Nieuwe vaccinatiecampagne op komst

Een panel van "onafhankelijke" adviseurs van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zullen op 12 september bijeenkomen om aanbevelingen te doen over bijgewerkte COVID-19-vaccins voorafgaand aan het herfstseizoen, blijkt uit een website van de Amerikaanse overheid.


Farmaceutische ondernemingen als Pfizer en zijn Duitse partner BioNTech SE, Moderna en Novavax (NVAX.O) hebben allemaal bijgewerkte versies van hun eigen vaccinaties gemaakt die gericht zijn op de XBB.1.5-subvariant van het coronavirus. Dat belooft nog wat!

De subvariant, die omgedoopt is tot "Kraken" (als een verwijzing naar het legendarische zeemonster en een Rothschild-fonds…) is naar schatting ontstaan tussen november en december 2022 in of rond de staat New York in de VS.

De Volkskrant schreef op 29 augustus onder de kop "Steekt het coronamonster deze herfst weer de kop op? ‘Het rommelt een beetje. Het virus is niet weg’", o.m. het volgende:
"De coronavirussen die momenteel rondgaan, behoren allemaal tot de omikronvariant, het mildere virus dat begin vorig jaar alle eerdere virusvarianten verdrong.
...
Ook binnen de omikronfamilie ontstaan steeds nieuwe subsoorten, telkens met aanpassingen waardoor ze wat beter kunnen ontkomen aan de antistoffen en afweercellen tegen corona die inmiddels door ons bloed stromen. In ons land heerst momenteel de subvariant die experts ‘XBB’ noemen, samen met twee directe verwanten, ‘XBB.1.16’ en ‘EG.5.’ Dat treft: de boosterprik die het ministerie volgende maand wil aanbieden aan 60-plussers en risicogroepen, is afgestemd op omikron XBB.
...
In onder meer Denemarken, Groot-Brittannië en de VS gaat echter een opvallende nieuwkomer rond, BA.2.86. Die zit aan een andere tak van de omikronstamboom dan XBB en heeft op liefst 34 punten veranderingen aan zijn uitsteeksels, een opvallend hoog aantal. ‘De verwachting is dat dit er wel weer een is die meer kan ontsnappen aan het immuunsysteem’, zegt Koopmans. ‘En het feit dat we hem in meerdere landen tegelijk zien, lijkt aan te geven dat hij de neiging heeft om zich te verspreiden.’" (cursief door red.)

Reuters meldde op 6 september het volgende:
"Moderna (MRNA.O) en rivaliserende Pfizer (PFE.N) zeiden woensdag dat hun bijgewerkte COVID-19-vaccins sterke reacties genereerden bij het testen tegen de sterk gemuteerde BA.2.86-subvariant van het coronavirus, die de vrees voor een heropleving van infecties heeft doen ontstaan."

We hebben er de laatste informatie over het onderwerp "Safety and Immunogenicity of XBB.1.5-Containing mRNA Vaccines" er bij gehaald om te kijken hoe de stand van zaken op dit moment is.
"Conclusie:
In deze tussentijdse analyse wekten XBB.1.5-bevattende monovalente en bivalente vaccins krachtige neutraliserende reacties op tegen varianten van de omicron XBB-lijn (XBB.1.5, XBB.1.6, XBB.2.3.2, EG.5.1 en FL.1.5). 1) evenals de recent verschenen BA.2.86-variant. Het veiligheidsprofiel van het XBB.1.5-bevattende vaccin kwam overeen met dat van eerdere vaccins.”

Juist, dus het werkt niet en veroorzaakt dezelfde schade als de eerste dodelijke en slecht vervaardigde doses. Hoe ze het deden? Een raadsel want we kunnen geen enkel aantal mensen of gehumaniseerde muizen ontdekken, maar wel is er dit:
"“In dit lopende fase 2/3-onderzoek werden de deelnemers 1:1 gerandomiseerd om doses van 50 µg mRNA-1273.815 monovalent (50 µg omicron XBB.1.5 piek-mRNA) of mRNA-1273.231 bivalent (25 µg omicron XBB) te ontvangen. 1,5 en 25 µg omicron BA.4/BA.5 spike-mRNA’s)-vaccins, toegediend als 5e dosis, aan volwassenen die eerder een primaire serie en een 3e dosis van een origineel mRNA-coronavirusziekte 2019 (Covid-19)-vaccin hebben gekregen, en een 4e dosis van een bivalent (omicron BA.4/BA.5 en origineel SARS-CoV-2) vaccin. Tussentijdse veiligheids- en immunogeniciteitsgegevens 15 dagen na vaccinatie zullen worden gepresenteerd.“

