De wereldwijde onteigening is begonnen

Hoe zullen de globalisten mensen ertoe aanzetten hun geld aan de regeringen te overhandigen en een digitale munt (CBDC) te accepteren die volledig kan worden beheerd en gecontroleerd? Nou, het lijkt erop dat ze stap voor stap hebben samengespannen met BlackRock en JP Morgan, het grootste hedgefonds en de grootste bank, en een plan hebben om ons te breken.


In dit artikel zetten wij uiteen hoe wij denken dat dit een impact zal hebben op ieder van ons.

Zowel Larry Fink van BlackRock als Jamie Dimon van JP Morgan (dat feitelijk eigendom is van Blackrock en samen het grootste deel van het geld in de VS en de vrije wereld controleren) hebben jarenlang publiekelijk cryptocurrencies vernield, met name Bitcoin, en zeiden dat ze verboden moesten worden omdat ze worden gebruikt om geld wit te wassen en belastingen te ontwijken.

Vijf jaar geleden noemde BlackRock’s voorzitter Larry Fink Bitcoin een ‘index voor het witwassen van geld’. Vorige week zei de CEO van de criminele bank JP Morgan, Jamie Dimon: “Ik heb altijd gezegd dat Bitcoin geen waarde heeft. De feitelijke gebruiksscenario’s zijn sekshandel, belastingontwijking, het witwassen van geld, de financiering van terrorisme. Het is niet dat mensen alleen maar Bitcoin kopen en verkopen."

Maar tegelijkertijd investeren BlackRock en JP Morgan in cryptocurrencies en stimuleren ze investeringen in cryptocurrencies! Waarom praten ze met dubbele tong?

Veel mensen begrijpen niet echt wat een cryptocurrency is; het is gewoon een digitale valuta die officieel door geen enkele overheid wordt ondersteund. Het kan ook door elk persoon of iedere regering in beslag worden genomen. Een digitale valuta van de Amerikaanse centrale bank (CBDC) is eenvoudigweg een cryptocurrency die wordt uitgegeven door de Amerikaanse overheid.

De globalistische bankiers willen dat de hele wereld een One World Order Global CBDC (digitale munteenheid van de centrale bank) adopteert die ZIJ controleren – in principe via BlackRock en JP Morgan Chase. Dat heet fascisme: bedrijven gebruiken om te doen wat regeringen zelf juridisch niet kunnen doen.

Het probleem is: hoe krijgen ze het voor elkaar? Het is het verhaal van de kikker die langzaam in de pan met water gekookt wordt!

Ze laten virussen vrij, beginnen oorlogen, veroorzaken rellen en nep-opstanden en lanceren bankfaillissementen om de noodzaak van een digitale munt en centrale controle te rechtvaardigen. Ze creëren problemen en bieden vervolgens ‘oplossingen’. Ze gebruiken sancties om andere landen te isoleren (zoals de BRICS-landen Brazilië, Rusland, India en China), zodat Amerikanen daar niet zullen (kunnen) investeren en gedwongen worden in westerse landen te investeren in hun nieuwe CBDC.

Ze beginnen met een plan om de VS volledig in hun macht te krijgen – en vervolgens Team Biden om te kopen en te chanteren om hun bevelen uit te voeren en het te laten gebeuren. Ze stelen verkiezingen en plaatsen die politici die ze willen op belangrijke posten om de resultaten te bereiken die ze willen! Trump kan niet worden beheerst door de globalistische bankiers, dus ze willen hem niet! Biden daarentegen is al in hun macht!

BlackRock heeft zelfs de Russische invasie van Oekraïne gebruikt om de noodzaak voor de wereld om digitale valuta en crypto te adopteren te versnellen. Nu gebruiken ze de oorlog tussen Israël en Hamas op dezelfde manier. Oorlog HELPT de bankiers van BlackRock en JP Morgan Chase dus om te krijgen wat ze willen voor hun NWO-meesters: een mondiale digitale munt die ZIJ controleren.

Om te beginnen investeerden BlackRock en de globalistische bankiers jarenlang stilletjes in Bitcoin en verborgen het feitelijk voor het publiek. Vervolgens overtuigden de bankiers een miljoen mensen om te investeren in FTX, een door fraude geteisterde cryptocurrency-beurs en crypto-hedgefonds, lieten het failliet gaan en eigenden zich hun $8 miljard toe. Het lijkt erop dat het een test was om te zien hoeveel mensen ze voor de gek konden houden en hoeveel geld ze konden witwassen! Nu hebben ze de Amerikaanse toezichthouder SEC zover gekregen dat die Bitcoin ETF’s goedgekeurd heeft. Dit is de volgende fase van de zwendel.

Wat is een ETF? Wat betekent dat?

