Privacy

Wij waken over uw privacy

Zoals wij erg gesteld zijn op onze privacy, nemen wij aan dat u dat ook bent.

Daarom sturen wij geen ongewenste emails, en hebben wij een ontzettende hekel aan spam en andere vormen van opdringerige marketingpraktijken.
Dat betekent:
- dat wij abonnementen niet ongevraagd verlengen (wel herinneren wij onze abonnee's enkele weken voor afloop van de termijn dat die periode eindigt).
- alle e-mails die wij ontvangen vertrouwelijk worden behandeld en zullen wij die nooit en te nimmer aan derden ter inzage geven.
- dat tips die wij via onze mailbox ontvangen alleen publiceren indien de inzender daar expliciet toestemming voor geeft (en wij er bovendien zin in hebben).

Als u wilt dat uw persoonlijke gegevens niet worden getraceerd (omdat bijvoorbeeld zeer vertrouwelijke informatie wordt verzonden), stuur ons dan een email via een gratis account van (we noemen maar wat) yahoo mail en/of gebruik een alias.

Wij maken geen gebruik van cookies en wij plaatsen ook geen advertenties (behalve misschien op onze homepage voor onszelf).

Wij linken regelmatig door naar andere sites en mogelijk houden die er andere denkbeelden op na ten aanzien van privacy (of misschien wel helemaal geen). Hou hier rekening mee als u doorklikt, omdat wij niet in kunnen staan voor de (fatsoens)normen die andere websites hanteren. Wel doen wij ons uiterste best sites die niet aan onze normen voldoen, uit te sluiten.

Bent u het ergens niet mee eens of wilt u ons ergens op aanspreken? Gebruikt u dan

ons contactformulier
en wij nemen na ontvangst contact met u op.