World Economic Forum bereidt zich voor op "Ziekte X"

Het WEF 2024, getiteld ‘Rebuilding Trust’, vindt plaats van 15 tot en met 19 januari. Boven de gebeurtenis hangt de scherpe escalatie van de geopolitieke spanningen en de zorgen over de mondiale handel in het Midden-Oosten. Maar waar het om gaat is 'Ziekte X'. We lichten een tipje van deze virussluier op.


De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken, de Franse president Emmanuel Macron en belangrijke leiders uit de hele wereld zullen de komende week het World Economic Forum bijwonen, waardoor gesprekken over het beëindigen van oorlogen in Gaza en Oekraïne bovenaan de agenda van de mondiale elite zijn komen te staan.

De 54e jaarlijkse WEF-bijeenkomst in het Zwitserse skigebied Davos zal plaatsvinden van 15-19 januari. Na die periode zullen afgevaardigden waarschijnlijk blijven hangen als er sneeuw of iets dergelijks ligt om van te genieten. Het lijkt erop dat het bezoekersaantal lager zal zijn dan vorig jaar – misschien uitputting door de recente COP-gesprekken in Dubai – wat nieuws zou zijn voor de hoeren die financieel gezien in 2023 als fruitautomaten binnenliepen. Voor hen geldt dan dat er wellicht minder te verdienen valt: geen $ 2.500 dit keer. Per nacht, uiteraard.

VN-secretaris-generaal António Guterres en meer dan veertig ministers van Buitenlandse Zaken zullen ook aanwezig zijn in Klaus' Partyhouse. Macron zal naar verwachting een toespraak houden over de rol van Frankrijk in de toekomst van Europa, terwijl de führerin van de Europese Commissie Ursula von der Leyen ook het forum zal toespreken. Oh, de horror!

De oorlog in Oekraïne heeft de laatste twee WEF-bijeenkomsten gedomineerd en van de opdravende president Volodymyr Zelensky wordt verwacht dat hij opnieuw een (bedel)toespraak zal houden. Vertegenwoordigers van het militair-industrieel complex die ook ter plekke zijn, zullen ongetwijfeld aandachtig luisteren en instemmend applaudiseren. Het evenement zal een paar miljard dollar opslorpen, die de wanhopige armen in de wereld veel beter zouden kunnen gebruiken dan deze mentaal, vaak zwaarlijvige idioten.

Volgens de organisatie zal ook de nieuwgekozen president van Argentinië, Javier Milei, naar verwachting aanwezig zijn. We zijn benieuwd of zijn kettingzaag door de douane komt.

Voor wat betreft ons land: demissionair premier Rutte reist ook af naar het Zwitserse Davos, net als ministers Ollongren (Defensie), Adriaansens (Economische Zaken en Klimaat), Van Gennip (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en Van Leeuwen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking). We vermoeden dat zij gaan informeren op welke wijze zij nog in hun resterende tijd zoveel mogelijk soevereiniteit kunnen overhandigen aan de boven hen gestelden. Voor wat niveau gaat ook koningin Maxima die kant op. Ze gaat in Davos gesprekken voeren met regeringsvertegenwoordigers van diverse landen, de private sector en internationale ontwikkelingsorganisaties over de voortgang van digitale financiële diensten. Dat is althans de officiële kant van het verhaal: het gaat er natuurlijk om arme sloebers in Afrika microkredieten te verstrekken tegen 'gunstige' voorwaarden (die nooit kunnen worden ingelost - alles ten faveure van het Westen).

Benieuwd wie is er nog meer komen? Bill Gates die waarschijnlijk de Lolita-Express verruilt voor zijn privé-vliegtuih, de gerechtelijk veroordeelde ECB-topvrouw Christine Lagarde, de WHO-roeptoeter Tedros Adhanom Ghebreyesus, zoals gezegd Ursula von der Leyen en ook Albert Bourla, directeur van Pfizer waarmee zij in het geniep (vaccin)miljardendeals heeft gesloten. Of zij dezelfde kamer delen is ons niet bekend, maar dat kan maar zo gezien hun innige band. En wat de WHO betreft: die is druk bezig geweest met het plannen van het nieuwe pandemieverdrag en heeft ook over deze ‘Ziekte X’ gesproken. Voor het geval u het nog niet hebt gehoord: als het pandemie-verdrag doorgaat zoals bedoeld, zou dit betekenen dat de WHO de macht krijgt om lockdowns door te voeren, vaccinpaspoorten in te voeren, quarantaines in te voeren en zelfs zaken te censureren die zij als “verkeerde informatie” beschouwen. Maar hierover zometeen meer.

