprakelijkheid. Dat is gewoon geweldig. In Amerika is dat natuurlijk anders. Men mag hopen op een alomvattende, rechterlijke toetsing van deze onmenselijke genocide of dit grootschalige, wereldomvattende medische experiment.

De ingediende goedkeuringsdocumenten zijn zó omvangrijk dat een zorgvuldige verwerking van deze documenten vrijwel onmogelijk is. De mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn in de farmaceutische bedrijven weten dit ook. U weet ook dat de toezichthouders van de autoriteiten, zoals de FDA of de EMA, gewoon overweldigd worden door deze taak. Ze kunnen geen duizenden pagina's lezen en uiteindelijk beslissen of de fabrikanten alles hebben gecontroleerd volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen. Zij kunnen dus onmogelijk beslissen of het medicijn, in dit geval het zogenaamde vaccin, effectief en veilig is in gebruik. Deze uitgebreide goedkeuringsdocumentatie (400.000 pagina's) was uiteraard maar bedoeld om één doel na te streven: de gegevens mogen nooit worden gepubliceerd.

MSteeds meer mensen komen naar buiten met hun soms forse vaccinatieschade. De vele onverklaarbare sterfgevallen waarvan wordt vermoed of bewezen dat ze verband houden met vaccinatie, worden consequent niet gerapporteerd. De oorzaken van oversterfte worden verzwegen, niet alleen in ons land (door RIVM en GGD) maar ook in de rest van de wereld. Dat hebben we te danken aan de vele systeemconforme, dubieuze en vaak domme journalisten, van wie sommigen zich zelfs wetenschapsjournalist noemen. Veel gerenommeerde wetenschappers die al lange tijd waarschuwen voor deze vaccins en wijzen op de bijbehorende gevaren, worden het zwijgen opgelegd, gediscrimineerd of volledig geëlimineerd door in hun onderzoeksgelden in te trekken.

Mensen in de politiek, waarvan het iq hun schoenmaat niet overstijgt en die zeker ook als burgerlijk falen kunnen worden bestempeld, blijven beslissen over voortzetting van de (nu nog) onverplichte vaccinatie. Dus een democratisch gekozen minderheid van intellectueel ondergetalenteerden beslist over het welzijn van de hele bevolking. Maar de kiezers zijn ook niet bijzonder slim, anders zouden ze dit niet met hen laten gebeuren. Ook al geven velen vrijheid, de bescherming van oma of vakantie als argumenten voor vaccinatie. Deze argumenten wijzen op pandemische domheid. En helaas hebben we geen therapie en zeker geen vaccinatie.

Ook al worden er steeds meer gegevens over de toxiciteit van dodelijke injecties openbaar gemaakt, toch wordt beweerd dat deze vaccinatie effectief en dus noodzakelijk is. De "medicus" Kuipers, onze minister van Volksgezondheid, is ervan overtuigd dat vaccinatie beschermt tegen infecties met het coronavirus, wat aantoonbaar onjuist is. Ook stelt hij dat vaccinatie anderen kan beschermen en dat het verloop van een coronabesmetting door vaccinatie kan worden afgezwakt. Maar als een vaccinatie beschermt tegen infectie met een virus, waarom zou het dan het verloop verzwakken als er zogenaamd helemaal geen infectie kan optreden. Vaccinatie biedt dan ook geen bescherming tegen overdracht van het virus. Het is geen geheim meer dat anderen niet worden beschermd als u zich persoonlijk laat vaccineren.

Helaas zijn er ook veel medici die de autoriteiten blindelings volgen en vaccinatie aanbevelen als veilig en effectief. Het is de vraag of dit goedgelovigheid of domheid is. Velen zwemmen gewoon ongecontroleerd mee met de stroom van het systeem, en maken zich geen zorgen zolang de winst maar goed is. Dit is de enige manier om te verklaren waarom gynaecologen, urologen, orthopedisch chirurgen en vele anderen die nooit iets met vaccinaties te maken hebben gehad, zich nu laten vaccineren. Helaas missen velen ook de kwalificaties en specialistische kennis, zodat ze zich eigenlijk zouden moeten laten informeren.

Uiteindelijk zal niemand zeggen dat ze te dom waren om zich in de materie te verdiepen, maar zullen zeggen dat ze niet correct zijn geïnformeerd. Nieis of niemand zal ooit worden aangeklaagd en veroordeeld. Alles zal gewoon doorgaan. Slachtoffers, voor zover zij nog leven, kunnen een compensatie wel vergeten.






[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's]



[14 september 2022]

 

Afdrukken Doorsturen