Biden's SEC heeft onlangs Bitcoin Exchange-Traded Funds (ETF's) goedgekeurd - en nu noteren grote spelers op de cryptocurrency-markt, waaronder Blackrock, Fidelity, Valkyrie, Bitwise en Grayscale, hun Bitcoin ETF-producten op de beurs (ingaande 11 januari 2024). Een Bitcoin ETF is simpelweg een gemakkelijke manier voor mensen om in Bitcoin te investeren. Het is zoiets als een Bitcoin-beleggingsfonds. EN BlackRock gebruikt JPMorgan's op blockchain gebaseerde onderpandverrekeningssysteem voor hun Bitcoin ETF's.

Wat is een ETF ook alweer? Het is eigenlijk een beleggingsfonds dat de hele dag door constant kan worden verhandeld en geprijsd. 'Gewone' beleggingsfondsen daarentegen worden slechts één keer per dag geprijsd. Het probleem (lees: gevaar) is dat houders van Bitcoin ETF’s (Exchange-Traded Funds) géén bescherming hebben tegen inbeslagnames door de overheid. De Amerikaanse regering zou alle Bitcoin in ETF’s kunnen confisqueren, waarbij nationale veiligheidsbelangen het onderliggende motief voor dergelijke actie zouden zijn.

De volumes van de Bitcoin ETF op de eerste dag (op 11 januari 2024) bedroegen iets minder dan $4,7 MILJARD. Dit is de grootste ETF-lancering voor één enkel activum aller tijden.

Na de introductie verscheen Fink op de zender Fox en zei dat het doel van zijn Bitcoin ETF was om Bitcoin te ‘legitimeren’ als ‘digitaal goud’. Vervolgens zei hij: “Ik geloof in stabiele munten. GEEN Bitcoin, maar een stabiele munt gebaseerd op een valuta. Een mandje van een wereldmunt.”

Is dit het GREAT RESET-plan van de Nieuwe Wereldorde voor Amerika - en de rest van de wereld? Om rijke investeerders en pensioenfondsen te overtuigen om te investeren in zogenaamde “veilige” Amerikaanse Bitcoin-fondsen aangeboden door BlackRock en vrienden? Als iedereen eenmaal is 'gevangen', creëer dan een nationale noodtoestand om die fondsen waardeloos te maken – en bied dan aan om het Westen te ‘redden’ met een nieuwe digitale munt (CBDC?). Dat is onze theorie. En zullen ze, zodra in het Westen de buit binnen is, hetzelfde doen met de BRICS-landen? BlackRock heeft toegegeven dat zij ALLE pensioenfondsen ter wereld willen beheren!

Dus eerst verzet bieden – het vervolgens adopteren en toezien hoe de sukkels volgen!

Zullen ze beslag leggen op onze spaargelden, pensioenpotjes, aandelen, obligaties en activa, onze schulden afbetalen en ons dan 10 cent op de euro teruggeven in hun nieuwe traceerbare CBDC “digitale valuta”, zodat ze de zwendel van schuldenslavernij helemaal opnieuw kunnen beginnen? En dan nog erger maken door ons te vertellen dat ze het voor ons eigen bestwil doen om de planeet te redden?

Het is geen gekke complottheorie, want dat is precies wat ze eerder in Duitsland deden. Het is ook al gebeurd in Cyprus, Griekenland en in Argentinië. Het is al vele malen eerder gedaan en ze zullen niet aarzelen om het nog een keer te doen. Zelfs in Europa en de VS. In 1933 legde in de VS de Democratische president Franklin Delano Roosevelt (FDR) beslag op het Amerikaanse goud en beval vervolgens elke bank te sluiten. Niemand wist hoe lang het zou duren; mensen waren bang dat het maanden zou duren.

Een andere financiële shutdown vond plaats in de VS in 1914, toen de Eerste Wereldoorlog uitbrak. De New York Stock Exchange was vijf maanden gesloten. Ook in Groot-Brittannië werd een speciale feestdag aangekondigd omdat de beurs gesloten bleef.

Kortom, het is geen complottheorie meer dat de wereld wordt gecontroleerd door een paar honderd mensen met enorme rijkdom en connecties. Noem deze groep rijke mensen hoe u maar wilt, maar het is niet anders. De rijkste families en elites ter wereld hebben zich van generatie op generatie verenigd om landen geld te lenen en oorlogen te financieren, en mensen als Soros, Fink en Dimon zijn hun particuliere bankiers. Zij streven de Nieuwe Wereldorde na. Het is niet zo ingewikkeld. Ze verdienen geld met rente en verwachten dat ze worden terugbetaald. Ze houden ook van schuldenslavernij – en van de controle die het hen geeft over het beleid – en ze gebruiken het ook om landen failliet te laten gaan, zodat ze beslag kunnen leggen op bezittingen en natuurlijke hulpbronnen. Digitale valuta en een digitale ID zijn de ultieme vehikels voor schuldenslavernij!

Zou het toeval zijn dat er vandaag de dag zoveel chaos heerst (rellen, rampen, terreuraanslagen, invasies) en landen op omvallen staan! Dat tegelijkertijd zoveel westerse landen overspoeld worden met illegale vreemdelingen - waar niets tegen gedaan wordt. Dat het Westen oorlogen begint die we ons niet kunnen veroorloven. Dat er van alles GRATIS wordt verstrekt aan elke illegale vreemdeling. Het uiteindelijke doel is om ons failliet te laten gaan. Zodat ze geld kunnen verdienen aan onze ellende en beslag kunnen leggen op onze bezittingen.