John Kerry zal op vier verschillende podia verschijnen om de ‘energietransitie’ te bespreken, weg van steenkool, olie en gas en in de richting van wind- en zonne-energie. Het is één van de redenen dat de VS/NAVO achter Vladimir Poetin aan gaan. Niet omdat hij een dictator is. Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken houdt van dictators, zolang het maar één van hun dictators is. Maar Poetin wil, samen met Saoedi-Arabië en Iran, doorgaan met het verkopen van hun olie, gas en andere natuurlijke hulpbronnen op de mondiale open markt, en dat kan niet worden toegestaan als de VS en hun bondgenoten groener worden. Er is geen raketgeleerde voor nodig om erachter te komen dat groene energie duurder en minder efficiënt is dan de zogenaamde ‘fossiele brandstoffen’. Er is simpelweg geen manier om aan de top van de supermachtenranglijst te blijven met een economie die wordt aangedreven door zonnepanelen en windturbines, terwijl de opkomende supermachten nog steeds profiteren van het beproefde zwarte goud.

En uiteraard zullen de mainstream media volgende week een gestage dosis Klaus Schwab (zie afbeelding) geven, de fascist in residentie die aan de top van het WEF staat, en die ons ongetwijfeld opnieuw zullen vertellen dat we bereid moeten zijn niets te bezitten en gelukkig te zijn. En dat China het model is dat elke natie zou moeten navolgen, aangezien zij de meest efficiënte techno-dictatuur ter wereld zijn.

Wat de te bespreken onderwerpen betreft willen we er nog één uitlichten: het is altijd een vreselijk onheilspellend teken als het WEF spreekt over het redden van de mensheid van een hypothetische dreiging. Wanneer ze beginnen te praten over het redden van ons een ‘onbekende’ ziekteverwekker, dan kunnen we gerust stellen dat biolaboratoria al aan het sleutelen zijn aan een ‘kandidaat-ziekteverwekker’. Het verklaarde doel van hun werk is het ontwikkelen van vaccins tegen de nieuwe kandidaat-ziekteverwekker, mocht deze (God verhoede) evolueren om de mensheid te infecteren en te decimeren (wat uiteindelijk toch het uiteindelijke doel is van Klaus - en Gates).

Om een idee te krijgen van hoe deze industrie werkt, moet u even dit Sky News-artikel van 7 augustus 2023  lezen, getiteld: 'Disease X': Britse wetenschappers beginnen vaccins te ontwikkelen tegen een nieuwe pandemie. Lees dan meteen even het boek dat ongeveer een jaar geleden werd gepubliceerd, getiteld Disease X: The 100 Days Mission to End Pandemics, geschreven door Kate Kelland met een voorwoord van (we noemen zijn naam met afgrijzen) Tony Blair. Mevrouw Kelland is voormalig Global Health Correspondent voor Reuters en is nu Chief Scientific Writer voor CEPI (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations - u weet wel: de club van Ernst Kuipers). Veel mensen weten niet dat CEPI in 2016 is opgericht door het World Economic Forum, de Gates Foundation en andere belangrijke spelers in het bio-farmaceutische complex.

Ziekte X is een favoriet van precies dezelfde mensen die tijdens de laatste pandemie alles verkeerd hebben gedaan, omdat het zowel de regering als dezelfde experts carte blanche-wettelijke macht geeft om uit te voeren wat zij nodig achten in naam van ‘het grotere goed’. Overheden zitten boordevol ‘initiatieven’, ‘programma’s’ en ‘NGO’s’ om belastinggeld op te zuigen, net zoals bepaalde onderzoekslijnen, in de volksmond ‘grant mills’ genoemd, en onderzoek dat wordt gedaan met als enig doel overheidsgeld te krijgen voor het doen van X.

De objectieve moraliteit van dergelijke inspanningen staat open voor discussie, afhankelijk van wie je het vraagt, maar hier bevinden we ons in een raadsel, een reëel raadsel. Het WHO-verdrag, dat de nationale soevereiniteit terzijde schuift in naam van het grotere goed en door het kabinet Rutte IV vurig werd omarmd. Ziekte X biedt veel spelers op alle niveaus een perfect excuus om vanaf het begin langzaam een aantal zuurverdiende vrijheden te ondermijnen.

Het voorlopige bedrijfsplan, gepubliceerd in 2017, is een blauwdruk van wat een pandemie-voorspellings- en planningsindustrie genoemd kan worden, die zichzelf positioneert om miljarden publiek geld binnen te harken wanneer de volgende infectieziekteverwekker de mensheid treft.

