Pfizer neemt farmaceutische bedrijven over om te profiteren van chronische ziekten veroorzaakt door hun eigen COVID-19-‘vaccins’

In 2017 luidde een voormalig vicevoorzitter van Pfizer de klok en zei dat farmaceutische bedrijven opzettelijk vaccins ontwerpen om de bevolking ziek te houden, zodat ze winst kunnen maken op de behandeling van door vaccins veroorzaakte ziekten.  De overnames van andere farmaceutische bedrijven door Pfizer sinds de uitrol van het COVID-vaccin lijken hierop te wijzen.



Sinds de uitrol van hun COVID-19-'vaccin' heeft Pfizer specifieke farmaceutische bedrijven overgenomen die immuunontstekingsziekten, hartontstekingen en verschillende vormen van kanker behandelen. Omdat hun experimentele Covid-vaccin behoorlijk opdringerig ter beschikking werd gesteld aan de bevolking (inclusief het leger), investeerde Pfizer in medicijnen die gericht zijn op gezondheidsproblemen die werden gecreëerd en/of verergerd door hun experimentele vaccins.


Het antwoord van het alomtegenwoordige establishment (beroemd om het verdedigen van oplichter Sam Bankman-Fried) van de New York Times op deze afschuwelijke bevinding? Vermijd gewoon kankertesten!


Er kan geen bewijs zijn dat het kanker veroorzaakt als je er opzettelijk niet op test! Als het eruitziet als kanker en zich verspreidt als kanker… dan kun je beter niet testen als kanker! Ontkenning is een behandeling, toch?

Het is niet zo dat de New York Times een belangenconflict heeft nadat ze hun lezers vertelden dat de vaccins van Pfizer veilig en effectief zijn. Maar overheden, farmaceuten en zelfs medici houden nu nog steeds vol dat de risico's van mRna-'vaccins' minimaal zijn, terwijl inmiddels de relatie tussen vormen van kanker en de mRna-vaccins onweerlegbaar zijn.
Tussen 2020 en 2021 (het begin van de coronacrisis) is het aantal kankergevallen in de VS alleen maar toegenomen, tot ruim 110.000 gevallen. De meeste gevallen waren jonger dan 50 jaar (mensen met een lager risico op kanker). De American Cancer Society probeerde dit te verdoezelen. Maar misschien vertrouwt u de bron, The Daily Beagle, niet, en hecht u meer waarde aan het oordeel van Harvard (die samenwerkt met farmaceut Moderna). Harvard meldde in 2022 dat het aantal gevallen van kanker toenam bij mensen onder de 50 jaar en gaf de schuld aan, eh... slaapgebrek, naast andere dingen die al eeuwenlang bestaan.

Terwijl farmaceutische bedrijven volhouden dat hun gifstoffen geen kanker veroorzaken, beweren al hun financiële uitgaven en zakelijke contracten het tegendeel. Nemen we vandaag eens Pfizer onder de loep.


Pfizer heeft een farmaceutisch bedrijf overgenomen dat immuun-inflammatoire ziekten behandelt, waaronder myocarditis.

Het betrof de overname in 2021 van Arena Pharmaceuticals. Het prijskaartje van de overname was disproportioneel in verhouding tot de omvang van de markt voor het medicijn dat ze overnamen, maar het sluwe Pfizer-managementteam wist dat de overname uiteindelijk de moeite waard zou zijn. Door Arena Pharmaceuticals over te nemen kon Pfizer de toekomst van therapieën voor verschillende immuun-inflammatoire ziekten controleren, waaronder medicijnen die hartontstekingen aanpakken (myocarditis en pericarditis). Deze gezondheidsproblemen schoten omhoog na 2021, toen de COVID-19-vaccins van Pfizer onrechtmatig werden voorgeschreven aan de bevolking en lukraak op  kindervaccinatieschema's van overheden werden geplaatst. Tegenwoordig profiteert Pfizer van de gezondheidsproblemen die ze veroorzaakten, waardoor mensen in een staat van ziekte en farmaceutische afhankelijkheid blijven.


Pfizer neemt farmaceutisch bedrijf over dat verschillende soorten kanker behandelt, en profiteert van de enorme kankerepidemie.

Tegen 2023 spendeerde Pfizer $ 43 miljard aan de overname van Seagen Pharmaceuticals, een weinig bekend farmaceutisch bedrijf (met een omzet van slechts $ 2,2 miljard) dat gespecialiseerd is in kankerbehandelingen. Nu profiteert Pfizer van de toename van turbokankers die gevaccineerde mensen van alle leeftijden treffen. Turbokanker is een nieuw fenomeen waarbij oncologen een nieuwe golf van agressieve kankers beschrijven die mensen binnen weken of dagen doden, in plaats van maanden of jaren.