Dus het is een vijfde dosis? Helemaal Moderna, geen mix en matching? Het Amerikaanse ministerie van Defensie lijkt al geruime tijd een splitsing van 63% Pfizer en 37% Moderna verplicht te stellen, terwijl de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) sowieso de moeite zou kunnen nemen om "vaccingegevens" te publiceren. Overigens vinden wij het raar dat er nog steeds gesproken wordt over een bijgewerkt vaccin, terwijl het daarmee niets te maken heeft: het is een injectie met genetisch gemodificeerd materiaal (mRna).

Terwijl in de Verenigde Staten zowel Pfizer als Moderna de markt domineren (Pfizer: 1 april 2022 331,36 miljoen doses en ongeveer anderhalf jaar later (4 september) 401,69 miljoen doses, dus 70 miljoen méér; Moderna zelfde datum in 2022 210,69 miljoen doses versus 251,85 miljoen doses een jaar later), heeft in Europa Pfizer het voor het zeggen (606,62 miljoen doses op 1 april 2022, een jaar later 654,76 miljoen doses; Moderna in 2022 147,74 miljoen versus 155,10 miljoen in 2023.

De injecties zijn verschillend qua dosering en productiekwaliteit. We kunnen ons niet herinneren dat we daarover krantenberichten hebben gezien over de leveranciers in de keten van het Pfizer/BioNTech-brouwsel. En de laatste berichten over de nieuwe boosters komen eigenlijk neer op: geen details, alleen “het is prima, het is net zo erg als de laatste dingen waarvan werd gezegd dat ze prima waren”.

“Het optreden van verwachte bijwerkingen en onverwachte bijwerkingen was over het algemeen vergelijkbaar met de eerder gerapporteerde bijwerkingen voor de oorspronkelijke mRNA-1273 50 µg en omicron BA.4/BA.5-bevattende bivalente mRNA-1273-vaccins. “
Geen melding wordt gemaakt van de niveaus van “verwachte” en “onverwachte” bijwerkingen, of hoeveel personen daarvan stierven?

“Voor Covid-19-immunisaties die in de herfst van 2023 beginnen, heeft de Amerikaanse FDA aanbevolen om te updaten naar een monovalent omicron XBB.1.5-bevattend vaccin.”
Ah ja, de FDA - de Amerikaanse toezichthouder waarnaar de Europese equivalent de oren laat hangen. We vragen ons af hoeveel Moderna de FDA gaat betalen voor het binnenkort “geautoriseerde noodgebruik” nieuwe booster. Hoeveel was het de vorige keer? 400 miljoen aan royalty's na een paar miljard aan belastingsubsidies?

Het maakt natuurlijk niet zoveel uit. Het is eenvoudigweg een interne overdracht tussen de shell-company Moderna, gecontroleerd door het Amerikaanse ministerie van Defensie, en de incompetente en volkomen gecompromitteerde FDA, gecontroleerd door het Amerikaanse ministerie van Gezondheid en het dito ministerie van Defensie, dus alle royalty's en nalevingskosten enz. zijn eenvoudigweg een boeking tussen overheidsinstanties.

Uiteindelijk betaalt de belastingbetaler om geïnjecteerd te worden met de zeer dodelijke en schadelijke giftige brouwsels waarvoor hij in een eerder stadium al flink heeft betaald. De farmaceutsiche industrie (en de politiek) blijft de troep op de markt brengen omdat ze een melkkoe voor hen zijn en onze levens voor hen geen enkele betekenis hebben.