Op 17 januari zal over dit alles worden gesproken, want we lezen op de WEF-website het volgende:
"Welke nieuwe inspanningen zijn er nodig om de gezondheidszorgsystemen voor te bereiden op de vele uitdagingen die ons te wachten staan, nu er nieuwe waarschuwingen van de Wereldgezondheidsorganisatie zijn dat een onbekende ‘Ziekte X’ tot twintig keer meer dodelijke slachtoffers zou kunnen leiden dan de pandemie van het coronavirus? Deze sessie is gekoppeld aan het Partnership for Health System Sustainability and Resilience en het Collaborative Surveillance Initiative van het World Economic Forum."

Deze eerste zin roept de vraag op: waarom geeft de WHO “nieuwe waarschuwingen … dat een onbekende “Ziekte X” tot twintig keer meer dodelijke slachtoffers zou kunnen leiden dan de pandemie van het coronavirus”? Op welke informatie baseert de WHO haar nieuwe waarschuwing? Een Google-zoekopdracht naar “WHO geeft nieuwe waarschuwing over ziekte X” resulteerde in dit artikel van 26 mei 2023 met als kop 'After WHO chief's warning, 'Disease X' raises concern'. De volgende voor de hand liggende vraag is: wat zijn ze nu weer aan het uitvreten?

De bovenstaande tijdlijn van aankondigingen lijkt inderdaad op de herfst van 2019, toen het bio-farmaceutische complex zich bezighield met een enorme hoeveelheid kletspraat en pandemische planningssimulaties over een hypothetische ‘coronavirus’-pandemie. Om de zaken nog onheilspellender te maken, vindt het gepraat over Ziekte X plaats aan het begin van een nieuw verkiezingsjaar, waarbij Donald Trump opnieuw voorop loopt in de peilingen en een seniele, breekbare man genaamd Joe Biden hem uitdaagt.

Tijdens het hele Covid-fiasco waarin regeringsleiders en politici beleid implementeerden, zoals lockdowns, sluiting van bedrijven die als ‘niet-essentieel’ werden beschouwd, vaccinatiemandaten, zinloze invoering van de avondklok, beperkingen op bijeenkomsten in privéwoningen, gedwongen mondkapjes en sociale afstandelijkheid, waren het gezamenlijk de onafhankelijke, niet-mainstream- media  die waarschuwden voor de reikwijdte van de overheid, de gevaren van experimentele vaccins en de langetermijneffecten van genoemde vaccins, de schade aan kinderen door schoolsluitingen en de economische gevolgen van het bovengenoemde staats- en federale beleid.

Vandaag de dag zien we berichten over de schade die kinderen hebben geleden als gevolg van schoolsluitingen, een stijging van het aantal gevallen van kanker, hartproblemen en een aantal andere gezondheidsproblemen die ongezien waren vóór de introductie van het experimentele Covid-vaccin, dat met spoed werd geproduceerd en geen langetermijngarantie had en nagenoeg niet getest werd voordat het werd uitgerold. In feite werd onlangs gemeld dat de verplichte sociale afstand die toen nodig was, niet eens nodig was. Dat werd onthuld in een recente getuigenis van Anthony Fauci, de autoriteit die verantwoordelijk was voor veel van de stompzinnige beslissingen die de economieën in de wereld beschadigden, veel banenverlies veroorzaakten, forse gezondheidsschade toebrachten en de inflatoire nachtmerrie op gang brachten die het voor veel mensen nog steeds moeilijk maakt om zich drie maaltijden per dag te veroorrloven omdat hun maand aan het eind van hun salaris al voorbij is. En dan zien we nu het nieuwste werkstuk van het WEF getiteld ‘The Global Risks Report 2024’, waarin het grootste maatschappelijke gevaar wordt geduid als ‘misinformatie en desinformatie’.

Telkens wanneer een stel miljonairs en miljardairs samenkomen, zoals het WEF elk jaar in Davos doet, om samen te spannen over wat volgens hen ‘het beste’ is voor de wereld, zoals "you will own nothing and be happy", zonder enige inbreng van de mensen die zij willen controleren, moeten we ons zorgen maken. Dit zijn mensen die daar bijeenkomen, beslissen wat zij denken dat het beste is voor de wereldgemeenschap, gebruiken vervolgens hun geld en invloed om hun eigen agenda aan de rest van ons op te dringen, waarbij ze regeringsleiders en de mainstream media gebruiken om hun boodschap door te drukken, en iedereen die het daar publiekelijk niet mee eens is. of schrijven op een manier die hen niet bevalt, maken zich volgens hen schuldig aan 'nepnieuws' (ook al zo'n veelzeggende term).

Let op. Het World Economic Forum is vastbesloten om zijn autoritaire dystopie te creëren, desnoods over lijken, en het zijn steeds weer dezelfde mensen die beweren dat censuur en ‘groene energie’ de belangrijkste oplossingen zijn voor de belangrijkste mondiale crises.
[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's][14 januari 2024]

 

Afdrukken Doorsturen