Brussel heeft gelogen over Global Migration Pact

Brussel heeft weer eens gelogen. Maandenlang heeft de ongekozen Europese Commissie en het migratiekamp gelogen over het VN Global Migration Pact. Dit wordt onthuld door een geheim EU-document dat de Hongaarse publieke omroep in haar bezit heeft. Er is consequent gesteld dat er geen juridische gevolgen zullen zijn voor EU lidstaten die de overeenkomst hebben afgewezen. Het tegendeel is echter waar!

Het controversiële VN-migratiepact werd in december 2018 door de meerderheid van de EU-lidstaten aangenomen, waaronder ook door onze rampenregering RutteIII. Negen EU-lidstaten, waaronder Oostenrijk en Hongarije, verwierpen het echter. Hongarije is een bijzonder consistente tegenstander van het pact en tolereert geen verwijzing naar het pact in EU- of VN-documenten.

Volgens het Hongaarse standpunt is de goedkeuring van het Global Migration Pact gevaarlijk, omdat het in plaats van de migrantentsunami te stoppen, het verdere migratie aanmoedigt.

De Hongaarse publieke omroep heeft nu een geheim EU-document in handen gekregen waarin precies wordt geëist waar Hongarije zo sterk op tegen is: de wettelijke tenuitvoerlegging van het VN-migratiepact in de hele EU. Het document is afkomstig van de juridische dienst van de Europese Commissie en mag niet worden gepubliceerd. Het document legt uit waarom het pact geldig is voor de hele EU en hoe het in de hele EU ten uitvoer moet worden gelegd.

Volgens het document zal het VN-migratiepact voortaan in de EU-wetgeving worden vervlochten. Dit zou zijn geregeld in het Verdrag van Lissabon, u weet wel: het EU-verdrag waarin de doodstraf als legitiem middel weer is opgenomen.
Het bepaalt dat de EU haar "humanitaire werk" met de Verenigde Naties moet coördineren. Alle EU-landen moeten helpen bij de uitvoering van het pact. Voor de uitvoering van het migratiepact moeten ook middelen uit de gemeenschappelijke EU-begroting worden gebruikt.

Hongarije heeft verontwaardigd gereageerd op de inhoud van het document. Minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó beschuldigde de Europese Commissie ervan in het geheim te werken om het VN-pact verplicht te maken voor alle lidstaten. Hij riep de Commissie op om te stoppen met het maken van dergelijke geheime plannen en om elk document te publiceren dat met betrekking tot deze plannen tot stand komt (en kwam).

Volgens Szijjártó kwam één van de grootste leugens van Brussel aan het licht toen het geheime document bekend werd, omdat herhaaldelijk werd beweerd dat het pact niet van toepassing is op de EU-landen die het hebben verworpen. De immigratievriendelijke politici zijn dus kennelijk niet op hun woord te vertrouwen.

Hongarije heeft al verzocht om de kwestie op de agenda te plaatsen van de Raad Buitenlandse Zaken van de EU op 18 maart. Bij deze gelegenheid moet de Commissie haar geheime plan voor de invoering van het EU-migratiepact toelichten.

De opvatting dat het VN-migratiepact ook van toepassing zou moeten zijn op landen die het niet hebben aanvaard, is niet nieuw. De Duitse psychopatische bondskanselier Angela Merkel is van mening dat het pact op alle landen van de wereld van toepassing is. Bijzonder democratische denkwijze, dus.

Noch de VN noch de vele organisaties en ministeries van de EU tot aan het Europees Hof van Justitie zijn democratisch gelegitimeerd. Er is geen echte democratische controle over deze sinistere machten. Het wordt tijd dit soort zaken bij de komende EU-verkiezingen te corrigeren. In plaats van een "Arabische lente" die door de mainstream media nog steeds de lucht in wordt geprezen, zou een "Europese lente" nodig zijn, een volksopstand in heel West- en Centraal-Europa, om het continent weer terug te brengen naar wat het eens is geweest: een Europees economisch samenwerkingsverband.

Afdrukken Doorsturen