Er is geen twijfel dat er iets is dat immunodeficiëntie veroorzaakt. Juist datgene wat bevolkingsgroepen werd verteld te nemen om mensen met immunodeficiëntie te beschermen, heeft een geheel nieuwe klasse van mensen met immunodeficiëntie en turbokankers gecreëerd. Ondertussen blijven hun destructieve biologische wapens op de markt komen, waardoor deze gezondheidsproblemen nog jarenlang winstgevend voor de farmaceutische ondernemingen blijven.

Pfizer-CEO Albert Bourla gaf een interview aan de media over de deal van $ 43 miljard voor een kankermedicijn en dit is wat hij erover meedeelde:
- 33% van de mensen ZAL kanker krijgen (hij is er zeker van)
- hele families ZULLEN getroffen worden (hij is er zeker van)
- de nieuwe kankerbehandelingen zijn als "raketten" die "de meeste" kankers zullen aanpakken
- hij zal ze produceren OP EEN SCHAAL DIE NOG NOOIT IS GEZIEN - 2025
- "Wij hebben een wereldwijd netwerk"
- "We hebben een zeer snelle manier om klinische proeven af ​​te ronden"
- het zal 'OP SCHAAL' geproduceerd worden, "net als mRNA".

Denk na over wat hij hier allemaal vertelt. Waarom zou een bedrijf kankerbehandelingen 'OP SCHAAL' moeten produceren? Volgens een analyse van Seeking Alpha zou het Pfizer minstens tien jaar kosten om quitte te spelen met deze deal. Financieel gezien heeft deze overname van $43 miljard geen zin voor Pfizer. Tenzij er iets 'onverwachts' gebeurt…


Pfizer neemt farmaceutisch bedrijf over dat blokkades van de bloedstroom behandelt.

In 2022 nam Pfizer het Global Blood Therapeutics (GBT) over, dat marktexclusiviteit heeft op een medicijn dat sikkelcelziekte behandelt. Pfizer heeft een onevenredig groot bedrag ($ 5,4 miljard) uitgegeven om het bedrijf over te nemen, op basis van voorspellingen dat meer mensen in de toekomst deze bloedziekte zullen krijgen. Slechts ongeveer 100.000 Amerikanen lijden aan sikkelcelziekte; hoe kunnen ze $3 miljard verdienen aan Oxbryta, GBT's medicijn? Wat weet Pfizer dat de rest van ons niet weet? Krijgen we ook een epidemie van bloedcelziekten?

Sikkelcelziekte wordt beschreven als een genetische aandoening, dus waarom zou Pfizer investeren in het medicijn?
Bij sikkelcelziekte krijgen rode bloedcellen de vorm van een halve maan door een genetische mutatie. Deze sikkelvormige rode bloedcellen bewegen niet gemakkelijk, wat resulteert in blokkades van de bloedstroom. Zou het mogelijk kunnen zijn dat het medicijn wordt hergebruikt om andere bloedziekten te behandelen die worden gekenmerkt door een geblokkeerde bloedstroom? COVID-19-vaccins staan ​​erom bekend dat ze bloedstolsels veroorzaken, dus er is mogelijk meer gebruik voor deze klasse medicijnen.


De uitbuiting van de bevolking door Pfizer lijkt met voorbedachte rade te zijn.

Het meest schokkende van alles is dat deze COVID-19-vaccinmisdaad met voorbedachte rade lijkt te zijn gepleegd. Voordat hun vaccin aan het publiek werd vrijgegeven, had Pfizer bewijs dat hun vaccin al ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakte bij mensen die zich vrijwillig hadden aangemeld voor de overhaaste klinische proeven. In feite toonde het bewijs aan dat het vaccin ontstekings- en auto-immuunziekten veroorzaakte, samen met hartontsteking en antilichaamafhankelijke versterking die het falen van het immuunsysteem veroorzaakte. Deze Pfizer-documenten werden verborgen totdat een rechtszaak Pfizer dwong om het belastende bewijs van de schade van het vaccin te leveren.

Maar toen was het te laat. Een groot deel van de bevolking was al voorgelogen en gedwongen om de injecties te nemen, en de schade was wijdverspreid. Tegenwoordig is Pfizer druk bezig met het overnemen van farmaceutische bedrijven die de chronische aandoeningen behandelen die ze zelf hebben veroorzaakt, terwijl ze mensen blijven uitbuiten met meer boostershots en verdere bloedschade.