Wij denken dat het einddoel van de GREAT RESET is om ons allemaal tot slaaf te maken met een digitale ID plus een wereldwijde CBDC. Om dat mogelijk te maken, moeten mensen het concept van cryptocurrencies GROOTS adopteren en omarmen. Dat is de eerste, gemakkelijkste stap. Bitcoin ETF's zijn hun kans om dat mogelijk te maken. Trap er niet in. Wij denken dat westerse regeringen binnen niet al te lange tijd de uitrol van een CBDC in Europa en de VS zal aankondigen. BlackRock en andere giganten willen NU zoveel mogelijk dollars en euro's omzetten naar Bitcoin via hun ETF. Hierdoor kunnen BlackRock en andere hedgefondsen 51% van Bitcoin controleren. Vervolgens zullen ze de cryptomarkt vernietigen en de CBDC-oplossing inzetten.

Eén manier waarop ze te werk zouden kunnen gaan, is door plotseling een terreurverband met Bitcoin te vinden, en regeringen een nationale terreurnoodtoestand te laten uitroepen en een uitvoerend bevel uit te vaardigen om crypto in eigen land te stoppen en de ETF’s te vernietigen.

De globalistische bankiers kunnen ook doelbewust hyperinflatie creëren om een munt waardeloos te maken, zodat ze deze kunnen vervangen en opruimen. Wat betekent hyperinflatie? Het betekent dat de prijzen zó hoog worden dat uw geld waardeloos wordt. Het betekent dat het een brood bijvoorbeeld duizend euro kost. Dat is wat er gebeurde in Weimar, Duitsland, voordat de nazi’s de macht overnamen met beloften om het probleem op te lossen.

We zien in de VS al dat de eerste stappen gezet worden – door de productie te verminderen, mensen te betalen om NIET te werken en de geldhoeveelheid te vergroten. Als bedrijven bijvoorbeeld failliet gaan omdat ze maar op een capaciteit van 25% kunnen draaien en geen werknemers kunnen vinden – maar de regering ons land overspoelt met miljarden aan nieuw geld – en de opgekropte vraag ervoor zorgt dat mensen willen kopen in plaats van sparen – zullen ze MINDER hebben om uit te kiezen. Prijzen stijgen. Als Amerika zijn eigen industriële productie terugschroeft en meer naar het buitenland exporteert, zullen Amerikanen minder te kiezen hebben en zullen de prijzen stijgen. Al snel kan de inflatie dan zó hoog worden dat alleen rijke bezitters van activa en schulden het zich kunnen veroorloven om in afgesloten gemeenschappen te leven, en de armen en middenklasse verhongeren, vriezen dood en zijn dan bereid alles te doen om te overleven. Uiteindelijk zullen alleen rijke bezitters van activa en schulden de mogelijkheid hebben om naar andere plaatsen te migreren, met privéjets en boten, om zichzelf te behoeden voor inflatie en confiscatie. De gewone burgers niet.

Dit is hoe de globalistische bankiers en beheerders van hedgefondsen naties vernietigen, de bank kapot maken, een munt waardeloos maken en vervolgens een NIEUWE introduceren om ons te ‘redden’ en te controleren. Zodra ze AL UW geld hebben, veranderen ze het spel en beginnen ze opnieuw met een nieuwe valuta om te beslissen wie mag blijven leven en wie mag kan verrekken.

De voorstanders van CBDC’s – waaronder leden van het World Economic Forum, de Federal Reserve, de Bank of England, de Europese Centrale Bank en de leiding van de Chinese Communistische Partij – zijn zo brutaal geworden dat ze het stille gedeelte hardop zeggen. Zij geven gewoon toe dat ze controle willen en dat een CBDC hen alle macht zou geven die ze nodig hebben. Ze zullen proberen mensen ervan te overtuigen hun vrijheden op te geven en de dappere nieuwe wereld in te luiden – het is tenslotte voor UW eigen bestwil.


De Britse premier Rishi Sunak wil haast maken met de CBDC:


Onze eigen koningin die al jarenlang voorstandster is van microkredieten aan arme mensen in Afrika (tegen condities die zij nooit kunnen nakomen en dus ten prooi vallen aan westerse belangen) doet ook haar duit in het zakje, en ziet niet alleen financiële voordelen maar vooral ook George Orwell-achtige mogelijkheden::


Het is niet van de laatste tijd dat Maxima een kruistocht voert tegen contant geld. Op 22 februari 2017 schreven wij al een artikel over dit onderwerp getiteld "Koningin Maxima voorvechtster van War on Cash". We weten niet of onze demissionaire premier nu wel zo blij moet zijn met zijn ministeriële verantwoordelijkheid.

Tot slot: een kritische noot is nooit weg:


[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's][22 januari 2024]

 

Afdrukken Doorsturen