Dat er flinke financiële privé-belangen meespelen moge duidelijk zijn. Net als door Washington getrainde apen hebben sommige landen van de Europese Unie, waaronder ons land en ook Italië, al de start aangekondigd van de nieuwe herfstvaccinatiecampagne met de nieuwe monovalente anti-Covid voor de XBB 1.5-variant, hoewel de farmacologische producten nog niet de goedkeuring hebben gekregen, in ieder geval niet door de Europees Geneesmiddelen-autoriteit EMA.

Intussen is echter ontdekt dat de Italiaanse minister van Volksgezondheid van de regering van Giorgia Meloni, professor Orazio Schillaci, voormalig rector van de Universiteit van Rome, Tor Vergata partner in mRNA-projecten met de belangrijkste Big Pharma, heeft geïnvesteerd in Amerikaanse biotechbedrijven zoals  Inovio die, dankzij de NGO's van de WHO en Bill Gates, experimenteren met een nieuw type mRNA-genserum in de wereld. Ofwel: de directeur van het kwaadaardige circus van gevaarlijke mRNA-vaccins, d.w.z. Sleepy Joseph Biden, sloeg met de zweep en alle hoofdrolspelers van de show van de pandemie die in het laboratorium werd gecreëerd (met door de mens veroorzaakte SARS-Cov-2 in een China-VS-EU-affaire) begonnen onmiddellijk mee te spelen hun rol.

Dezelfde krankzinnigheid als eerder zal hier tegen in het najaar weer opnieuw plaatsvinden als deze XBB.1.5-booster wordt uitgerold te midden van nieuwe klassen zoals EG.5 en, zoals de CDC-hitlijst laat zien, en andere opkomende varianten zoals XBB.2.3, XBB.1.16 en FL.1.5.1. Degenen die de booster nemen, zullen niet alleen een ineffectieve injectie krijgen, maar lopen ook het risico op infectie, omdat de prik ervoor zorgt dat de "gevaccineerden" geïnfecteerd raken en ook ernstig ziek kunnen worden.

Denk goed na voordat u de boosters (XBB.1.5) neemt, de hele CDC en FDA weten dat het zal mislukken, net als Pfizer's topman Bourla en zijn vriendin Ursula von der Leyen (die al op 1 september haar "goedkeuring" heeft verstrekt), net als de eerdere BA4 en BA 5 bivalente boosters, en niet gebaseerd op suboptimale onderzoeksmethoden op mensen, terwijl belangrijke resultaten voor patiënten en het gebruik van antilichaamniveaus enz. als interessante uitkomst achtergehouden werden. Dit is totale onzin die de FDA toestaat en waaraan zij deelneemt.

De Amerikaanse organisatie Judicial Watch heeft de 58 pagina’s met gegevens van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) vrijgegeven waaruit blijkt dat in Pfizer-onderzoek in 2021 23 mensen zijn ondervraagd om de reacties op de Covid-vaccinbooster te peilen vóórdat de FDA om goedkeuring werd gevraagd. De FDA gaf toen aan dat deze productie van documenten “ons volledige antwoord op uw verzoek vertegenwoordigt; er worden geen extra producties verwacht.” Kunnen we dezelfde "zorgvuldigheid" ook nu verwachten?

Al met al blijft het een ramp in de maak, net zoals de nieuwe bivalente booster die ze brachten op basis resultaten van onderzoek op 8 muizen, en gebaseerd op de oorspronkelijke Wuhan-erfenis en de BA.4- en BA.5-varianten. Het resultaat: iedereen die de bivalente booster gebruikte, werd opnieuw geïnfecteerd, het mislukte. Bijna onmiddellijk werden mensen ziek en velen stierven. Vooral kwetsbare personen. En dan te bedenken dat de COVID-injecties het immuunsysteem herprogrammeren om op een disfunctionele manier te reageren (volgens informatie van Pfizer uit mei 2021). Naast een toenemende kwetsbaarheid voor infecties kan dit ook leiden tot auto-immuunziekten en kanker.

Gisteren werd bekend dat Amerikaanse functionarissen van de FDA weigeren veiligheidsgegevens over het COVID-19-vaccin aan een Amerikaanse senator te verstrekken. Zoals gezegd heeft de Europese Commissie al ingestemd met het platspuiten van de burgers in de EU.[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's][10 september 2023]

 

Afdrukken Doorsturen