Sommige analisten merken op dat Pfizer uiteindelijk failliet kan gaan door alle rechtszaken die eraan staan te komen. Zal Pfizer hetzelfde lot ondergaan als Purdue Pharma, een bedrijf dat door hebzucht en oneerlijkheid schadelijke producten aan het publiek kon blijven verkopen? Zal Pfizer, net als bij Purdue, zijn wettelijke bescherming verliezen wanneer de miljoenen claims voor vaccinatieschade en beschuldigingen van fraude op het bureau van topman Bourla (de man die de schimmige deals met Von der Leyen afsloot - deals waarover de Europese Commissie tot op de dag van vandaag geen openheid wenst te geven. Von der Leyen weigerde haar sms-berichten vrij te geven, en  europarlementariër Michelle Rivazi, die eiste dat sms-berichten tussen de voorzitter van de Europese Commissie en de CEO van Pfizer openbaar zouden worden gemaakt, overleed eind vorig jaar tijdens een reis naar het Europees nepparlement in Brussel - naar men zegt aan een hartaanval) belanden?

De dagen van enorme inkomsten uit Covid-19-producten zouden voorbij moeten zijn. De Amerikaanse overheid geeft $ 3,5 miljard aan ongebruikte Paxlovid-behandelingen terug en Pfizer kampt met inkomstenverlies door het verlopen van patenten en niet-nagekomen overheidscontracten wereldwijd. Ondertussen blijft de Europese Commissie farmaceut Pfizer spekken: begin dit jaar werd het besluit van Ursula von der Weyen en andere functionarissen in Brussel bekend om een ​​nieuw contract met Pfizer te sluiten - dat kost de Europese belastingbetaler 943 miljoen euro. Het geld is bedoeld voor het Amerikaanse bedrijf om de productiecapaciteit voor toekomstige vaccins tegen een “niet-gespecificeerde ziekte” te behouden. Dat bleek uit een parlementaire vraag van de Franse europarlementariër Virginia Jouron aan de Europese Commissie (EC).

Maar daar heeft de farmaceutische industrie wat op gevonden: aanhoudende afhankelijkheid van 'vaccins'. Virologen zeggen dat  - vier jaar na de uitbraak van het coronavirus - de kans op een nieuwe pandemie erg groot is. "De kans op een nieuwe pandemie is 100 procent".  En terwijl er nog steeds geen afdoende verklaring is voor de oversterfte onder de bevolking begint in ons land op 16 september a.s. de nieuwe vaccinatieronde tegen corona. Inderdaad, een never ending story....

Trouwens, werden voorheen griepvaccins gemaakt door het influenzavirus op te kweken in kippeneieren en dat virus vervolgens te doden alvorens het te injecteren, tegenwoordig worden ook al vaccins tegen de griep ontwikkeld die zijn gebaseerd op dezelfde (experimentele!) mRNA-techniek die aan de basis van de COVID-19 vaccins ligt.


Ondertussen in Singapore:

Volgens het artikel in de Straits Times van medio vorig jaar hebben ze toen een kankerbehandelingsfaciliteit gebouwd die twee keer zo groot is als de huidige faciliteit. Waarom? Hoe hebben ze de stijgende vraag naar kankerbehandeling kunnen voorzien? Waar halen ze het vooruitzicht vandaan om een ​​kankerbehandelingsfaciliteit te bouwen die twee keer zo groot is als de huidige faciliteit? Op basis van welke gegevens? Dit is absoluut geen kleine investering. Verwachten ze een groeiende groep klanten, zozeer zelfs dat ze zo'n enorme investering moeten doen? Wat is het doel van zo'n grote investering? Is deze investering om geld te verdienen of om levens te redden, of om geld te verdienen in het proces van "levens redden?" Ook gaan ze, tegelijk met de nieuwe en grotere kankerbehandelingsfaciliteit, een nieuw begrafenis- en columbariumcomplex bouwen om aan de toenemende vraag te voldoen.

In december 2023 meldde Channel News Asia: "Om aan de verwachte vraag naar faciliteiten voor na de dood te voldoen, zou er vlakbij het bestaande Mandai Columbarium (in Singapore - red.) een ​​nieuw begrafenis- en columbariumcomplex kunnen worden gebouwd."
Het sleutelwoord hier is "verwacht". Dat betekent dat ze verwachten dat de vraag naar crematoria en columbaria zal toenemen in dit sterk gevaccineerde land met een van de hoogste, zo niet de hoogste buitensporige sterfgevallen in de afgelopen jaren. De huidige faciliteiten zijn niet langer toereikend om de toenemende vraag bij te benen, net zoals bij ons het aantal kankergevallen explosief zal toenemen.



Wilt u weten wat de langetermijneffecten van de COVID-19-vaccins zijn? Hou dan de nieuwste acquisities van Pfizer goed in de gaten.





[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's]



[11 juli 2024]

 

Afdrukken Doorsturen